February Empties


Stiu ca suntem aproape de sfarsitul lui martie si eu scriu despre ce am consumat in februarie, dar ce sa fac daca nu am reusit sa ma mobilizez mai repede...
Totusi nu am vrut sa sar aceasta luna, pentru ca pe mine ma motiveaza sa consum ceea ce am, sa incerc sa mai golesc sertarele, sa simt ca nu am aruncat banii pe fereastra...Nu sunt zgarcita cu mine, imi cumpar (aproape )tot ceea ce imi place mai devreme sau mai tarziu, cu ceilalti nici atat nu sunt zgarcita, dar  nu, n-as putea sa suport gandul ca dau banii pe produse pe care le arunc la gunoi!

Asa ca iata ce am reusit sa consum in februarie:






 -spuma de baie Oriflame - orice spuma e buna daca face suficienta spuma si nu miroase prea puternic sau intepator. Nu stiu daca mai exista in catalog, o am mai de mult timp.
-spuma pentru igiena intima Intifemin cu aloe vera- cumparata din Tesco din Ungaria, am pierdut numarul celor deja folosite, imi place mult, e ieftina, cu siguranta imi voi face stoc cand mai ajung in Ungaria.




-masca si balsamul de par Floral de la Complex Apicol - mi-au placut in mare, nu spun mai multe, urmeaza un review.




 --crema abraziva pentru picioare Yves Rocher cu miros de lavanda - imi place foarte mult, o folosesc de multi ani, aproape mereu am una de rezerva ( acum nu am, trebuie sa remediez situatia). Imi place mirosul, imi place ca e destul de abraziva, e un pic cam scumpa pentru cat de repede se consuma totusi!
-apa termala Avene - nu imi lipseste apa termala din casa, o folosesc in fiecare dimineata in loc de demachiant/tonic.
-anticelulitic Collistar - prea putin 30 ml pentru a spune ca se vad efecte, dar intra rapid in piele si o lasa extrem de catifelata. Miros placut, tonic, as  mai vrea unul mai mare!



-ser Cellulifirm Drops - Mario Badescu - din diverse reviste, imi place mult, dar pretul e un pic cam mare. 
-gel pentru ochi Uriage - foarte placut la aplicare, intra foarte repede in piele, decongestioneaza bine, chiar mi-a placut acest produs. L-as recomanda persoanelor tinere, fara riduri. Eu intentionez sa-mi cumpar ceva antirid, dupa ce mai folosesc ceea ce am deja.
-mostra La petite Robe Noire - Guerlain - imi place destul de mult acest parfum, e dulce dar nu apasator pentru mine si nu mi se pare foarte comun. Il am si in varianta mai mare!
-mostra Nina L'Eau - fresh, floral, ideal pentru vara dupa gustul meu. L-as cumpara in varianta mai mare! Big like!




 -servetele demachiante Yes to Blueberries - cele mai proaste servetele umede incercate vreodata!!! NU! NU! NU! Aspre, insuficient imbibate in demachiant, pentru 39 Ron pachetul, clar nu merita. Mai sunt 5 in pachet dar le arunc, nu le mai pot folosi.
-creion contur de buze Oriflame - da, ieftin, bun, nu se rupe, e mecanic, deci nu se pierde produs prin ascutire!




-mostre Nivea Body Milk Soft - foarte buna, hidratanta, o recomand cu incredere.
-sampon H&S - ma lupt cu matreata cu toate armele si degeaba....
-mostra Aesthetico - crema corp - nu mai stiu de unde am primit-o dar nu m-a incantat. Nici nu am auzit de acest brand, dar mirosul era greoi, oarecum neplacut.
-mostre Nivea Soft - am folosit-o pe corp, sunt sigura ca va e cunoscuta crema, dar in caz ca nu, o recomand: usoara, fondanta, intra rapid in piele si nu lasa urme. In plus miroase foarte fresh.




-mostre crema L'Oreal Remodeleur Collagene - o crema destinata atat utilizarii ziua cat si noaptea, hidratanta, lasa o usoara pelicula daca aplici un pic prea multa.
-mostre L'Oreal Revitalift Ride de Cassure - mi-a placut, usoara, satinata, dar totusi hidrateaza in profunzime.




-mostre Nivea Q10 antidid pentru  noapte - hidratanta, aspect de  ten odihnit dimineata.
-mostre Nivea Q10 antirid pentru zi - mirosul si textura specifice cremelor Nivea, mi-a hidratat bine tenul fara sa lase pelicula. Despre efectul antirid nu pot vorbi la aceste cantitati.




-mostre Garnier Moisture Match, ten normal - mixt - o crema lejera, de culoare bleu, am folosit-o cu drag si mi-a lasat un ten foarte hidratat.
-mostre Garnier Moisture Match, ten uscat - foarte uscat - culoare roz, hidratanta, fara sa lase pelicula grasa. Chiar mi-au placut aceste creme.
-mostra L'Oreal Revitalift laser - mi s-a parut o crema foarte buna, cu finish satinat, suficient de hidratanta.




-ser Vichy Idealia Life Serum - nu e printre favoritele mele, si am consumat o gramada de mostre deja. Mi se pare ca imi usuca tenul. Nu l-as cumpara.
-crema Vichy Neovadiol Gf - o crema buna, hidratanta din ce mi-am dat eu seama dupa doar un pliculet.




-mostre parfum Givenchy - Ange au Demon le Secret - dulceag, placut, dar nu m-a impresionat incat sa-l cumpar
-mostre crema Yves Rocher Cure Solutions - nu m-au impresionat nici prin hidratare, nici prin miros.
-crema Vichy Neovadiol Gf pentru ochi si conturul buzelor - mi s-a parut o crema buna, care hidrateaza perfect zona, fara sa lase film grs. Eu am folosit-o strict in zona ochilor.
-crema Avon Anew- destinata folosirii nocturne. Eu nu am tinut cont de acest aspect, am folosit-o si dimineata si mi s-a parut buna, hidratanta si nelipicioasa.

Cam atat pentru luna februarie. Dupa cum vedeti am continuat atacul mostrelor. Am vreo doua cutii stranse de-a lungul timpului si vreau sa le extermin, inainte de a ma invada!

Mult, putin, las la aprecierea voastra. Daca aveti experienta cu vreunul dintre produse mi-ar placea sa o impartasiti.


CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Ai fost harnica!
    Ce bine ca mi-ai amintit de apa termala. Vara, e preferata mea.
    Spor la consum in continuare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci la fel draga mea Diana, stiu ca si tu ai tinte bine stabilite! Pupicei!

      Ștergere
  2. am folosit si eu apa termala si o am mereu; in rest, doar gama Floral si mi-a placut.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Avem aceleasi ganduri vis-a-vis de consumul produselor achizitionate, de banii alocati, de postarile pe aceasta tema! :)

    Subscriu in ceea ce priveste scrubul pentru picioare de la YR si Cellufirm Drops - Mario Badescu! Trezeste interesul acea spuma pentru igiena intima...

    Ai fost foarte, foarte harnica si constiincioasa! Te felicit! Tot inainte! :)
    Ma faci sa ma intreb cand oare ma mai mobilizez eu pentru aceasta postare, am n-sprezece ambalaje!

    Te pupacesc cu drag, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, trebuie sa mai si golim rafturile, desi recunosc ca uneori ma ia valul si tot cumpar! Incerc sa fiu mai cumpatata dar nu reusesc chir mereu! Te pup si eu, cu drag!

      Ștergere
  4. Apa termala am sigilata si ma asteapta sa o folosesc la vara. Gama floral am avut si eu si mi-a placut in mare. Mult, putin, fiecare consuma dupa cum doreste, nu mi se pare putin, important e sa ne ingrijim.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am perioade in care folosesc mult mai multe produse si pentru corp, dar uite ca acum am o perioada in care am cam neglijat acest aspect. Apa termala o consum cam tot anul, pe post de tonic de multe ori. Pupici Miha!

      Ștergere
  5. si eu strang mostrele pana se aduna mai multe si atunci ma apuc sa le folosesc :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot strang, dara cum sunt pusa pe exterminare, de cateva luni le-am pus gand rau, ha, ha! Pupicei!

      Ștergere
  6. Apa termala este nelipsita din casa indiferent de anotimp si moment al zilei; multi ani la rand am folosit-o pe cea de la Avène, insa de ceva vreme am inlocuit-o cu apa de struguri de la Caudalie care mi se pare mai hidratanta...oricum cea de la Avène este in continuare prezenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca si la mine e la fel. Am si eu un flacon micut cu apa de struguri, inca nu l-am incercat. Bine ca mi-ai amintit de el. Te pup Georgia!

      Ștergere
  7. Interesante toate aceste produse, nu cred ca sunt multe pentru o persoana ca dvs. care se respecta!

    RăspundețiȘtergere