OOTD - Just a Little Blue


Afara ploua groaznic si mie mi-e dor de zile insorite in care sa mai las pantalonii si sa scot fustitele la plimbare! Asa ca, pentru cresterea moralului astazi va prezint o tinuta dedicata unei zile insorite si caldute. Nu stiu daca am mai povestit dar albastrul, in toate formele si nuantele lui nu mi-a placut ani si ani, in ideea in care eu inca am mers in uniforma la scoala pana in clasa a XII-a pentru ca asa dorea diriginta mea. Uniformele acelea comuniste evident...
Fustita de astazi imi place, e in stilul college, doar ca mai scurtuta! A, si inca un lucru vis-a-vis de lungimea unei fuste! Nu am purtat niciodata o fusta atat de scurta ca aceasta pana pe la 23 de ani, cand l-am cunoscut pe sotul meu! In plus, nici nu mi-ar fi stat prea bine, eram schelet ambulant, la 45 Kg.














Am purtat:
-fusta: - Motivi
-pulover: - Motivi
-ciorapi: - Calzedonia
-cizme: - Il Passo

Cam mult Motivi, dar in ultimii doi ani chiar mi-au placut foarte multe dintre hainele lor. Evident nu le fac reclama, hainele imi apartin si chiar nu as purta niciodata ceva ce nu imi place!

Voi faceti pasiuni pentru un brand anume, sau sunteti in cautarea hainelor preferate indiferent de brand? Intreb, spre exemplu pentru ca sunt persoane care incalta doar Nike, sau doar Adidas....

Eu recunosc ca nu sunt fidela unui anume brand, dar clar am cateva preferate. lucru usor de observat
probabil!

KISSES!



CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Imi place tinuta ta foarte mult! Sa speram ca o sa apara si soarele, sa poti sa iesi imbracata asa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incet-incet vine ea si vremea frumoasa! Ma bucur ca iti place tinuta, te pup!

      Ștergere
  2. M-ai facut sa rad cu schelet ambulant, eu nici 45 nu am avut, acum nici atat, cu toate ca pentru mine macar pe 45 sa ma mentin. Dar sa lasam vesnica mea problema. Am intrat nu demult pe Mango si daca mi-as permite m-as imbraca doar de la ei. In sensul ca imi place stilul, dar pe de alta parte stiu ca sunt schimbatoare. Incerc tot ceea ce imi place, indiferent de brand. Puloverul tau l-as purta. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred si eu ca trebuie experimentat, nu stiu daca un singur brand ar putea sa imi ofere tot ce imi doresc, inclin sa zic nu.
      Lasa ca iti mai scade si tie metabolismul si incepi sa te mai ingrasi, ha, ha, sa te vad atunci!
      Te pup, draga mea!

      Ștergere
  3. Puloverul Motivi arata genial! Tocmai mi-am cumparat si eu o caciulita cu astfel de pietricele aplicate si imi place mult! :*Primavara frumoasa!

    the-may-day.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa mai zic si de moda asta...trece, vine, azi purtam cu pitre, maine nu ne mai plac! As fi vrut sa vad si caciulita ta! Pupici!

      Ștergere
  4. Imi place foarte mult tinuta! Va doresc o primavara minunata cu zile senine si linistite!

    RăspundețiȘtergere