Review Gama Floral Complex Apicol


Cu destul de mult timp in urma m-am inscris pentru testarea gamei Floral de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj. Este vorba despre masca si balsamul pentru par, nu despre intreaga gama.
Le-am primit destul de repede, dar nu le-am folosit imediat, pentru ca foloseam altceva la momentul respectiv.
Cu siguranta ati citit deja despre aceste produse pe alte bloguri, dar astazi va spun si parerea mea.

Balsamul l-am primit in varianta travel size, si anume 75 ml, suficient totusi pentru a-ti face o parerere despre produs.

Ce spune producatorul:

"Balsamul Floral este un rasfat apicosmetic cu actiune fortifianta si antibacteriana asupra firului de par, radacinilor si scalpului. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l impotriva tratamentelor chimice ulterioare. Parul devine sanatos, stralucitor, structura sa este imbogatita, fiind usor de pieptanat."

Eu pot sa spun in primul rand ca miroase EXTRAORDINAR! M-am indragostit de miros de la prima aplicare. Este un produs foarte consistent,dens care m-a tinut destul de mult timp, pentru ca, desi am parul lung, cantitatea aplicata nu era foarte mare, simteam ca nu am nevoie de mai mult. Mi-a hidratat parul destul de bine, se aseza frumos dupa, dar am simtit ca la capitolul hidratare se putea totusi mai mult. Desi de obicei in aceasta perioada a anului, parul meu cade in cantitate mare, pot sa spun ca nu am mai intampinat aceasta problema, pote ca intr-adevar actioneaza asupra radacinilor si le fortifica.
Singurul minus pe care il gasesc, este cel referitor la ambalaj. Asa cum ati citit probabil deja, fiind un produs dens, iesea foarte greu din tub si necesita ceva efort pentru a fi folosit.

Il gasiti aici, la pretul de 14,37 RON pentru 200 ml.. Consider ca merita acest pret si recomand produsul.




Imaginea produselor este destul de uzata, acest fapt atesta ca le-am folosit intens!

Cel de-al doilea prosus testat a fost masca pentru par Floral. Impropriu spus al doilea, le-am folosit simultan. Produsul testat de mine a avut 50 ml.

Ce spune producatorul:

"Masca fortifianta Floral este un rasfat apicosmetic cu efect de intarire atat asupra firului de par cat si asupra radacinilor. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Uleiul de ricin previne uscarea excesiva a scalpului si amplifica beneficiile propolisului, luptand impreuna pentru sanatatea parului. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l si impotriva agresiunilor ulterioare. Cu o structura imbogatita, parul devine sanatos si stralucitor."

Eu cred ca este un produs realmente foarte bun, care poate concura cu orice masca scumpa pentru par si intrece toate celelalte produse mass-market.
Cremoasa, densa, hidratanta, necesita o cantitate foarte mica la folosire, chiar si pentru parul meu lung. Este mai hidratanta decat balsamul si de acest fapt mi-am dat seama folosindu-le separat in diverse ocazii cand ma grabeam si nu aveam timp sa le folosesc pe amandoua.
Despre miros...ce sa mai spun? Cel putin mie mi-a placut la nebunie mirosul acela specific produselor apicole care iti dau senzatia ca folosesti un produs natural.

Produsul il gasiti aici, la pretul de 16,24 RON pentru 200 ml. O recomand cu mare drag, iar pretul mi se pare foarte bun.

Stiu ca unele dintre voi ati testat diverse game, si am citit o parte dintre postarile respective la vremea lor. Daca mai aveti de impartasit opinii cu privire la produse, va astept cu drag!



CONVERSATION

10 comentarii:

  1. eu fac poze tuturor cand le primesc :)) dupa aceea vad ce folosesc si ce nu.. daca te ajuta ideea mea.
    le-am folosit si eu fix in formula asta.
    Pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Adina, eram ferm convinsa ca am facut poza inainte sa le folosesc, dar nu o mai gasesc. Trebuie sa fiu mai organizata. Oricum sfatul e unul foarte bun, merci mult! Pupici!

      Ștergere
  2. Eu am folosit gama Apidermin! Impresii similare am avut in legatura cu produsele. Masca as mai dori-o. Multi timp ramanea parul parfumat si, asa cum spui, are o aroma tare placuta!

    Multi pupici, draga mea Camelia!
    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu cred ca masca va reveni printre produsele pe care le folosesc, pentru ca mi-a placut tare mult! Pupicei draga mea!

      Ștergere
  3. Va doresc sa aveti un par cat mai sanatos si mai frumos! Cu el intins, sunteti superba!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut pareri similar; eu le pozez atat cand le primesc dar si cand le fac review-ul pentru a vedea cat s-a consumat, etc.
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, buna ideea de a le poza si in timpul consumului. Te pup si te imbratisez!

      Ștergere