Review - produse Physiogel


Cu ceva timp in urma, am castigat pe blogul Ioanei un set de doua produse Physiogel, un gel dermatologic de curatare si o crema pentru fata, precum si posibilitatea de a organiza un concurs pe blog cu aceleasi premii. Am rugat castigatoarea sa ne vorbeasca despre produse dupa ce le incearca o perioada iar Anca a fost extrem de draguta si mi-a trimis parerea ei, pe care o cititi mai jos:




"Iata ca revin cu pareri in urma folosirii celor doua produse primite. 

Dintre cele doua produse, crema Physiogel a fost vedeta pentru mine. Am incercat foarte multe creme hidratante in ultimul timp, iar aceasta chiar m-a multumit, ceea ce nu e putin lucru in perioada asta rece. Eu am tenul mixt, dar sensibil (cel putin unele portiuni sunt sensibile) si nu am avut deloc probleme de toleranta fata de aceasta crema. Mi-a placut faptul ca nu este o crema grasa (fiind, totusi, destinata tenului uscat), dar hidrateaza numai bine. Ingredientele m-au surprins in mod placut, eu intotdeauna caut sa evit parafina, conservantii neprietenosi si parfumul, mai ales cand vine vorba despre ten. Cantitatea generoasa de 75 ml mi-a dat ghes sa o folosesc si pe maini si chiar pe portiuni problematice ale corpului. S-a achitat bine si de aceste sarcini, de aceea as inclina sa o recomand si persoanelor predispuse la dermatite si alte probleme speciale, nu cred ca ar produce iritatii, atat de blanda mi se pare.

Despre gelul de curatare, in schimb, nu am cuvinte la superlativ. Recunosc ca eu una nu am inteles scopul sau, iar modul de folosire imi e in continuare neclar. Nu se recomanda clatirea cu apa, ci folosirea ca atare, eventual urmata de o tamponare cu o discheta umeda. Sotul meu a folosit gelul pentru curatarea talpilor, une are o piele extrem de sensibila si cu o dermatita rebela, nu i-a cauzat probleme, dar nici el nu a fost incantat, tocmai din cauza modului de folosire neclar.

Eu iti multumesc inca o data pentru ocazia de a testa aceste produse."
 
Draga Anca si eu iti multumesc, voi posta cat de curand si parerea mea despre produse.
 
Daca a mai folosit cineva aceste produse, va invit sa ne impartasiti si voi parerile voastre.
 
 

CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Hey, Camelia. Va multumesc si pe aceasta cale atat tie, cat si Physiogel, ca am avut ocazia de a testa aceste produse. Crema chiar am terminat-o si e foarte posibil sa o cumpar pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, multumesc inca o data pentru raspunsul tau prompt. Ma bucur ca macar crema ti s-a potrivit.

      Ștergere
  2. Eu folosesc gelul la demachierea ochilor. Aplic pe varful unghiilor si apoi masez ochii. La final, sterg cu o discheta imibibata cu lotiune micelara. Incearca si asa si poate-ti va placea :)
    Pups

    RăspundețiȘtergere