StrawberryNet, my Love!


Sunt la o varsta la care am pareri solide, bine formate despre diverse lucruri, sunt destul de conservatoare si stiu foarte bine ce imi place si ce nu....Suna a incapatanare, stiu, nu pot sa neg, dar cand mi se pune pata pe ceva, nu ma scoti din ale mele si pace...
Ultima mea postare despre StawberryNet a fost pe 1 august 2013, si este una dintre cele mai vizualizate postari zilnic, de fapt este pe locul doi dupa postarea zilei sau chiar pe primul loc daca nu postez in fiecare zi. Asta spune multe despre interesul tuturor fata de acest site. Eu sunt obsedata, recunosc, verific aproape zilnic ce mai apare nou.
O lunga perioada nu am mai cumparat nimic si mai precis din august pana in ianuarie, pentru ca nu aveam adresa in buletin si ma gandeam ca nu imi dau pachetul la posta, cel putin in Timisoara erau extrem de drastici in aceasta privinta. Ultima data comandasem un fard Guerlain (absolut superb) si l-am pus pe adresa mamei, din pacate pachetul nu a venit in orasul in care mama locuieste, a venit in capitala de judet, cu un orar de doar cateva ore intr-o zi a saptamanii, mama s-a imbolnavit si a stat mai mult in Bucuresti la spitale si recuperare si nu a mai ajuns nimeni sa ia acel pachet. Nici acum nu stiu ce s-a intamplat cu el.
Asa ca mi-am facut curaj si am reinceput sa comand diversele tentatii...si au ajuns, iar doamnele de la posta mi le-au dat fara probleme.
Astazi va prezint comenzile din ianuarie pana in prezent, trei la numar.




 Prima comanda a cuprins acest serum Guerlain si un deo-stick Oscar de la Renta (miroase foarte bine si este foarte eficient). Am convingerea ca au mai fost si ceva cadouri primite cu aceasta comanda dar chiar nu mai retin, a fost in urma cu doua luni.




 Urmatoarea comanda a inclus un glos de la Guerlain (cum altfel???), un after shave si un gel de dus CK pentru sotul meu si am primit cadou crema Stila.




 Cea de-a treia comanda a inclus doua produse comandate, fardurile Guerlain, si am primit trei cadouri, pensulele, pudra bronzanta Stila si un ruj CK.










Acesta este o caseta cu doua compartimente, sus pudra si blush-ul, jos fardurile. Nu mai spun nimic despre modul impecabil in care arata aceste cutiute, adevarate bijuterii, la un pret foarte bun pe Strawberrynet.






 Cel de-al doilea fard are nuante de verde si maro.




 Acestea au fost cadourile.

Dupa cum lesne se poate observa, piticul de pe creierul meu vrea Guerlain si iar Guerlain, el e laitmotivul acestor ultime comenzi. Specific faptul ca toate, dar absolut toate aceste produse au un pret foarte, foarte bun, cred ca mai putin de jumatate din pretul din magazinele de la noi, si da, eu aleg sa cumpar de la ei.
Am 49 de comenzi in cei trei ani de cand i-am descoperit si nu am avut probleme cu ei. O singura paleta de farduri Lancome mi-a ajuns cu fardurile usor sparte, dar din pacate nu i-am contactat la momentul respectiv, am inteles ca iti dau un alt produs in loc, dar mie nu imi place sa returnez produsele, mi se pare prea complicat.

A, si am pe drum un alt colet foarte interesant, abia astept sa ajunga, dar vi-l prezint cu alta ocazie.

Voi ati comandat de pe StrawberryNet pana acum?

PS. Aceasta nu e o postare platita sau sponsorizata, pur si simplu am scris despre ce iubesc si cumpar cu banii mei...



CONVERSATION

19 comentarii:

  1. Draga mea,
    eu am patit la fel cu o comanda, era stricat ceva si le-am scris si mi-au facut refund. Nu mai trimiti produsul inapoi - sa stii pe viitor. :). Eu m-as fi suparat maxim pe ei daca nu faceau refund, mai ales ca produsul nu putea fi folosit deloc - chiar nu era vina mea ca a ajuns asa.
    Sa le folosesti cu placere - 49 de comenzi? E ceva! Ar trebui sa te premieze cei de la strawberry net. ro ;)
    Pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, greseala mea ca nu am scris la momentul respectiv, doua din trei farduri din cate imi amintesc erau sparte, dar puteau fi folosite. Oricum experienta mea cu ei este una foarte, foarte buna, nu ma pot plange! Si nu ma astept la premii iti dai seama, gasesc ce ma intereseaza si asta e important pentru mine.
      Pupici!

      Ștergere
  2. Sa le folositi sanatoasa si cu multa placere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne, Doamne cate bunatati!
    Sa te bucuri de toate aceste minunatii. :)
    Pupici si un weekend frumos, frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi aduci aminte de perioada cand faceam si eu comenzi la Strawberrynet o data pe luna, inca nu aveau pagina de Facebook in romana. Acum fac de cateva ori pe an, am depasit oricum de mult 50 de comenzi...dar oamenii din compania asta sunt amazing. De refund nu am avut niciodata probleme, ba din contra odata mi-au dat si un credit suplimentar sa imi mai cumpar ceva cand au vazut ce istoric am. De la ei imi permit sa imi iau produse pe care nu le pot cumpara de la Sephora din cauza pretului. Si eu ador Guerlain.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu cand am inceput sa comand nu aveau pagina de FB in romana. Eu sunt foarte multumita de ei, nu ma grabesc sa primesc produsele pentru ca nu cumpar ca imi lipseste ceva anume si atunci imi permit sa astept sa ajunga pachetul in loc sa platesc mult mai mult in magazinele fizice. Cred ca Guerlain are unele dintre cele mai atragatoare si bune produse. Te pup draga mea!

      Ștergere
  5. Oo, Doamne, ce bunatati, arata minunat tot ce ti-ai luat. Imi doresc si eu macar un produs Guerlain, arata atat de luxos, imi inspira foarte multa incredere, desi precum am afirmat mai sus, nu am incercat nimic pana acum de la acest brand.
    Intr-adevar preturile de pe acest site nu au concurenta, nici nu merita sa-ti cumper din magazinele fizice cand exista Strawberrynet.
    Sa le folosesti cu placere! Weekend frumos! Pup! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Simona, trebuie sa urmaresti site-ul lor, au oferte foarte bune, la cele zilnice au unele absolut fabuloase! Sunt sigura ca iti vor placea cand le vei incerca, mai ales tie, care chiar esti o pasionata de machiaj. Asa e, eu imi cumpar foarte putine cosmetice sau produse de make-up din magazinele fizice.
      Te pup cu drag, weekend placut si tie!

      Ștergere
  6. Deodorantul acela de la Oscar de la Renta e uimitor! Eu îl folosesc de aproape 2 luni și abia dacă se vede că am consumat din el. Mi-am comandat unul de rezervă, la timp, căci acum nu mai este disponibil pe site. Nota 10+ primește din partea mea.
    Cum arată fardurile de la Guerlain...o nebunie! Și serumul de la ei, o nebunie! Ce sticluță fancy are!
    Să le folosești cu drag, Camelia! Eu sunt fană strawberrynet, au cele mai bune prețuri pentru produsele de top și oferă și cadouri bune, valoroase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intr-adevar deodorantul este minunat! Ce prevazatoare esti tu, super! Guerlain e slabiciunea mea, recunosc si la asemenea preturi, nu rezist, ce sa fac!
      Multumesc mult Aurora, pupicei!

      Ștergere
  7. Eu sunt la prima comanda, tu esti veterana :) Cand ai experiente bune iti da increderea sa cumperi mai departe, si in cazul meu nu va fi ultima comanda.
    Iti inteleg feelingul cu returnatul, nici eu nu ma impac cu acest proces, ma bucur ca se poate dar imi iau toate masurile ca sa nu ajung acolo.
    Pupici si sa le folosesti cu placere.
    Weekend placut, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si parfumul tau, cred ca e minunat! Am si eu in vedere brandul acela, dar ma mai abtin un pic. Si eu incerc sa nu returnez produsele, dar am returnat pe Fashion Days niste sutiene absolut superbe care erau prea mici pentru mine, dar trimisesera ei o marime mai mica in mod eronat. Am avut noroc ca era greseala lor, caci altfel nu se schimba lenjeria si erau si foarte scumpe. La haine nu prea am mare noroc, dar la cosmetice...ce sa mai zic! Pupici draga mea Miha, weekend placut si tie!

      Ștergere
  8. Atentie la data de fabricatie a produselor vandute pe acest site. Uitati si un exemplu negativ: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=471164769707015&id=471138273042998&__mref=message

    RăspundețiȘtergere
  9. Exact. Preturi mult mai mici decat pe pagina producatorului. Si chiar credeti ca-s originale, lol. Daca sunt originale, sunt expirate de cativa ani...
    Continuati sa credeti in zane si Mos Craciun. Si suntem in secolul 21...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca eu am verificat produsele cumparate si nu erau expirate...nu stiu ce sa zic..

      Ștergere