Carven Le Parfum - o intalnire cu poezia...


...cu delicatetea, cu pasiunea, cu vraja, cu misterul, cu toate la un loc si inca multe altele...E greu sa descrii in cuvinte esenta unui parfum, poate doar cei care l-au creat sa poata fi atat de siguri pe ceea ce au vrut sa exprime incat sa fie foarte concisi....desi mi-e greu sa cred, mai ales creatorii unui parfum sunt artisti prin excelenta...

Intalnirea mea cu Le Parfum by Carven, s-a petrecut atunci cand am achizitionat cutiuta Box of Beauty by Douglas de care va vorbeam aici....Inca o mai puteti cumpara, am vazut-o in magazine! Dar, evenimentul de lansare a parfumurilor Carven, mi-a adus in atentie si alte comori ale acestui brand, inclusiv linia pentru barbati!

Un parfum care nu poate trece neremarcat, cu note de flori albe care se impletesc cu aroma de caisa, lasand in final locul lemnului de santal. Mie imi place extrem de mult, se potriveste cu personalitatea mea, parfumurile floral-fructate cu accente dulci fiind in topul preferintelor mele. Are totusi o nota distinctiva pe care nu o intalnesti foarte frecvent, iar modul in care sunt combinate esentele duce la un rezultat unic!




 Sticla este simpla, simbolizand eleganta pariziana, cu dop din cristal.








Rochita verde este adusa special de la Paris pentru aceasta lansare si este evident Carven!




Cu ocazia acestei lansari am putut intra in contact si cu cele doua arome masculine ale casei si tot ceea ce pot sa va spun este ca merita sa le incercati, sunt deosebite, deloc clasice. Si doar vin sarbatorile, toate cautam acel ceva unic, care sa ne diferentieze si sa ramana in amintirea celui drag!








Le Parfum se gaseste exclusiv la Douglas si este disponibil in trei variante de marime, 30 ml, 50 ml, respectiv 100 ml, asa incat fiecare isi poate alege varianta cea mai potrivita.








Am purtat:
-pantaloni:- Zara
-pulover: - Stradivarius
-palton: - Motivi
-ghete: - Musette
-geanta: - Musette
-colier: - Zara


Daca l-ati incercat si voi sau treceti prin Douglas si il incercati, mi-ar placea sa aflu si parerea voastra despre Le Parfum by Carven.

KISSES!



CONVERSATION

8 comentarii: