Cumparaturi Feelunique


Va amenintam in postarea trecuta ca urmeaza si alte postari dedicate cumparaturilor. Astazi, va prezint trei comenzi pe care le-am facut in ultimele luni, cred ca tot vreo patru, pe site-ul Feelunique! Nu-mi lipsea nimic, dar ca de obicei ofertele au fost irezistibile...




Prima comanda a inclus un ruj si un glos Lancome, iar cadoul a fost compus din noua produse travel-size, evident tot Lancome, tot ceea ce vedeti in partea din spate. Am primit si doua mostre la alegere Glow de la Dr. Brandt si una Dr. Bronners.




Shiseido a avut o super oferta! La doua produse cumparate, primeai o geanta plic plina cu produse, in valoare de peste 90 lire. Eu mi-am luat un demachiant pentru ochi si buze si o lotiune pentru fata. Am ales doua mostre, una Bare Minerals si una Caudalie.




Iar in gentuta se afla o adevarata comoara, vedeti mai sus  continutul - opt produse travel-size, cantitati destul de generoase, am fost super-mega incantata daca pot sa spun asa...




Ultima mea comanda a fost legata tot de Lancome, doua lip-gloss-uri. Oricare doua produse Lancome, au avut cadou sase produse travel-size. Am ales si doua mostre, una Kenzoki, iar alta Percy&Reed.

Au oamenii acestia niste oferte, la care cu greu ma abtin...

Voi ati comandat vreodata de pe Feelunique?





CONVERSATION

38 comentarii:

  1. Ce de minunatii ti-ai luat! Eu nu am comandat de la ei pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  2. O prada buna!! :) Cine comanda pe Feelunique de nevoie, sa fim seriosi :). Sa le folosesti cu spor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca ai fost amuzanta cu nevoia! Asa e, cred ca putem supravietui unui razboi mondial cu ceea ce avem prin sertare! Te pup, Ani!

      Ștergere
  3. Au avut oferte misto, eu le-am tot promovat pe pagina de Facebook ca au meritat. N-am mai comandat nimic ca am adunat prea multe produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Camelia, stiu ca tu pui toate ofertele tentante, de multe ori am vazut intai la tine si iti multumesc. De acum incerc sa ma opresc si eu din cumparat! Pupicei!

      Ștergere
  4. Foarte bune ofertele! Adevarul este ca si fara cadouri tot erau minunate achizitiile, Shiseido si Lancome sunt brand-uri foarte misto!
    Eu nu prea le-am mai urmarit site-ul, mi-e frica de urmari! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Katyna, te inteleg si eu incerc sa evit cumparaturile in ultima perioada! Te pup draga mea!

      Ștergere
  5. sa le folosesti cu placere si sa ne spui despr ele :-)
    niciodata nu am plasat comanda pe site desi il urmaresc de multa vreme. Am sa fiu si mai mult cu ochii pe el :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, mult Aby, e un site care merita din punctul meu e vedere! Pupicei!

      Ștergere
  6. Sunt tare curioasa, repet pentru ca am impresia ca nu a mers comentul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu a mers coment-ul si e asa enervant cand se intampla asta! Te pup, Coco!

      Ștergere
  7. Ce oferte bune. :) Nu am comandat niciodata de pe Feelunique, dar ma tenteaza. ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Denisa, este intr-adevar tentant! Dar toate la timpul lor, tot acolo ii gasesti cand te hotarasti! Te pup!

      Ștergere
  8. Mamaaa... ce oferte bune.Super achizitii sa le folosesti cu drag. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am comandat niciodata :) Produse minunate <3
    Sa le folosesti cu placere! :-*

    RăspundețiȘtergere
  10. Oh, ce de minunatii! Nu am comandat niciodata de pe feelunique, dar acum incepe sa ma tenteze, cu asemenea oferte...vai...hihi
    Kisses
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E tentant stiu, si daunator cardului pana la urma, acum si eu incerc sa ma abtin dar sunt atat de multe tentatii! Te pup, draga Andreea!

      Ștergere
  11. Nemaipomenite achizitiile! Sa le folosesti cu drag!!

    Ma bucur ca ai scris despre ele. Cautam postari despre comenzi pe Feelunique si asa am ajuns aici. :)

    M-ar tenta un trio de pudre de la Urban Decay (contur,blush si bronzer) de pe site... Doua curiozitati as avea,daca citesti acest mesaj:

    -Unde ti-a ajuns coletul? la posta vamala stiu ca se plateste si TVA si la comenzi de valoare ceva mai mare, nu prea renteaza.
    -Produsele achizitionate au inscriptionat termenul de valabilitate?
    Multumesc! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adela, ma bucur ca ai ajuns pe blogul meu si iti multumesc pentru comentariu. Raspund tuturor comentariilor, chiar daca dureaza un pic.
      Cele doua colete Lancome au ajuns la posta normala si nu am platit nimic, au venit ca si plicuri simple. Cel cu Shiseido a ajuns din pacate la vama iar avizul la posta normala, pana am ajuns eu sa-l iau au trecut vreo 6 zile, pentru care am platit magazinaj, desi nu era vina mea ca atunci am primit eu avizul, plus taxe vamale vreo 70 Ron in total, am fost destul de necajita. Nu stiu de ce, poate pentru ca era valoare putin mai mare - 47 lire. Cele Lancome au fost 35-36 de lire. Renteaza si asa, pentru la Shiseido, valoarea cadoului era foarte mare, in jur a 100 de lire, nu mai retin.
      Am stat cu inima stransa la cea de-a doua comanda Lancome, pe care deja o dadusem inainte sa o primesc pe cea de la Shiseido, ma gandeam ca daca ajunge iar in vama, nu e nici o afacere, dar a ajuns la posta normala.
      Draga mea, daca mai ai intrebari, cu mare drag! Te pup!

      Ștergere
  12. Multumesc,Camelia, pentru raspunsul prompt. In privinta unor produse precum Shiseido, da,ai dreptate,chiar si cu TVA platit, tot e mai avantajos,decat sa cumperi direct din magazin.

    Am patit-o si eu cu inmagazinajul la posta vamala. Nu mi-au adus decat al doilea aviz si astfel a stat acel colet cca 10zile la ei fara ca eu sa stiu. Desi mi-am exprimat nemultumirea, nefiind vina mea, au ramas doar vorbele,pentru ca tot am platit taxa lor.

    Eu n-am mai comandat de pe acest site si de aici "cercetarea" aferenta incepatorului. :) Multumesc inca o data pentru raspuns.

    Intrebasem si in privinta termenului de valabilitate,daca e trecut pe ambalajele produselor primite.

    In rest, esti multumita de calitatea produselor de pe Feelunique?

    Am fost uimita cand am vazut pe site-ul lor ca au si magazine fizice. Se aseamana cu parfumeriile Marionnaud sau Douglas sau Sephora, iata:
    http://www.feelunique.com/content/our-family

    Si o ultima intrebare, ai folosit produse Caudalie? am vazut ca au pe site si cum ma tenta o pudra bronzanta :), am vazut ca la pudra lor bronzata ofera si un set cu miniproduse cadou,iata:
    http://www.feelunique.com/p/Caudalie-Teint-Divin-Mineral-Bronzing-Powder-10g
    si setul,aici:
    http://www.feelunique.com/specialoffers/caudalie-vanity-5-piece-set--free-gift

    Apropos,de la Urban Decay, ai avut produse? imi face cu ochiul paleta aceasta:
    http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Naked-Flushed-Compact-Streak-14g :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, am uitat de partea cu termenul de valabilitate, scuze! Nu au un termen trecut ci doar simbolul acela care arata cate luni de la deschidere este valabil produsul.
      Caudalie nu am folosit decat o crema pentru maini si un spary cu apa de struguri si mi-au placut tare mult!
      Nici UD nu am, desi m-au tot tentat fardurile lor, dar pana la urma nu am mai cumparat ca am tone de farduri!
      Tot ce am cumparat de pe Feelunique e de super calitate, nu am ce sa le reprosez!
      Si au tot timpul oferte foarte tentante, e foarte greu sa le rezisti! Te pup, draga mea!

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspunsuri! Cu siguranta voi da si eu o comanda pe site acum ca am confirmarea ta in privinta calitatii produselor.

      O saptamana excelenta! si La multi ani! cu ocazia zilei nationale - 1 decembrie!

      Te pup!

      Ștergere
    3. Adela, nu stiu daca mai apuci sa citesti asta, dar abia acum mi-am amintit , ca daca vrei iti pot trimite o invitatie de pe contul meu din Feelunique si la prima comanda ai 10% reducere! Daca te intereseaza da-mi un mail si vorbim. Pupici.

      Ștergere
  13. Interesante ofertele de pe Feelunique!
    Sa folosesti cu placere produsele! Cred ca ma voi incumeta si eu sa fac o comanda , mai ales ca am vazut niste reduceri la mastile Glamglow, care ma tenteaza foarte mult!
    Insa am vazut in postarea ta ca unele colete ajung la posta vamala ..si asta nu imi place...pentru ca nu ma incanta sa platesc taxe ...as ajunge la pretul din Sephora, banuiesc ....


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca am vazut la Sephora un set Glam glow la 230 de ron care continea o masca mare si doua mici la 15 ml. Plus ca in perioada asta au 15% reducere la orice cumparatura. Poate iesi mai bine decat pe Feelunique. Faza cu posta vamala e nasoala, eu am mai comandat o paleta Guerlain care sper sa nu ajunga la vama... Te pup draga mea!

      Ștergere
  14. Multumesc pentru raspuns! Stiu de oferta de la Sephora, am profitat de ea, insa nu am luat si un set Glamglow, asa ca mi-a ramas gandul acolo...
    Din pacate in Craiova nu exista Sephora si pana la urmatoarea mea vizita la Bucuresti , luna viitoare, ma tem ca nu mai gasesc acele seturi...

    RăspundețiȘtergere
  15. O seara placuta iti doresc ! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  16. Am comandat de pe acest site de 2 ori . Prima data coletul a ajuns la posta si nu am platit taxe . Azi mi a ajuns si celalalt colet pentru care din pacate am platit tva 24%. Si nu mai este atat de rentabil cu tva . Un sampon de la Joico , un ulei de argan si un sampon cu argan de la Organix. Am vazut ca se poate recupera taxa de vama . Le am trimis chitanta si acum astept raspunsul .

    RăspundețiȘtergere
  17. vai ce tzeapa am luat, ca sa spun asa.... ma asteapta un colet la vama... nu intelegeam de ce, ma gandeam ca doar nu mi vne din China coletul... (culmea, pt produsele aliexpress nu platesc nimic). acum inteleg: ma paste 24% TVa....Oare este o limita, gen 40 lire, pentru a fi trimise prin posta normala? ironia este ca am comandat cateva produse in plus fata de cel care ma interesa in primul rand (NAKED) ca sa ajung la 50 lire si sa obtin o reducere promotionala...

    RăspundețiȘtergere
  18. Si inca un lucru: cand comand de pe amazon .uk , platesc doar 5% diferenta de TVA... acum de ce oare tb sa platesc 24?

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe Feelunique mie imi ajung la Posta normala in ultimul anm unde nu se mai plateste nimic! Te pup si imi pare rau de experienta ta neplacuta!

    RăspundețiȘtergere