Hollywoodian Star Dinner...


Intotdeauna m-am considerat norocoasa, in viata mea au aparut (si au ramas ) oameni minunati de-a lungul timpului, oameni de care ma simt legata, foarte apropiata chiar daca nu ne vedem poate cu lunile sau cu anii...S-au intamplat evenimente frumoase, am avut parte de surprize minunate atunci cand nu ma asteptam...

Evenimentul de care vreau sa va vorbesc astazi intra in aceasta frumoasa categorie, a surprizelor grozave...O invitatie venita asa, "pe nepusa masa", avea sa ma aduca intr-o seara de noiembrie alaturi de un personaj de film, un actor tare jovial si simpatic, foarte amuzant si deschis!

Dar despre cine vorbesc?

Ei bine, este vorba despre Jeremy Jackson, actorul care a jucat in Baywatch, rolul fiului lui David Hasselhoff. Intre timp, baiatul a crescut, iar astazi, la 34 de ani, vrea sa intre in lumea sporturilor de contact. A venit in Romania pentru a promova circuitul SuperKombat dar si galele Femei de Succes si Barbati de Succes!

Organizatorii evenimentului, Flavia Covaciu si Oana Irimia de la Luxury Events si Eduard Irimia de la SuperKombat, au pus la cale o cina delicioasa la restaurantul Cocosu Rosu. Eu le multumesc foarte tare pentru invitatie atat lor cat si Gabrielei, o super dulce! M-am simtit minunat, am cunoscut oameni draguti, iar cina traditionala romaneasca a fost pe gustul meu, recomand cu drag restaurantul, chiar daca recunosc ca nu-i mai calcasem pragul! (Ca si informatie vis-s-vis de restaurant am aflat ca are o ferma proprie de unde sunt procurate absolut toate ingredientele necesare unei mese pe cinste -de la carne la legume! )

Acum va las cu cateva fotografii de la eveniment, dar si cu tinuta purtata...
























Am purtat:
-fusta: - Orsay
-bluza: - Stradivarius
-cizme: - Il Passo
-colier: - Swarovski

O experienta minunata, pentru care multumesc inca o data tuturor celor implicati!

KISSES!





CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Pink girl, you look gorgeous! Imi place tinuta, imi place atitudinea ta!
    Mi-ai amintit ca am o fusta asemanatoare, ia sa o caut sa o scot la plimbare!
    Am un feeling ca Jeremy Jackson a plecat cu convingerea ca romancele sunt femei elegante, ingrijite si foarte atragatoare! Cred ca a fost o experienta frumoasa!

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca a fost o experienta foarte dragura! Nu stiu cum a plecat Jeremy, dar stiu ca tu ma coplesesti cu asa complimente. Iti multumesc din suflet pentru tot, esti o draguta!

      Ștergere
  2. Imi place foarte mult tinuta, parul, machiajul!

    RăspundețiȘtergere