Pentru maini, cu dragoste...


...din partea L'Occitane!

Am descoperit L'Occitane in urma cu mai multi ani, in Franta, intr-o vacanta. Apoi, la scurt timp de la intoarcere, am intalnit L'Occitane si in Romania. Am fost fericita sa am aproape toate minunatiile pe care le vazusem in Franta...Am incercat multe de-a lungul timpului de la ei, dar unul din produsele care nu-mi lipseste din casa este crema pentru maini. Am incercat mai multe variante, iar acum am doar doua tipuri in casa, cea cu unt de shea si cea cu lavanda.






Pe cea cu unt de shea 20% o folosesc cand imi simt mainile foarte aspre, fac mai multe treburi prin casa, fara sa fi purtat manusi de menaj. Pielea este reparata rapid, devine cea mai moale si supla piele, rezultatul este miraculos. Iar L'Occitane foloseste unt de Shea din Burkina Faso, cu certificare Ecocert!




Prima din stanga este cea cu lavanda, cealalta este cea cu unt de shea, vedeti, mai jos cum se intinde fiecare, cat de repede intra cea cu lavanda in piele, este ca un balsam. Nici cea cu unt de shea 20% nu lasa pelicula si necesita o cantitate foarte mica!




Pe cea cu lavanda, o prefer datorita mirosului, eu iubesc lavanda si aceasta are un miros fabulos, atat de real incat ai zice ca te afli in mijlocul unei culturi de lavanda. De altfel toate produsele L'Occitane cu lavanda au un miros fenomenal. Aceasta este o crema gel, care patrunde instant in piele, nu lasa nici cea mai mica urma pe piele si hraneste la fel de bine pentru ca are in compozitie de asemenea unt de shea! Astfel, proprietatile de hranire ale untului de shea sunt combinate cu cele de relaxare ale uleiului esential de lavanda.

Pentru maini fine, catifelate, maini care se cer a fi sarutate, cea mai eficienta solutie este o crema de maini L'Occitane! Si pentru ca eu nu vorbesc fara sa testez si sa folosesc un produs, aveti si dovada in imagini...in fiecare geanta frecvent folosita, precum si in masina am o crema de maini L'Occitane, e micuta, o pot strecura oriunde, frumos parfumata, dar mai ales extrem de eficienta!!! Ploaie, vant , vreme mizerabila, totul trece mult mai usor cand ai toate armele la tine...




Voi ati incercat pana acum vreo crema pentru maini de la L'Occitane, si daca da, cum vi s-a parut?




CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Interesante aceste creme,n-am folosit niciuna.Momentan am o crema de la Balea cu masline :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lucica, sunt realmente niste creme foarte bune. Uite, de la balea chiar nu am incercat o crema pentru maini! Pupicei!

      Ștergere
  2. buna seara este o crema foarte interesanta nu am folosit dar as dori sa folosesc find la o varsta inaintata si cu siguranta as putea sa imi feresc mainile cat de cat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Aurelia, chiar este o crema care protejeaza mainile. Ti-ar fi de un real ajutor!

      Ștergere
  3. Nu am incercat pana acum, dar sunt tare curioasa, mai ales de cea din gama asta noua de Craciun. Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, trebuie sa incerci! Iar gama de Craciun miroase extraordinar, chiar am testat-o zilele trecute. Pe mine ma incanta maxim editiile limitate, sunt ca un copil atras de culori, mirosuri...

      Ștergere
  4. Daaa, sunt minunate! Si parfumurile lor, ooo... Le iubesc!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, chiar nu imi amintesc sa fi incercat ceva L'Occitane si sa nu imi placa! Ma bucur ca si tie iti plac! Te pup Coco!

      Ștergere
  5. In afara de Crema Bonne Mère pentru fata, corp si maini pe baza de Lapte, nu am incercat pentru maini. Tare buna a mai fost, mai ales pentru hidratare si mirosul discret.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere