LOULOU Dress, Perfect Dress!


Pentru ca Revelionul este dupa colt, astazi  va propun, asa, pe ultima suta de metri un brand absolut special: LOULOU. Daca inca nu ati gasit rochia perfecta, la ei o veti gasi!

Povestea acestei rochii absolut speciale, incepe asa cum se presupune, cu o cautare asidua...Pozele sunt vechi de mai bine de un an si vreo 3-4 luni si nu stiu cum de nu vi le-am prezentat pana acum. De fapt stiu, am tot sperat ca le voi gasi si pe cele lipsa, cele mai reusite bineinteles, dar nu a fost sa fie, iar rochia aceasta speciala nu a mai fost imbracata de atunci....

Deci, eram in cautarea unei rochii DEOSEBITE pentru nunta cumnatei mele! Ce inseamna deosebit pentru mine veti vedea mai jos si bineinteles ca insemnatatea acestui cuvant se schimba constant! Am batut Bucurestiul in lung si in lat si evident ca nu am gasit nicaieri acel ceva pe care il cautam...Cu vreo cinci zile inainte de nunta, eram la Baneasa pentru o ultima cautare disperata...Si in timp ce ma pregateam sa cobor cu scarile rulante in zona food-court vad in fata mea un boutique micut pe care nu-l cunosteam, iar inauntru...PARADISUL! Rochii superbe, accesorizate, colorate, exact, dar exact ce imi doream....Si am inceput cautarea frenetica printre umerase, pana am gasit rochia de fata...L-am sunat pe sotul meu sa vina sa o vada, el ramasese cu Beatrice in zona de joaca si nu i-a venit sa creada ca am gasit intr-un final rochia, acea rochie! Asa ca nu a mai venit: "Ai cardul? Atunci ia-o si sa mergem!" Cuvintele unui om disperat pentru care nici nu conta cum arata rochia!

Dar Rochia asta din dantela de bumbac, accesorizata mult dar nu excesiv din punctul meu de vedere, cu un decolteu adanc in spate m-a facut cu siguranta sa ma simt regina....nuntii!

Mie mi-e frica sa mai intru in acest boutique minunat de atunci, pentru ca stiu, ma cunosc ca nu rezist tentatiei de a cumpara, doar ca sa pot fi alta data pregatita! Nici nu am mai avut evenimente care sa necesite o astfel de rochie, recunosc, iar Revelionul il petrec acasa, sperand ca Beatrice sa fie sanatoasa...

Asa ca dragii mei, am chef de o nunta, un botez, ceva care sa justifice investitia intr-o noua rochie fabuloasa! In plus daca vanam reducerile pretul devine imbatabil, stiu pentru ca pagina lor de FB am tot urmarit-o! Si era cat pe aici sa ma duc dupa o rochie roz-pudrat din dantela, stil Valentino...

Vorba multa, saracia omului, sa va arat si cateva fotografii, cele care mi-au ramas printr-o minune...





















Evident ca dupa rochie a urmat nebunia gasirii unei perechi de sandale aurii, simple si a unor cercei potriviti!

Am purtat:
-rochie: LOULOU
-sandale: - Zara
-cercei:- No-Name

Sandalele le-am gasit la Zara, doar ca nu gaseam numarul meu si iarasi am luat la rand toate Mall-urile din Bucuresti, o adevarata aventura...dar cu final fericit!


Asa ca, sfatul meu este sa aruncati o privire pe site-ul lor sau sa le faceti o vizita, cu siguranta veti fi fermecate de noua colectie dantelata! Eu presimt ca in curand dulapul meu trebuie sa mai gazduiasca o rochie fabuloasa...

Voi cunosteati acest brand minunat? A, si sa-mi dati de stire daca se intampla sa va placa ceva....

KISSES!


CONVERSATION

22 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Camelia, esti o draguta! Iti multumesc tare mult pentru compliment, desi acum trebuie sa recunosc ca am vreo trei kg in plus fata de cand au fost facute aceste fotografii si chiar incerc sa ma mai abtin de la dulciuri! Te pup draga mea!

      Ștergere
  2. intr-adevar rochita este minunata! foarte draguti si cerceii :*

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. wow Camelia, the dress is so rich with all those details!!!
    You rock with it ;-)
    Have a fun nye
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Valentina, I'm so glad that you like it! You are so kind! Thank you so much my dear! Kisses!

      Ștergere
  4. vai, este superba rochia si tot look-ul. Love!
    La multi ani,iubita mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La multi ani, draga mea Stella! Sper sa-ti aduca anul acesta tot ce iti doresti! Multumesc, multumesc, apreciez mult parerea ta! Mi-e dor sa ne vedem sa mai povestim! Pupicei!

      Ștergere
  5. Wow.. absolut superba... superba!!!! Mie imi place cam tot.. nu am o singura preferinta..

    RăspundețiȘtergere
  6. Very, very nice. I like this outfit and everything here. Great.
    Can you follow me back?
    http://mymiraculousbeauty.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow, ce rochie!!! E spectaculoasa, cu fiecare detaliu!
    Iar tu arati de milioane, esti intr-o forma fizica excelenta! Imi plac si accesoriile, coafura! De vis e look-ul... Sunt convinsa ca ai fost foarte admirata! :)
    Stiam de LouLou, dar fara a aprofunda; in mod sigur, cand voi mai auzi de acest brand, imi voi aminti rochia asta! Hai, tin pumnii pentru o noua dantelata! :D

    Te pup cu mult drag, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc, multumesc! Esti atat de draguta! Tot timpul ma lasi fara cuvinte doamna invatatoare! Te pup draguta mea!

      Ștergere