ECCO Shoes SS 2016




Dragile mele, am avut bucuria de a participa saptamana trecuta la lansarea oficială a noii colecÅ£ii ECCO a sezonului primăvară vară 2016, intitulată NATURAL IMPERFECTION. Evenimentul a avut loc în magazinul ECCO din Afi Palace Cotroceni BucureÅŸti, unde natura a fost invitata în magazin ÅŸi s-a încercat si reusit sa se creeze o atmosferă liniÅŸtită, expresivă, echilibrată ÅŸi… naturală, asemenea unui parc.


Gazdele evenimentului au fost Ela Merla - ShoesWithAView.com ÅŸi Emanuel Iuhas - EmanuelIuhas.com.




Atmosfera a fost minunata, asemeni unei plimbari prin parc,  Ã®n timp ce ne-am putut delecta cu câte o vată pe băţ sau câte o limonadă.






În această primăvară, ECCO ne propune să ne lăsăm influenţaţi de stilul de viaţă Scandinav şi de principiul esenţial scandinav în materie de design, care au inspirat noua colecţie a sezonului primăvară-vară 2016: Natural Imperfection.






ImperfecÅ£iune naturală 

Spunem “Bun venit!” primăverii prin reconectarea cu natura ÅŸi cu toate “imperfecÅ£iunile” ei. Principiul central al arhitecturii ÅŸi designului din Scandinavia este de a “invita natura înăuntru” pentru a crea o atmosfera liniÅŸtită, expresivă, echilibrată ÅŸi… naturală!







LiniÅŸte 

ÃŽn această primăvară, pacea ÅŸi liniÅŸtea interioară sunt reflectate în culorile ÅŸi materialele folosite în noua colecÅ£ie ECCO pentru sezonul cald 2016. Culorile deschise, “calme” sunt amestecate cu imperfecÅ£iunea naturală a pielii, iar atenÅ£ia este îndreptată către formele expresive. ÃŽmbrăţişăm imperfecÅ£iunea ÅŸi frumuseÅ£ea naturii, culoarea pielii ÅŸi alte culori feminine delicate ce domină agenda modei in 2016. 






Expresivitate 

Formele produselor sunt expresive, organice, curgătoare ÅŸi pline de viaţă. Imprimeurile combină eclectic stilurile străzii cu cultura Scandinavă. Å¢esăturile luminoase ÅŸi materialele naturale sunt secretul aspectului irezistibil al noii colecÅ£ii ECCO pentru sezonul primăvară-vară 2016. Aspectul produselor este de fin, curat ÅŸi, împreună cu detaliile albe suplimentare, asigură o senzaÅ£ie distinctă Scandinavă. 






Echilibru  

Designul Scandinav este despre a elimina lucrurile neesenÅ£iale ÅŸi a transforma armonia naturii într-un design echilibrat, care imită perfect natura, folosind culori monocrome cu efect de maxim contrast. Fiind brand Scandinav, ECCO utilizează eficient resursele naturale pentru a crea mereu lucruri inovative: noi materiale, noi culori, noi forme moderne cu design avangardist. 

Astfel, ECCO reuÅŸeÅŸte să creeze încălţămintea care reprezintă “o parte naturală din ceva “, încălţămintea care să se adapteze piciorului, nu invers! Cu această nouă colecÅ£ie, ECCO doreÅŸte să îi sărbătorească pe toÅ£i aceia care doresc să îşi folosească talentele pentru a duce o viaţă deosebită, bazată pe simplitate, funcÅ£ionalitate ÅŸi frumuseÅ£e.

ColecÅ£ia ECCO primăvară-vară 2016 este disponibilă în magazinele ECCO din BucureÅŸti, Cluj-Napoca, ConstanÅ£a, IaÅŸi, TimiÅŸoara, BraÅŸov ÅŸi Sibiu, precum ÅŸi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.  

Eu am vazut cateva ispite in aceasta colectie, asa ca in curand urmeaza sa fac o vizita de "lucru" in cel mai apropiat magazin ECCO!

Voi aveti vreo pereche de incaltaminte de la ECCO? Cum vi se pare in cazul in care deja ati purtat-o? Va astept cu mare drag si interes parerile!

KISSES!



CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Geanta roz, e ... wow, ca de altfel toate produsele de pe acest site

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place poseta roz. :)
    Sa ai o saptamana frumoasa!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  3. De la ECCO am cumparat, mai de mult, incaltaminte. E cazul sa fac o noua vizita in magazin, sigur nu voi pleca cu sacosa goala. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. am o pereche de papuci cu toc, rosii...suuuper moi si comozi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt considerati cei mai comozi pantofi, asa ca te cred! Te pup draga Coco!

      Ștergere