ECCO Shoes SS 2016
Dragile mele, am avut bucuria de a participa saptamana trecuta la lansarea oficială a noii colecţii ECCO a sezonului primăvară vară 2016, intitulată NATURAL IMPERFECTION. Evenimentul a avut loc în magazinul ECCO din Afi Palace Cotroceni Bucureşti, unde natura a fost invitata în magazin şi s-a încercat si reusit sa se creeze o atmosferă liniştită, expresivă, echilibrată şi… naturală, asemenea unui parc.


Gazdele evenimentului au fost Ela Merla - ShoesWithAView.com şi Emanuel Iuhas - EmanuelIuhas.com.
Atmosfera a fost minunata, asemeni unei plimbari prin parc,  în timp ce ne-am putut delecta cu câte o vată pe băţ sau câte o limonadă.


În această primăvară, ECCO ne propune să ne lăsăm influenţaţi de stilul de viaţă Scandinav şi de principiul esenţial scandinav în materie de design, care au inspirat noua colecţie a sezonului primăvară-vară 2016: Natural Imperfection.


Imperfecţiune naturală 

Spunem “Bun venit!” primăverii prin reconectarea cu natura şi cu toate “imperfecţiunile” ei. Principiul central al arhitecturii şi designului din Scandinavia este de a “invita natura înăuntru” pentru a crea o atmosfera liniştită, expresivă, echilibrată şi… naturală!Linişte 

În această primăvară, pacea şi liniştea interioară sunt reflectate în culorile şi materialele folosite în noua colecţie ECCO pentru sezonul cald 2016. Culorile deschise, “calme” sunt amestecate cu imperfecţiunea naturală a pielii, iar atenţia este îndreptată către formele expresive. Îmbrăţişăm imperfecţiunea şi frumuseţea naturii, culoarea pielii şi alte culori feminine delicate ce domină agenda modei in 2016. 


Expresivitate 

Formele produselor sunt expresive, organice, curgătoare şi pline de viaţă. Imprimeurile combină eclectic stilurile străzii cu cultura Scandinavă. Ţesăturile luminoase şi materialele naturale sunt secretul aspectului irezistibil al noii colecţii ECCO pentru sezonul primăvară-vară 2016. Aspectul produselor este de fin, curat şi, împreună cu detaliile albe suplimentare, asigură o senzaţie distinctă Scandinavă. 


Echilibru  

Designul Scandinav este despre a elimina lucrurile neesenţiale şi a transforma armonia naturii într-un design echilibrat, care imită perfect natura, folosind culori monocrome cu efect de maxim contrast. Fiind brand Scandinav, ECCO utilizează eficient resursele naturale pentru a crea mereu lucruri inovative: noi materiale, noi culori, noi forme moderne cu design avangardist. 

Astfel, ECCO reuşeşte să creeze încălţămintea care reprezintă “o parte naturală din ceva “, încălţămintea care să se adapteze piciorului, nu invers! Cu această nouă colecţie, ECCO doreşte să îi sărbătorească pe toţi aceia care doresc să îşi folosească talentele pentru a duce o viaţă deosebită, bazată pe simplitate, funcţionalitate şi frumuseţe.

Colecţia ECCO primăvară-vară 2016 este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.  

Eu am vazut cateva ispite in aceasta colectie, asa ca in curand urmeaza sa fac o vizita de "lucru" in cel mai apropiat magazin ECCO!

Voi aveti vreo pereche de incaltaminte de la ECCO? Cum vi se pare in cazul in care deja ati purtat-o? Va astept cu mare drag si interes parerile!

KISSES!CONVERSATION

8 comentarii:

 1. Geanta roz, e ... wow, ca de altfel toate produsele de pe acest site

  RăspundețiȘtergere
 2. Imi place poseta roz. :)
  Sa ai o saptamana frumoasa!
  Xoxo, Victoria

  http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

  RăspundețiȘtergere
 3. De la ECCO am cumparat, mai de mult, incaltaminte. E cazul sa fac o noua vizita in magazin, sigur nu voi pleca cu sacosa goala. :))

  RăspundețiȘtergere
 4. am o pereche de papuci cu toc, rosii...suuuper moi si comozi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt considerati cei mai comozi pantofi, asa ca te cred! Te pup draga Coco!

   Ștergere