Aventuri de vacanta cu Yves Rocher!





Ahhh, s-a terminat vacanta, pentru mine cel putin, dar sunt relaxata, dornica sa deschid noi capitole si sa vad cu ce noutati si bucurii ma mai surprinde perioada urmatoare!

Pentru ca nu-i asa, trebuie intotdeauna sa vedem partea plina a paharului!

Bineinteles, atunci cand am stabilit planul de vacanta, am hotarat ca voi fi fooooarte chibzuita, imi voi face bagajele ceva mai din timp si in trusa mea isi vor face loc doar miniaturi! Daaa, sigur ca da, planul pare bun si totusi ceva a scartait si nu l-am prea pus in practica...Ei bine, pentru ca am petrecut o saptamana la noi la mare si apoi in vreo trei ore a trebuit sa refac bagajele pentru alte doua saptamani petrecute in Italia si Franta am inceput sa fiu disperata la un moment dat si sa nu mai rationez complet!

Asa se face ca, in loc de miniaturi, am inceput sa pun produsele full-size in bagaj si nu doar unul...Dar pentru ca am calatorit cu masina, nu am avut nici cea mai mica restrictie de greutate! Desi la un moment dat faceam haz cu sotul meu ca o sa se scufunde barca pe care mergeam! Ei bine, nu, nu s-a scufundat, ne-am intors safe acasa...

Cum puteam eu sa ma duc in Franta fara Yves Rocher?! Nu puteam, va asigur, pentru ca eu asociez magia Frantei cu efectele pe care aceste produse minunate le au asupra mea: relaxare, seductia simturilor dar mai ales un maxim confort asupra pielii mele deja insetate dupa o saptamana de soare arzator pe litoral!

Nuuuu, nu am stat fara protectie solara si totusi am simtit nevoia sa aplic si sa reaplic cremele mele favorite!




Asadar vacanta mea in aceasta vara a fost presarata cu arome de nucă de cocos, vanilie bourbon, mandarină, lămâie si cedru, migdale si floare de portocal sau floare de portocal si lavanda!

Am facut si cateva fotografii produselor care m-au insotit, dar desi mi-as fi dorit sa fac mai multe, totusi imaginati-va ca m-a cuprins rusinea...Debarcasem pe o plaja mica, mica dar super-mega frumoasa unde stateau tihniti la plaja doi domni si o doamna...Adica dupa ce ca le-am invadat plaja in total patru adulti si trei copii, am mai scos si un sac de produse pentru fotografiat...Si nu se uitau doar ei uimiti, ci si cei trei copii care nu intelegeau de ce fotografiez produsele si care l-au rugat pe tatal lor sa ma intrebe de ce o fac dar si un domn belgian care era cu noi...Daaa, ma rog, dezvoltator imobiliar care nu putea intelege frivolitatile mele si nici de ce ma schimb de 10 ori pe zi si fac sute de poze...Vorba vine de 10 ori ca nu era chiar asa...

Revenind la minunile mele ispititor parfumate....Ohhh, nu puteti lasa sa treaca vara fara sa aveti si voi macar un astfel de produs! Scrub-urile sunt geniale pentru perioada mea de bronz pentru ca nu sunt foarte agresive, le aplic usor, pentru a nu imi ramane urme sau piele neuniform bronzata.

Iar unturile de corp sunt DIVINE!!!! In plus mirosul persista atat de bine, ma simt ca intr-un SPA!

Despre gelul de dus ce sa mai spun?! Il consum ca pe apa, parca l-as bea!!!! Iar aromele astea noi nu fac decat sa ma determine sa il folosesc obsesiv! Ahhh, si nu v-am spus ca dupa aproximativ doua zile si jumatate am ramas fara apa pe barca? Daaa, vina a fost a mea, se stie...a trebuit sa se intoraca cu barca de pe insula unde eram in portul de care apartinea sa o alimenteze din nou. Noroc ca nu era foarte departe si in trei ore s-a rezolvat problema, in timp ce eu ma balaceam, evident!

Va spun un secret....Pentru ca drumul pana in Franta si inapoi este luuung, am tinut in usa masinii o cutie cu un unt de corp pe care mi-am aplicat-o foarte lejer si mai multe ori in decursul unei zile, mai ales pe picioare. Pentru ca vreau sa imi pastrez pielea catifelata si sa nu ma exfoliez ca o reptila, haha! Iar eu calatoresc cu picioarele pe bordul masinii, aveam deci si o pozitie foarte comfortabila!




Dar sa va povestesc un pic si care sunt categoriile acestei game:


RELAXARE cuprinde:

- Floare de Portocal, Lavandă & Petit Grain
- Lavandă & Mure
- Migdale & Floare de portocal
- Măsline & Petit Grain.

ENERGIE cuprinde:

- Mandarină, Lămâie & Cedru
- Mango & Coriandru
- Lămâie & Busuioc (disponibilă din septembrie 2016)
- Zmeură & Mentă

SENZUALITATE cuprinde

- Vanilie Bourbon

- Nucă de Cocos

Gama Plaisirs Nature conÈ›ine o multitudine de tipuri de produse care de care mai apetisante: gel de duÈ™, ulei de duÈ™, săpun exfoliant, creme de corp, exfoliant, uleiuri de corp sau masaj, apa de toaletă si cuburi efervescente pentru o baie relaxantă. 

Nu stiu cum poate cineva sa reziste acestor produse, eu recunosc ca nu pot, am un mare grad de dependenta, mai ales fata de mirosul de lavanda sau floare de portocal...nu pot si asta este...

Aroma voastra preferata care este? Ce produs il considerati de nelipsit in bagajul vostru de vacanta? Sunt tare curioasa sa va aflu parerile asa ca va rog se le impartasiti aici, cu noi!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Si mie imi plac mult de tot produsele Yves Rocher si anul trecut am fost indragostita de vanilie de bourbon. Anul asta insa vreau sa incerc floare de portocal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu le iubesc de ani si ani, asa ca iti dai seama ca tot ce apare nou imi place sa incerc! Te pup draguta mea!

      Ștergere
  2. cred ca o sa dau o tura pe la ei, nu am comandat de mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe chestii misto! Eu tare greu ma hotarasc ce sa iau! Te pup draga Coco!

      Ștergere