Ce mi-am mai cumparat de pe Asos!





Dragile mele, pentru ca multa lume ma intreaba despre cumparaturile mele, despre modul in care cumpar de pe Asos, am decis ca voi mai scrie despre acest subiect, care trebuie sa marturisesc, este unul foarte drag mie, pentru ca nu prea am dat gres cu el!




Nu voi relua ceea ce am mai scris deja, articolul cu toate explicatiile il gasiti aici, daca sunteti curioase cum comand eu. Dar vreau sa spun ca pana la momentul acesta este de departe cea mai buna varianta de shopping on-line pe care am experimentat-o, desi trebuie sa recunosc ca in prezent mai studiez un site si sunt inca indecisa daca sa pun o prima comanda sau nu...Dar daca voi avea si alte revelatii vi le voi comunica si voua cu siguranta.

Deocamdata raman la Asos si va spun ca am 118 piese in Saved Items si ca le urmaresc indeaproape evolutia la reduceri. Bineinteles ca nu toate ajung in garderoba mea, dar multe ajung, poate mai bine de jumatate. Chiar ma uitam la print-screen-ul facut in ultimul articol si am constatat ca din 10 produse surprinse, 5 sunt acum ale mele...

Si nu vad de ce sa nu cumparam la reduceri! Este din punctul meu de vedere cea mai buna solutie sa ai hainele pe care ti le doresti fara sa cheltui o avere pe ele. Eu am rabdare in general si nu disper chiar daca marimea mea nu mai este in stoc, pentru ca de cele mai multe ori revine si o prind la un moment dat.

Chiar acum sunt reduceri finale pe site si avem inca un bonus de 10% reducere la produsele deja reduse, asa ca go for it! Eu am facut niste achizitii de care sunt tare bucuroasa!

Din decembrie de cand am scris ultimul articol de genul acesta si pana acum vedeti in imagini ce minuni si-au facut loc in garderoba mea!






In cazul cerceilor vreau sa mentionez ca sunt atat de finuti si de bine lucrati in realitate, incat si eu am fost surprinsa cand i-am primit, arata mult mai bine decat in poza de prezentare unde cred ca sunt prea mult mariti.








Doar pantalonii i-am comandat.












Ultimele trei imagini, am comandat doar fustele!
















La pijamaua asta cu pitici am luat teapa, am comandat doar tricoul pentru ca nu am citit bine descrierea pozei. De fapt nici nu m-as fi gandit ca se vinde separat pana nu am primit produsul. Pacat ca nu am mai gasit si pantalonii.




























































Unele obiecte deja le-ati vazut purtate, altele inca nu, dar cu siguranta ii va veni randul fiecaruia.
Mi-ar placea sa aflu de la voi care mai sunt magazinele voastre preferate in sfera on-line sau nu, poate in felul acesta mai descopar si eu noutati!

Va astept cu drag comentariile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Ioi cat de frumoase sunt sandalele transparente cu buline, si jeansii, si... si... minunate achizitii! Sa le porti cu placere, Camelia!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-ai tinut de treaba nu gluma. :) Foarte frumoase toate cumparaturile, sa le porti cu placere. Mi-au placut foarte mult clutch-urile, sandalele, rochia cu Turnul Eiffel, unele fuste.
    Eu nu prea cumpar haine online. De la magazinele online din Canada pot sa cumpar si la magazinele lor fizice, iar cele online din Europa si Asia sunt prea departe de mine, si nu merita pentru mine cu transportul, shipping etc. Imi mai place sa rasfoiesc FashionMia, dar nu am cumparat niciodata de la ei, ca e prea departe pentru mine si nu merita efortul.

    Anul trecut am cumparat online 5 piese de pe Choies si Oasap. Din alea 5 doar doua mi-au venit bine ca turnate, altele doua le-am modificat la croitor ca sa le pot purta, si a 5-a n-am putut sa o modific si sa nu fac nimic cu ea, imi era mica, si am facut-o cadou unei prietene.

    Cumpar online orice, adica lucruri care nu necesita probare, mai putin haine, prefer sa cumpar haine din magazine brick and mortar.

    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca eu nu am avut deloc surprize neplaccute cu Asos. Chiar sunt super incantata de ei , inclusiv de calitatea hainelor! Dar imi dau seama ca pentru tine er fi muuult prea departe. Nici eu nu cumpar din America spre exemplu! Te pup draga mea!

      Ștergere