Culori turbate sau nuante neutre?





Dragile mele, va dati seama ca toamna ne bate la usa? Hmmmm, refuz cu indarjire sa accept asta!

Acum doua seri era o caldura ingrozitoare si sotul meu a iesit sa dea drumul la apa sa ude gradina. Dupa o vreme s-a dus sa o opreasca si cand s-a intors era tot ud, ploua torential si noi nu aveam habar...Ok, mi-am zis, o ploaie mica e bine venita...Dar episodul ploios s-a repetat si noaptea trecuta si toata ziua azi a fost innorat si a burnitat....Asta ma cam pune pe ganduri sincera sa fiu, pentru ca visam, speram, ca toamna sa isi mai intazie aparitia, desi constatasem ca serile sunt un pic mai friguroase!

Si chiar astazi ii spuneam asistentei mele ca pana in octombrie nu renunt la sandale....

Asadar, astazi pastram vara in suflet si va invit alaturi de mine la o plimbare in parc! Stiti cat de mult iubesc eu culorile si cred ca vara merg atat de bine nuantele puternice, chiar cu tenta fosforescenta. Rochia de fata am purtat-o prima data la un eveniment al Danei Savuica si cand am pasit in incinta respectiva am dat nas in nas cu Dana, imbracata intr-o rochie exact, dar exact aceeasi nuanta ca si a mea, doar ca era altfel modelul. Ne-a bufnit rasul pe amandoua...

Poate parea o alegere indrazneata aceasta culoare dar zic ca te va scoate din anonimat, iar eu cel mai tare urasc hainele acelea anoste, nedefinite, care nu au nici o poveste de spus. Si ma gandeam mai devreme cat de putin indraznim, noi in general, nu doar vestimentar ci si in alte situatii de viata! Si e pacat, ratam experiente frumoase!






















Nu v-am spus nimic despre sandale! Mi-a placut maxim printul pe care il au, cu ananas si culorile jucause, asa ca atunci cand le-am vazut pe Asos le-am salvat la favorite, unde au stat muuult timp pana au ajuns la reduceri. Si desi la un moment dat nu mai erau pe stoc, atunci cand a reaparut marimea mea si am prins momentul nu am mai ezitat nici o secunda si le-am pus in cosul de cumparaturi. Si  evident ca nu regret, sunt versatile, comode si au un model mai diferit!












Am purtat:

-rochie: - Ted Baker via Asos
-sandale: - Asos
-geanta: - Musette

As vrea si voi sa imi povestiti despre cat de colorata va este garderoba! Culori puternice sau pasteluri dulci? Cum putem tine balanta in echilibru? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Foarte fain outfitul, imi plac culorile de vara. :)
    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
  2. You look stunning !
    love the photos!
    Only a few hours before th end of my giveaway, you can stil enter!
    xx
    http://helenamybeauty.over-blog.com/2016/07/mon-bloganniversaire-concours-international-avec-k-k-labs-my-blog-anniversary-international-contest-with-k-k-labs.html

    RăspundețiȘtergere