Beauty News by BIO Kräuter®



Beauty News by BIO Kräuter®


Se apropie mini vacanţa de sfârşit de lună? Cu siguranţăţi-ai făcut planuri pentru a te relaxa în mijlocul naturii şi a petrece timp liber alături de cei dragi. La iarbă verde, la mare sau la munte, oriunde ai alege să te deconectezi de grijile cotidiene,  LifeCare® îţi propune 3 produse magice, uşor de transportat şi de luat  cu tine  în  geanta  de  mână,  totul  pentru  că  tu  să  te  bucuri  de  naturăşi  săuiţi  de  picioare  obosite, dureri musculare sau înţepături de insecte.

Si daaaa, trebuie sa recunosc ca noi ne-am facut deja ceva planuri pentru aceasta minivacanta, asadar abia astept sa plecam!!!! Si desi sper ca noutatile BIO Kräuter® de  la  LifeCare® sa nu le folosesc, totusi preventiv nu imi vor lipsi din rucsac! Si nici voua nu trebuie sa va lipseasca!


Spray pentru insecte


Spray pentru insecte


Atunci când petreci mult timp în aer liber, asigură-te ca te bucuri din plin de naturăcu Spray-ul cu plante BIO Kräuter®  Protekt  de  la  LifeCare®,  cu  dublu  rol  de protecție,  care și calmează  în  același timp  pielea. Acest  produs  este  potrivit  pentru  toată  familia,  inclusiv  pentru  pielea  sensibilă  a  copiilor. Uleiul  de  măsline din compoziție are efect calmant asupra pielii iritate, hidrateazăși lasă un miros fin, plăcut care nu atrage insectele. Are efect antibacterian, dezinfectant și calmant asupra pielii.

Magic-roll anti-durere


Magic-roll anti-durere


Atunci când apar dureri neașteptate, tot ceea ce ți-ai putea dori este o soluție magică care săo îndepărteze imediat. Plantele  au  această  putere și  de  aceea  este  bine  să  apelezi  la  ajutorul  lor.  Magic  Roll  cu plante BIO Kräuter® îți aduce un concept unic anti-durere, extrem de ușor de folosit și transportat. Plantele conținute, prin care aloe vera, salvie, rozmarin,  arnica montana, mentă, mușețel și altele, sunt binecunoscute pentru  rolul  important  în  diminuarea  unui  spectru  foarte  larg  de  dureri  musculare  sau articulare,  pentru  proprietățile  antiinflamatoare,  ajutând și  la  calmarea  iritațiilor  pielii,  chiar și  a  celor provocate de înțepături de insecte.

Protecție pentru picioare 


Protecție pentru picioare


Dacă durerile de picioare îți dau bătăi de cap la final de zi, ai nevoie să te poți baza pe mici trucuri care să  te revigoreze.    Încearcă  Komfort  Roll-ul   Kräuter®  de  la  LifeCare®,  recomandat  persoanelor active, care  merg  mult  pe  jos,  dansatorilor,  în  caz  de  picioare  umflate,  cu  senzație  greoaie,  după mersul  pe tocuri. Bucură-te de o senzație de revigorare și ușurime a picioarelor, dar și de o mai bună circulație a sângelui.

Asadar, acestea fiind spuse, nu aveti nici un motiv sa va intrerupeti vacanta! Sa nu spuneti ca nu ati stiut despre aceste trucuri magice care va pot face calatoria muuuult mai usoara!

Va astept cu drag parerile! Cine este pentru?

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu