QUEEN BEE – cea mai avansată formulă anti-rid de la APIVITA


QUEEN BEE APIVITA

Voi stiti ca ingrijirea este marea mea pasiunea si atunci cand trecerea timpului pare sa nu fie de partea mea, ma duc tinta la sertarul cu creme...Evident ca imi place sa folosesc cele mai eficiente formule si cred ca stiti si voi ca APIVITA are aceasta magica insusire de a fi in top!


Atunci când structura și funcționarea armonioasă a pielii fac loc ridurilor și pierderii conturului facial, este timpul pentru o altfel de abordare a ritualului de îngrijire. Redefinește-ți frumusețea cu produse de top, ce folosesc ingrediente naturale combinate cu tehnologie de vârf, ce diminuează ridurile profunde, oferind acțiune de lifting și restaurând fermitatea tenului.

APIVITA inovează încă o dată printr-o abordare holistică a îmbătrânirii pielii, creând gama QUEEN BEE – un tratament demn de o regină. Miraculosul efect al lăptișorului de matcă grecesc încapsulat în stare proaspătă în lipozomi se combină perfect cu 12% ingrediente active, fără precedent, pentru a orchestra un sistem unic și eficient de reîntinerire al pielii.

Formula unică actioneaza pe 6 direcții de eficacitate dovedită prin studii clinice:

88% Lifting
90% Riduri netezite
92% Fermitate
98% Luminozitate 
80% Uniformizare
100% Hidratare 

Gama QUEEN BEE cuprinde:

Ser Holistic Anti-îmbătrânire: cu 95% ingrediente naturale, oferă instant fermitate și este pasul esențial în îngrijire.


QUEEN BEE APIVITA


Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi SPF 20/PA+++: cu 80% ingrediente naturale, îmbunătățește aspectul tuturor semnelor îmbătrânirii și protejează eficient împotriva foto-îmbătrânirii și a radiațiilor UVA/UVB.

Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură lejeră: cu 95% ingrediente naturale, este potrivită pentru pielea normală și mixtă, hidratează, reface conturul feței și conferă luminozitate

Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru zi cu textură bogată: cu 94% ingrediente naturale, destinată pielii uscate, hrănește pielea, reface conturul feței și netezește ridurile profunde.

Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru noapte: cu 96% ingrediente naturale, repară pielea pe timpul nopții, redându-i un aspect tânăr și regenerat.


QUEEN BEE APIVITA


Cremă Holistică Anti-îmbătrânire pentru ochi: cu 96% ingrediente naturale, reduce semnele oboselii și a îmbătrânirii și oferă zonei ochilor un aspect odihnit și luminos.

Gama QUEEN BEE este potrivită tuturor tipurilor de ten și NU conține SILICON, PARABENI, PROPILEN GLICOL, ULEIURI MINERALE, ETANOLAMINĂ, FTALAȚI, PCM, NM.
Gama QUEEN BEE este disponibilă în magazinul propriu APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile SensiBlu

Voi ce mai folositi de la APIVITA? Sunt tare curioasa care sunt alegerile voastre! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu