Ingrijirea perfecta pentru iarna


cerave


Intotdeauna am senzatia ca as putea sa fac mai mult pentru mine in muuulte domenii, inclusiv cel al ingrijirii. Nu duc lipsa de produse bune, dar uneori primeaza comoditatea si de cele mai multe ori apelez la produse care sa fie usor de utilizat dar bineinteles sa fie si foarte sigure si sa imi ofere acel ceva pe care il caut.

Sa fie usor de folosit, sa fie sigur pentru piele, fara ingrediente agresive, sa aiba in compozitie substante performante care sa asigure o buna ingrijire, hidratare, sa fie din surse sigure si sustenabile, sa fie fara parfum sau fara parabeni, sa fie, sa fie, sa fie....Va suna cunoscut asa este? Cu totii cautam performanta, pret bun, aplicare usora. Pare greu de gasit un astfel de produs, dar uneori este mai la indemana decat ne imaginam.

Eu o sa va vorbesc despre o gama care a intrat in rutina mea in luna decembrie, dar am vrut sa treaca putin timp inainte sa va spun cateva cuvinte despre ce cred eu. Am descoperit-o in campania buzzstore si cred ca este una dintre cele mai bune descoperiri ale mele.

Eu am doua produse in format mare, o crema pentru corp si una pentru spalat si doua miniaturi un gel de spalat pentru fata si un lapte pentru corp.


cerave


Cerave Moisturing Cream - pare mai mult un balsam pentru corp sau in orice caz o crema intens hidratanta. Patrunde rapid si perfect in piele si lasa in urma o senzatie super confortabila.

Fara parabeni si fara miros, hipoalergenica si testata dermatologic, crema aceasta poate face diferenta in rutina noastra de ingrijire.

Pentru ca are ceramide identice cu cele din piele si actioneaza exact acolo unde este nevoie reparand stratul hidro-lipidic si restabilind bariera de protectie cutanata. Este o adevarata mangaiere pentru pielea uscata si chiar foarte uscata si din pacate in sezonul rece chiar si cei care au o piele normala se confrunta cu aceste probleme. Variatiile mari de temperatura intre interior/exterior supun tegumentul la un adevarat stres si maraton de acomodare prin care pielea ajunge sa se deshidrateze si sa capete acel aspect tern, uscat.

Cerave a venit chiar la timp si ne ajuta sa ne pastram tegumentul in cea mai buna forma si perfect hidratat.


cerave


Cerave Hydrating Cleanser - si pentru ca nu este vorba doar de creme hidratante, vreau sa va spun cateva cuvinte si despre cel mai bland gel-crema pentru spalat de la Cerave.

Se adreseaza pielii normale pana la cea uscata si este perfect in orice anotimp. Da, pentru ca nu ne dorim decat hidratare si mentinerea unui confort pentru pielea noastra pe tot parcursul zilei, in tot timpul anului.

Fara parfum si testat dermatologic, poate fi folosit si de cei cu pielea sensibila. O adevarata placere atunci cand fac dus, pentru ca eu in acest scop l-am folosit.


Sunt sigura ca si pentru voi sunt la fel de importante ingrijirea si mentinerea unui tegument sanatos si a unui ten impecabil, asa ca nu imi ramane decat sa va recomand sa le incercati si voi. Sunt convinsa ca va vor placea la fel de mult.

KISSES!

#buzzcerave

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu