De unde sa faci cumparaturi in ianuarie!



notino


Daaaaa, stim cu totii si nu ne place absolut deloc acest fapt, luna cadourilor s-a cam duuuus! Cea oficiala in orice caz! Dar cine spune ca noi pentru noi nu ne putem face un cadou, o mica sau mai mare placere?

Eu nu astept niciodata sa primesc de la altii, pentru ca stiu cu siguranta ca cele mai frumoase cadouri mi le fac singura. Cele mai potrivite, cele mai dorite, cele mai asteptate! Si caut mereu oferte bune, pe net, cum altfel, pentru ca va spun sincer ca ma oboseste ingrozitor mersul din magazin in magazin, aglomeratia, statul la coada, gasirea unui loc pentru parcare. Iar acasa, ma asez confortabil in pat si rasfoiesc in voie paginile virtuale, caut informatii despre produsele care imi plac si nu ma grabeste nimeni.

Si daca mai prinzi si ofertele astea super bune de dupa sarbatori, atunci chiar ai motiv de bucurie! Iar eu vreau sa le impartasesc si cu voi, cum altfel?!!

Spre exemplu pe Notino.ro, avem chiar acum in perioada 2-21.01.2018 REDUCERI DE ANUL NOU !!!!! Nimic nu poate sa ma bucure mai tare, va spun cu mana pe inima. Si cand veti intra pe site imi veti da cu siguranta dreptate! Au reduceri de pana la 70% la o gramada de minunatii si o sa va las mai jos si cateva exemple cu ce ma tenteaza pe mine foarte tare.

Stiti ca abia m-am intors dintr-o calatorie la Barcelona de unde mi-am cumparat doar magneti!!!! Nu pentru ca nu mi-as fi dorit nimic, dar am un alt mod de a privi lucrurile in ultima perioada! Ei bine da, va spun foarte sincer ca nu ma mai tenteaza sa arunc cu banii aiurea, pe lucruri pe care stiu absolut sigur ca le pot lua la un pret mult mai bun de pe Notino. Nici macar din aeroport nu am achizitionat nimic. Dar stati linistite, ca imi iau revansa, haha!

Asadar, avem reducere la parfumuri, la seturi cu parfum, la make-up si ingrijirea pielii si la cosmetice pentru par. Veti gasi super usor sectiunile care va tenteaza cel mai mult. Dar oricum, eu zic sa aruncati o privire prin toate si sa va faceti o lista cu cele mai misto chestii, ca sigur gasiti in fiecare categorie cate ceva pe placul vostru.

Eu spre exemplu am aceste minunatii pe lista scurta:

Gucci Bloom Nettare di Fiori - este un parfum intens, feminin, senzual lansat in 2018 care contine note de trandafir, ghimbir, tuberoza, iasomie, paciuli, mosc. Miroase minunat, ca toate parfumurile din gama Gucci Bloom.



notino



Marc Jacobs Daisy Dream - un parfum floral-fructat care include note de mure, grapefruit, para, wisteria, iasomie, litchi, mosc si cocos. O combinatie tare interesanta care imi place mult in aceasta perioada a anului. Nu mai vorbesc de minunatia de sticluta, daaaaa?


notino


Decléor Aromessence Néroli Amara - nu imi aduc aminte sa fi incercat ceva de la acest brand, prin urmare cred ca este cazul sa incep.


notino



Lierac Liftissime - este o crema pentru gat si decolteu, iar eu folosesc creme dedicate special acestei zone, iar Lierac imi place tare mult ca si brand asa ca vreau sa o incerc.


notino


Am multe, muuuulte chestii super misto pe care vreau sa mi le cumpar si cand le voi avea cu siguranta va voi povesti despre ele.

Si sa nu uit, trebuie sa va mai spun ca in perioada 7-13.01 va mai fi valabila inca o promotie si anume daca folositi codul " COSMETICE " veti avea o reducere de 15% la toate produsele de make-up si ingrijirea pielii. In acelasi timp continua si promotia de mai sus, asa ca eu va spun ca am lista pregatita!!!!


Acum vreau sa imi spuneti si voi cam ce va doriti sa cumparati dintre ofertele acestea fabuloase! Va astept cu drag parerile!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu