Tammi x Revolution Make-up Palette




Tammi-Revolution-1-Notino.ro


Trebuie sa va spun  ca ador fardurile! Nu le folosesc eu zi de zi si la adevaratul lor potential pentru ca intotdeauna sunt grabita si in criza de timp dar imi place sa am in colectie toate nuantele la care m-as putea gandi ca imi vor trebui vreodata!


Acestea fiind spuse trebuie sa va arat noua mea adictie, paleta de farduri creata de Tammi in colaborare cu Makeup Revolution.  Paleta aceasta minunata o am de pe Notino si acolo mai gasiti si alte minunatii de la Makeup Revolution. Nu cred ca exista cineva care sa nu cunoasca brandul Makeup Revolution, un brand englezesc care are produse de calitate la preturi absolut decente. Si in plus au ambalaje absolut incantatoare si trebuie sa recunosc, pentru mine ambalajul conteaza! Conteaza pentru ca imi place sa am intotdeauna lucruri dragute pe masuta de toaleta si heeeei, viata este scurta de ce as folosi lucruri anoste sau de o calitate indoielnica?


Tammi-Revolution-2-Notino.ro


Paleta aceasta se numeste Tropical Paradise Palette si este creata in colaborare cu Tammi Clarke, o you-tuber-ita foarte urmarita, care creaza machiaje minunate si care a realizat impreuna cu brandul Makeup Revolution aceasta minunata paleta.

Mie imi plac aceste colaborari pentru ca aduc in prim plan tot ceea ce o anumita persoana are mai bun de oferit si creaza editii limitate deosebite, ceea ce eu de altfel chiar caut atunci cand cumpar un anumit lucru!


Tammi-Revolution-3-Notino.ro


Este o paleta cu 23 de farduri, 12 sidefate si 11 mate care se potriveste oricui. Tammi este o mulatra foarte frumoasa, venita din Caraibe, Aruba si aceasta paleta este un tribut adus tarii ei natale si celor dragi.


Tammi-Revolution-4-Notino.ro


Dar totodata este o paleta care se potriveste tuturor tonurilor de piele, pentru ca are culori intense, vibrante si care se aseaza frumos si complimenteaza orice ten. Se intind foarte usor, mai ales cele sidefate aluneca de-a dreptul. Poti crea orice tip de look, o infinitate de combinatii.


Tammi-Revolution-5-Notino.ro


Primul rand, cel de sus, poate fi folosit in combinatii de zi cu zi, clasice, iar cel de-al doilea adauga culoare si nebunie unui machiaj de seara. Si da, fardurile pot fi folosite atat uscate, dar si umede pentru o intensitate crescuta a culorii.


Tammi-Revolution-6-Notino.ro


Fiecare culoare in parte are si o denumire, unele sunt simbolice si dedicate unei persoane anume, cum este cea de-a doua de sus, din prima poza, care ii este dedicata mamei lui Tammi si poarta denumirea de Quenn Lou.


Tammi-Revolution-7-Notino.ro


Altele, cum este ultima din randul din mijloc din poza de sus, aminteste de o caracteristica a culorii si verdele acesta minunat poarta denumirea de Rainforest.


Tammi-Revolution-8-Notino.ro


Ahhh, iar ultima culoare, din coltul de jos este o dedicatie pentru tara natala a lui Tammi si poarta numele de " Isle of Spice". Are o poveste intreaga aceasta paleta minunata si mai important decat atat este faptul ca are un super pret pe Notino.

Mai jos le-am si incercat pentru a observa mai bine cum arata pe pielea mea.

Randul de sus:


Tammi-Revolution-9-Notino.ro


Randul din mijloc:


Tammi-Revolution-10-Notino.ro


Randul de jos are doar trei nuante care sunt nuante de trecere, iar autoarea si-a dorit ca acestea sa se potriveasca fiecarui tip de ten. Si dupa cum observati, prima dintre ele este cea apropiata tenului meu, aproape ca nu se distinge.


Tammi-Revolution-11-Notino.ro


Nu va mai spun cat de bine arata ambalajul gen metalic, rose-gold. Imi place mult si faptul ca este foarte slim carcasa, o poti strecura usor in bagaj si sa ai la indemna o paleta extrem de versatila pentru orice situatie. In plus oglinda foarte mare este perfecta pentru machiaj! 

Daca si voua va place sa experimentati, aveti cu siguranta un instrument foarte placut si util la indemana. 

Cum vi se pare, asa-i ca are nuante de vis?

KISSES!

#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu