Cum alegem fondul de ten


Lancome-FDT-1-Notino.ro


Trebuie sa va fac o marturisire! Nu am multe fond-uri de ten...Asta nu inseamna ca nu am, dar am undeva cam la 6-7. Bine, nu le includ aici pe cele travel-size, sau mostrele tip pliculet, pentru ca din astea am un portfard plin, haha!

Dar pentru ca tenul meu nu a fost niciodata unul cu probleme, nici nu am simtit nevoia excesiva de a cumpara in nestire un astfel de produs. Pentru ca da, la capitolul creme, rujuri sau parfumuri cam asa este situatia.

Si iata ca sunt si eu macar o data echilibrata, daca numarul de care vorbeam anterior poate sa spuna asta despre mine. Si da, incerc sa le folosesc pana la final, sa nu fac risipa de bani si evident sa nu arunc un produs cumparat la primul cos de gunoi.

Ideea este urmatoarea, ca sa pot folosi un produs la potentialul maxim, ei bine, aici fiind vorba despre un FDT, acesta trebuie foarte bine ales ca si nuanta , pentru a nu avea surprize ulterior. Trebuie sa te informezi despre ce cumperi, eu citesc cu atentie review-uri ale altor fete, caut poze si nuante, dar mai presus de toate pareri! Pentru ca nu imi place sa merg la cumparaturi neinformata. Si bineinteles, aleg un produs care sa se potriveasca cu nevoia mea si un brand cu care rezonez.

Daca toate aceste considerente sunt luate in calcul, atunci lucrurile devin brusc mult mai simple si mai clare si achizitia facuta este exploatata la maximum, asa cum trebuie de fapt.

FDT reprezinta primul pas pentru un machiaj reusit si uneori doar simpla lui aplicare ne face sa ne simtim mult mai bine, pentru ca tenul arata altfel dupa aplicare si stima noastra de sine creste instant.

Si pentru ca de cele mai multe ori ne lovim de existenta muuuuuultor tipuri de FDT, trebuie sa ne cunoastem foarte bine tenul si sa stim ce ne dorim: sa acoperim dar sa avem si hidratare, sa fie matifiant, sa dea un glow aparte, sa tonifieze, hmmmm, multe elemente de luat in calcul.

FDT fluid are o acoperire medie, in timp ce cel crema are o putere de acoperire mare.


Lancome-FDT-2-Notino.ro


Iata de ce am acceptat provocarea Notino, de a va prezenta Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation, pentru ca se gaseste pe site intr-o larga paleta de nuante. Eu am primit spre testare 20 de nuante, si o sa le si vedeti in poze, dar am facut si filmulete pe instastory, asa ca va puteti face o parere cat mai reala despe ele.

 Lancôme Idole Ultra Wear Foundation este un FDT cu acoperire mare si are o formula imbogatita cu pigmenti cromatici care asigura o vasta paleta de nuante. Pe langa acoperirea exceptionala, are si o rezistenta fara cusur din punctul meu de vedere, lucru care mi se pare foarte important.

Faptul ca zilnic sunt in viteza, aglomerata, plec dimineata si ajung uneori seara acasa si evident ca sunt prinsa in muuulte activitati, imi doresc ca machiajul meu sa ramana acolo unde l-am pus. Nu vreau sa curga, nu vreau sa se stearga, nu vreau sa se oxideze.

Iata care sunt asteptarile mele de la un fond de ten si din fericire Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation mi le indeplineste!!!

Acum ramane din multitudinea de nuante sa o aleg pe cea potrivita tenului meu, astfel incat sa nu imi ramana linii de demarcatie atunci cand realizez un machiaj al fetei si gatului. Da, vad des acest lucru pe strada si mi se pare horror! In secolul asta sa nu stii sa iti alegi FDT mi se pare groaznic.

Practic, nuanta potrivita este aceea care dispare de pe ten, se contopeste cu nuanta naturala, de aceea recomandarea este ca atunci cand incercam in magazin un FDT sa il incercam pe gat! FDT trebuie sa uniformizeze culoarea tenului nostru, nu sa o transforme.

Si daca in trecut numarul nuantelor era limitat, iata ca  Lancôme ajuta sa identificam cea mai potrivita nuanta, pentru ca acestea incep de la cele mai deschise si se termina cu cele foarte inchise, destinate fetelor de culoare. Un lucru minunat as spune, pentru ca noi toate, indiferent de nuanta pielii, avem nevoie de ingrijire.


Lancome-FDT-3-Notino.ro


Iata si nuantele pe care le-am primit eu, de sus in jos:

-007- Beige Rose
-011- Beige Cristallini
-02 - Lys Rose
-021 - Beige Jasmin
-024 - Beige Vanille
-025 - Beige Lin
-03 - Beige Diaphane
-04 - Beige Nature
-048 - Beige Chataigne
-049 - Beige Peche


Lancome-FDT-4-Notino.ro

-07 - Sable
-08 - Caramel
-09 - Cookie
-10 - Praline
-10.1 - Acajou
-10.2 - Bronze
-12 - Ambre
-13 - Sienne
-15 - Moka
-17 - Ebene

Dupa cum se poate observa sunt multe si foarte variate, iar pe site-ul Notino gasim si mai multe. Avem de unde alege si asta este un lucru bun!

Eu m-am hotarat asupra nuantei mele, dar ramane sa o descoperiti alaturi de mine intr-o postare viitoare!

Nuanta ta preferata care este? Voi cum va alegeti FDT, in functie de ce? Sunt tare curioasa sa aflu si parerile voastre!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu