Machiajul meu de zi cu zi

 

Lancome-notino.ro



Cand eram in liceu si incepusem deja sa ma gandesc la machiaj, sursa mea cea mai importanta de inspiratie a fost mama! Mama intotdeauna se machia, de cand o stiu si o face si astazi, chiar daca nu iese din casa! Este ritualul ei de frumusete si asta mi-a inspirat si mie de-a lungul anilor!

Pentru ca vrem sau nu sa recunoastem tot ceea ce traim zi de zi ne inspira la un moment dat! Fie ca este vorba de mama, de colega de liceu sau de serviciu, de prietena cea mai buna, influentele exista! Ceea ce este insa esential, este ca aceste influente sa fie pozitive, sa te ajute sa cresti si sa te dezvolti!

Asa mi s-a intamplat mie, si desi la inceput eram stangace, am inceput mai apoi sa imi caut inspiratia in reviste! Studenta fiind, uneori preturile mi se pareau descurajante si de multe ori spuneam ca si daca as avea banii nu as da x lei pe un ruj caci oricum face acelasi lucru! Asa sa fie oare? 


makeup-notino.ro


Nuuuu, am invatat de-a lungul timpului ca decat sa ai 10 lucruri mediocre, mai bine unul si bun. M-am lasat inspirata si inca ma inspir de din tot ceea ce vad frumos in jurul meu si site-ul numarul unu pe care pot naviga ore in sir fara sa ma plictisesc, este cu siguranta Notino! Si daaaa, nici nu trebuie sa faci credit la banca pentru a-ti putea cumpara produsul preferat!

In machiaj m-am lasat inspirata de frantuzoice, imi place sa am tenul fin si sa nu para incarcat!

Lancôme Teint Idole Ultra Wear este la acest moment fondul meu de ten preferat! Il gasiti acum la Notino la 169 Ron, un pret imbatabil as putea spune! Si in 45 de nuante! Woooow, asta chiar e un lucru super misto, pentru ca nu ai cum sa nu iti gasesti nuanta potrivita!

Are o acoperire mare iar brandul spune ca rezista 24 de ore! Nu l-am supus la un asemenea test, dar da, rezista cu brio intreaga zi, desi tenul meu are tendinta de ingrasare in zona T. Totusi ramane impecabil peste zi, are acel finish mat si satinat pe care eu il iubesc la un FDT. Acopera toooate micile imperfectiuni gen roseata, pori dilatati, pete, dar in acelasi timp este extrem de lejer, practic nu simti ca ai ceva pe fata.

Are SPF 15 ceea ce mie mi se pare foarte important si contine un procent ridicat de apa in compozitie, 37%, dar si 10% substante hidratante care il fac sa fie atat de comfortabil de purtat.

YSL Touch Eclat este genial!!! Si nu doar ca este potrivit tuturor tipurilor de ten dar va asigur ca daca il veti incerca va veti gandi cum de nu l-ati folosit pana la momentul actual! Il gasim in 6 nuante diferite ceea ce inseamna ca zona ochilor va fi in deplina concordanta cu restul machiajului. Camufeaza elegant si natural toate imperfectiunile din aceasta zona sensibila, dar da evident si o tusa de luminozitate!

Contine acid hialuronic si vitamina E si este atat de mic si de compact incat poate fi strecurat in orice geanta! Plus ca ambalajul are o eleganta aparte, atemporala care il face si mai dezirabil! Si da, toate zonele fetei care necesita iluminare, au acum ajutorul perfect!


YSL-Notino.ro

Am vazut la o prietena mascara aceasta de la Bobbi Brown si pentru ca mi-a recomandat-o calduros, am zis ca trebuie sa o iau! La fel de calduros v-o recomand si eu, la randul meu si chiar sunt curioasa daca ati incercat-o! La prima vedere poate pare ca are pensula prea mare, dar mie imi place teribil si nu, nu ma murdaresc deloc pe pleoape!  Este foarte uspor de folosit si dintr-o miscare ai gene perfect conturate! Culoare este intensa, iar eu intotdeauna optez pentru negru in aceasta arie. Evidentiaza forma ochilor minunat, asa ca o super recomand!


Bobbi-Brown-Notino.ro

Eu sunt chiar curioasa daca ati incercat vreunul dintre produsele despre care v-am vorbit si mi-ar placea sa aflu, la randul meu ce descoperiri ati mai facut in ultima perioada! Pentru ca da, imi place sa ma inspir si eu de la voi! Va astept cu drag parerile!


KISSES!


#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu