Noutati si delicii de octombrie!

 

armani-1-notino.ro

Asa de repede mi se pare ca a trecut anul acesta! Cu bune si mai putin bune, imi place insa sa vad partea plina a paharului intotdeauna. Statul asta in casa mi-a lasat cumva mai mult timp pentru placerile mele, pentru ritualurile mele de frumusete si asta nu poate decat sa ma bucure!

Am avut timp sa ma delectez cu noutatile de pe site-ul meu preferat de cumparaturi in materie de beauty, pentru ca da, Notino are mereu oferte super misto si e cu toooate minunatiile la zi!

Ultimul parfum lansat de Armani a devenit rapid preferatul meu si m-am bucurat ca un copil cand a ajuns la mine!

Armani My Way este un parfum absolut adorabil! L-am iubit din prima secunda cand l-am pulverizat ! Si nici nu ai cum altfel! Este un parfum de flori albe asa cum imi place mie, dar care se impletesc armonios cu citricele!


armani-my-way-notino.ro

Debuteaza cu note de bergamota si floare de portocal, pentru ca inima parfumului sa fie cucerita de alte doua flori care te coplesesc cu bogatia lor, tuberoza si iasomia indiana! Finalul ma duce cu gandul la seara de Craciun , si vanilia are cu siguranta legatura cu asta, dar si lemnul de cedru impletit cu moscul alb!

Cred ca este sezonul perfect pentru acest parfum intens care ne bucura simturile!

Si pentru ca timpul meu cu mine este foarte important, am incercat sa profit si sa am mai multa grija de tenul meu si prin aplicarea unor masti! Mi-am propus sa fac acest lucru pentru ca, desi cunosc prea bine beneficiile pe care le are o masca, totusi, cam saream acest capitol din rutina de ingrijire!

Glamglow sunt mastile acelea fantastice despre care vorbeste toata lumea! Si pe buna dreptate, pentru ca sunt intr-adevar geniale!


Glamglow - supermud - notino.ro

Prima pe care am incercat-o este Glamglow SuperMud ! De ce imi place? Pentru ca este o masca cum nu ati mai vazut! Curata atat de bine si in profunzime incat la final chiar am ramas uimita de rezultat!

Am aplicat un strat normal pe fata si am asteptat sa se usuce. Si se usuca, dar pe masura ce se usuca, daca vei privi in oglinda vei observa niste pete mici mai negricioase. Nu inseamna ca masca nu s-a uscat, ci ca absorbe pur si simplu sebumul din interiorul porilor! Iar micile pete negriciose corespund fiecare unui por si se tot maresc, semn ca masca este eficace si isi face treaba! Nota 20 este putin pentru aceasta minunatie de masca!

Este cel mai vandut produs al brandului si inglobeaza carbune, un amestec unic de sase acizi si caolin. Carbunle din compozitie este responsabil pentru curatarea in profunzime a porilor si asa cum va spuneam este extrem de vzibil acest lucru! 


O a doua masca pe care o am de la acelasi minunat brand este GlamGlow YouthMud ! Este o masca pentru curatare si iluminare instantanee si se adreseaza tuturor tipurilor de ten!

Indeparteaza stratul de celule moarte de la suprafata pielii, avand efect de exfoliere astfel incat tegumentul apare iluminat si improspatat. La atingere pielea devine satinata, ca matasea! 

Senzatia de moale, suplu, elastic este specifica acestui tip de masca si e o adevarata bucurie dupa ce o aplici!


Glamglow - YouthMud - Notino.ro

Voi ati incercat vreunul dintre aceste produse? Daca da, sunt tare curioasa ce parere v-au lasat! 


KISSES!


#notinoromania



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu