Reducerile, pasiunea vietii mele!

 

arome-notino.ro


Daca si tu esti ca si mine, indragostita de reduceri, atunci ai nimerit exact unde trebuie! Imi place mereu sa fac descoperiri noi in materie de beauty si mai ales imi place sa imi cumpar cu aceeasi bani cat mai multe lucruri, de aceea, aleg sa cumpar la reduceri!

Iar pe Notino am cu siguranta cea mai mare varietate de produse dar si ofertele acelea de nerefuzat de Black Friday. Toata luna au fost oferte iar in perioada 23-29 noiembrie avem 25 % reducere la cele mai bune branduri folosind codul black25


so-scandal-notino.ro


Eu am profitat si mi-am cumparat minunatia asta de parfum So Scandal JPGaultier pe care il avem la o super promotie si care imi place tare mult. Este un parfum dulce dar nu din acela care te lasa fara aer si ai senzatia ca lesini. Daca ai nevoie de inspiratie pentru cadouri pentru femei, atunci acesta poate fi o varianta extraordinara!

Se deschide cu aroma de floare de portocal si eu nu pot fi mai fericita de atat atunci cand vine vorba despre un parfum. Daaaa, pur si simplu ador florile de portocal si mi se pare ca dau o nota extrem de rafinata unui parfum. un amestec de putere si delicatete , de pregnant si subtil.

Notele de mijloc apartin in egala masura tuberozei care se impleteste armonios cu iasomia. Dulce, aromat, patrunzator, un parfum care nu are cum sa treaca neobservat.


so-scandal-1-notino.ro

Nota de final apartine aromei cremoase de lapte... Da, stiu, pare neobisnuit in parfumeria clasica, dar astazi parfumierii se intrec in a descoperi arome variate si surprinzatoare prin care sa aduca un plus de savoare parfumeriei.

Eu il ador si sunt convinsa ca daca il incercati o sa va placa si voua!


Daca esti in cautare de cadouri pentru ea Alien Mugler este, pot spune, cadoul perfect! Un clasic! Dar ce clasic!!!!! Il iubesc pur si simplu. Nu am cuvinte sa descriu forta pe care o are acest parfum dulce, patrunzator si extrem de senzual!  Este ca un elixir magic, care a fost captat intr-o sticluta! 


alien-notino.ro

Debutul este patrunzator, intens si se datoareaza notelor de iasomie de sambac, iubita mea iasomie!

Notele de mijloc sunt lemnoase si ii dau acea alura exotica, orientala. Lemnul de casmir este pregnant dar se impleteste foarte bine cu moscul!


alien-1-notino.ro

Notele finale ale acestei opere olfactive sunt date de ambra alba, care simti ca te invaluie pur si simplu. Alien este in top 3 preferinte olfactive pentru mine si nu cred sa il detroneze cineva prea curand!

Si pentru ca in comanda mea si-a facut loc si uleiul acesta de dus minunat de la Nivea, nu puteam sa nu vi-l arat si voua, pentru ca da, l-am recumparat!. Este genial si lasa pielea super soft, asa ca da, este o recomandare pe care o fac responsabil si cu mare drag!


nivea-notino.ro

Lista mea pe Notino ramane vesnic deschisa si mereu am produse care ma tenteaza si descoperiri surprinzatoare! Daca aveti si voi sa-mi faceti vreo recomandare, o astept cu mare drag!


KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu