HYALU B5, serumul sezonului!

 

Hyalu B5

Pentru ca vesnic sunt in cautarea unui produs nou si bun care sa ma scoata din rutina mea de zi cu zi si sa aduc acel plus de care simt ca am nevoie, noutatea aceasta de la La Roche-Posay, Hyalu B5 Serum a venit chiar la fix.

L-am primit spre testare in cadrul campaniei BUZZStore si l-am folosit inca de la inceput ca sa pot sa imi fac o idee despre el!

Un gel super fin si extrem de usor de aplicat, un serum care intra perfect in piele in doar cateva secunde! Cel putin in pielea mea uscata. Mi se pare extre de hranitor si brusc simt ca tegumentul meu parca are mai mult volum. Si asta se intampla cu siguranta gratie celor doua tipuri de acid hialuronic din compozitie.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mare creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului. În același timp, ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mică pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară. 

Acestea sunt detaliile pe care le ofera producatorul privind compozitia si actiunea acidului hialuronic si da, la mine se simte din plin ca actioneaza. Iubesc serum-urile, iar acesta este cu siguranta ca un balsam pentru tenul meu.

Pe langa acid hialuronic , produsul mai contine si vitamina B5, cea care sustine refacerea barierei cutanate.

MADECASSOSIDE este o molecula patentata care are actiune multipla, fiind recunoscuta pentru efectele sale de calmare si regenerare. Nu degeaba va spuneam mai sus ca il simt ca pe un balsam acest serum.

Nu stiu voi cum sunterti dar eu sunt dependenta de apa temala. Chiar acum am in baie una fix de la La Roche-Posay si evident ca ma bucura foarte tare faptul ca toate produsele lor o au in componenta!

Imi place mult cum arata tenul meu dupa acest serum, care poate fi folosit atat dimineata cat si seara, nu lasa urme grase sau lipicioase, dar mai presus de toate il simt cum actioneaza la nivelul tenului, acesta aparand mai suplu, mai fin, cumva mai plin.

Just love it! Voi l-ati incercat? Daca da, cum vi se pare? Va astept cu mare drga parerile!


KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu