Ce cadouri mai cumparam pentru cei dragi!

 

bella-1-notino.ro


Este din nou perioada aceea minunata din an in care cu totii intram in freamatul sarbatorilor! Si ca sa nu ne aglomeram pana in ultima secunda, recomand cu deplina responsabilitate (HAHA) cumpararea din timp  a cadourilor pentru cei dragi!

Cu totii vrem sa oferim cele mai inspirate cadouri de Craciun asa incat m-am gandit sa va fac aici o selectei de cadouri pentru intreaga famile! Inspiratia mea este Notino, unde gasesc absolut tot ce imi trece prin cap in materie de parfumerie sau ingrijirea corpului si care imi usureaza foarte mult munca. De altfel poti opta pentru un cadou gata de livrat intr-o cutie frumoasa astfel incat sa scapi de toate grijirile aferente si destinatarul sa aiba parte de cea mai mare bucurie atunci cand il despacheteaza!

Daca esti in pana de idei de cadouri de Craciun pentru ea gata, stai linistit, rezolvarea e mai aproape decat crezi, la doar un click distanta!

Eu ma pierd pur si simplu printre atatea oferte si le-as lua pe toate. am facut insa o mica-mica selectie care mie mi-ar placea sa ajunga la mine.


Scandal de la JP Gaultier este alegerea perfecta daca vrei ceva craciunistic! O editie limitata parfumata dulce si savuroasa, care se deschide cu note de gardenie dar care are in compozitie si....miere! Notele de baza sunt cele care fac casa buna cu pielea noastra si aroma de patchouli te va invalui indelung.


scandal-notino.ro


Bella de la Nina Ricci face parte dintr-o familie numeroasa si stiti cu siguranta toate merele colorate pe care le-a lansat celebra casa! Acesta nu este ultimul aparut, ba chiar sunt altele doua mai recente, dar mie imi place teribil si il vreau musai in colectia mea! Notele de mandarina verde, rubarba, frezie, trandafir, mosc alb si vanilie il incadreaza in categoria floral-fructat si il fac irezistibil pentru mine.


Bella-notino.ro


Escada Candy Love pare o bombonica de parfum, pe care inca nu l-am testat dar daaaaa, este si el pe o lista scurta! Imi place de mor ambalajul bombonilicios. Notele de varf sunt de mar, para si mandarina, in timp ce inima parfumului vibreaza in ritmul zmeurei, trandafirului si a scortisoarei! Notele de final lasa loc pentru frisca si vanilie, deci festinul este complet!


escada-candy-love-notino.ro


Mon Paris Floral de la YSL arata intr-un mare fel si se simte si mai si! Dar priviti in ce cadou super-atragator a fost inclus!!! Eu am prima varianta a acestui parfum si realmente este unul dintre favoritele mele all-time!


YSL-Notino.ro


O alta bombonica olfactica este Sweet de la Lolita Lempicka care inglobeaza note de zahar, cires, cacao, casmir si mosc. Culoarea vibranta si foarte craciunistica il incadreaza perfect in acest peisaj asa ca pe mine ma atrage super tare!


lolita-notino.ro

In sectiunea de cadouri de Craciun pentru el, vei gasi numeroaaaaaase minunatii dar iti las si tie bucuria de a desoperi! Eu m-am oprit La celebrul Alien, care face casa buna cu varianta lui feminina care este de altfel in top 5 parfumuri preferate ale mele.


alien-notino.ro



Si pentru copii sunt numeroase variante, insa desi avem realmente o galetusa plina cu balsamuri de buze, m-am oprit la variantele astea de mai jos si am zis sa vi le arat si voua pentru ca sunt mult prea dragute!


cadou-copii-1-notino.ro


cadou-copii-2-notino.ro


Mi-ar placea sa stiu ce desoperiri ati mai facut si voi si care sunt alegerile voastre pentru acest sezon! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu