Valentine's Day Gifts!

 

parfumuri-notino.ro


Imi vine mereu in minte intrebarea : "Would you be my Valentine?"...Eu raspund afirmativ si stiu ca sunt multi cei care ganditi ca si mine! Pentru mine, Valentine's Day este cumva inceputul primaverii asteptata cu atata frenezie! Flori, culori, baloane, bomboane si ...parfumuri!

Dar Valentine's Day este despre persoana iubita si daca sunteti in cautare de idei de cadouri pentru indragostiti ati ajuns unde trebuie! Nu o sa mai reiau aici polemica celebra de ce nu facem cadouri zilnic si nu sarbatorim iubirea in fiecare zi, pentru ca cine simte asa nu se va lasa convins sa faca altfel, dar pentru toti romanticii din lume exista cadouri de Valentine's Day pentru ea si bineinteles cadouri de Valentine's Day pentru el . Pe Notino sunt efectiv o multime de promotii si reduceri astfel incat la cumparaturi de 330 Ron ai 10% reducere cu codul notino10 iar la cumparaturi de 400 Ron ai reducere de 15% cu codul notino15! Dar nu doar atat, in sectiunea cadouri gasesti oferte extrem de atractive, asa ca esti pe drumul cel bun!

Ce as alege eu pentru el? Mi-e drag sa ofer cadouri si vreau sa ii si placa iar cu Notino este foooooarte simplu pentru ca aici gasim variante pentru toate buzunarele. Eu voi prefera intotdeauna un parfum, pentru ca imi place sa stiu ca atunci cand il foloseste se gandeste la mine. Si apoi imi place aroma pe care o lasa in urma...pana la final vorbim despre sarbatoarea iubirii!!! Sticluta de parfum poare fi personalizata prin gravare si totul poate fi ambalat in cel mai elegant mod in cutiile atat de elegante pe care le gaasim pe site! Daca nu te poti hotari, poti sa oferi un voucher cadou si atunci ai garantia ca iubitul tau isi va alege fix ceea ce isi doreste, desi te asigur ca ii va placea mai mult implicarea ta personala!

Cand vorbim despre un cadou pentru o femeie, ei bine, aici posibilitatile sunt infinite!!! Dar ca sa va usurez munca o sa va arat trei parfumuri cu care o poti seduce pana si pe Cleopatra! Jur, nu ai cum sa nu ajungi la inima ei cu oricare dintre ele pentru ca sunt fabuloase, absolut dementiale!

Montale Roses Musk este acum la o promotie imbatabila de 51% reducere daaar, nu e totul despre pret! In momentul in care il mirosi ramai efectiv sub vraja lui! Este floral, dar atat de seducator ca daaaaa, poate fi una dintre cele mai bune variante pentru un Valentine's Day extrem de reusit! Este un parfum de nisa, cu ingrediente de cea mai buna calitate si cu o persistenta deosebita! Daca iubesti trandafirii, acesta poate fi parfumul tau. Notele capata profunzime datorita esentei de mosc dar tabloul nu ar fi complet fara dulceata iasomiei!


montale-notino.ro


Pare o bomba acest parfum si asa si este, Montale a creat o compozitie care nu poate trece neremarcata!

Amouage Honour are varianta atat pentru femei cat si pentru barbati! Cu siguranta ar face o pereche pe cinste, dar eu pot sa va povestesc despre ceea ce cunosc si anume varianta feminina!

Si el este la reducere de 35% pe Notino asa ca este un super deal! Este o aroma orientala cu accente florale care pur si simplu te va seduce de la prima pulverizare! Amouage Honour este inspirat de povestea tragica a gheisei japoneze Cio-Cio-San din opera Madame Butterfly! 

Parfumul se deschide cu un mix extrem de interesant de arome, combinand coriandrul, piperul si rubarba, dar paradoxal nu are un debut aspru, ci extrem de senzual!


amouage-notino.ro


Inima parfumului vibreaza pe note delicate de lacramioara si iasomie, pentru ca apoi sa captete profunzime gratie tuberozei, gardeniei si garoafei! Il tin in mana si pur si simplu nu imi vine sa ma opresc din a inspira minunatia asta de aroma!

Notele de final impletesc vetiver, tamaie, piele, chihlimbar, opoponax. Sincer, citind toate elementele din compozitie parca nu as cumpara parfumul, pare dur si cumva nepotrivit cu personalitatea mea romantica. Ei bine, big mistake! Este genial, dulce si placut si persistent! Eu simt cel mai pregnant notele de gardenie, pentru ca da, este un parfum de flori albe, extrem de aromatic care iti ramane lipit de suflet oricate alte parfumuri ai avea in colectie!

Ultimul, dar nu cel din urma parfum despre care vreau sa va povestesc este de altfel si cel mai recent intrat in colectia mea!

Delina Royal Essence Exclusif este pur si simplu o minune de parfum! Sticla aceasta atat de frumoasa si romantica se potriveste perfect pe orice masuta de toaleta si te va face sa te gandesti la povestile acelea cu printese, pentru ca abia dupa ce il mirosi iti dai seama ca esti acolo, in filmul acela!

Este tot un parfum de nisa, apartinand casei De Marly! Este un parfum oriental-floral si parca nici un parfum nu este mai potrivit pentru aceasta zi romantica! Intruchipeaza perfectiunea si orice femeie il va adora pur si simplu!


delina-exclusif-notino.ro


Se deschide cu note fructate de grapefruit, para, litchi chinezesc si bergamota dar inima acestei minunatii pulseaza in ritmul trandafirului de Damasc! Incet, incet se alatura tamaia, vetiverul si oud-ul iar notele de final combina caldura vaniliei cu ambra si profunzimea notelor lemnoase!

Asa cum va spuneam si la inceput, variante sunt multe pe Notino, de la creme, farduri si pana la cele mai sofisticate arome, dardupa cum ma stiti deja, intotdeauna prefer sa va arat lucruri mai deosebite pentru o zi de vis care sa ramana acolo, in suflet, pentru totdeauna! Eu mereu asociez anumite momente, aniversari cu diverse arome si le pastrez astfel foarte real si pregnant amintirea ! Sunt convinsa ca si pentru voi se creaza o astfel de emotie olfactiva, caci Valentine's Day este despre emotii si sentimente traite frumos zi de zi si exprimate poate prin cel mai romantic parfum!

Mi-ar placea sa impartasiti cu mine care a fost cadoul care v-a atins cel mai mult intr-o astfel de zi aniversara! Va astept cu drag parerile!


KISSES!

#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu