Ce produse de ingrijire folosesc in ultima perioada

 

Notino ianuarie 2021


De multe ori sunt intrebata cum de nu prea folosesc machiaj si da, trebuie sa recunosc faptul ca folosesc foarte putine elemente de machiaj dar folosesc foarte rar fondul de ten pentru ca eu ma bazez extrem de mult pe ingrijirea tenului.

Cu cat ai mai multa grija de ten, cu atat vei avea un ten mai luminos si parca atunci nu prea mai ai ce ascunde, sau in orice caz esti tu multumit cu tine.

Dar pentru a ajunge acolo, am grija zilnic sa nu sar etape si pentru mine demachierea este esentiala. Folosesc in rutina mea si un gel de spalare impreuna cu o perie curatare faciala . Eu am una de la Foreo si sunt extrem de incantata de ea. Elimina de pe ten toate impuritatile, sebumul, resturile de machiaj. Este foarte igienica, siliconul din care este confectionata este extrem de moale si fin astfel incat mi se pare un moment de maxima relaxare atunci cand o folosesc. Poate fi folosita si in cada sau sub dus iar pe Notino gasiti efectiv toate modelele!!! Curata tenul in mod delicat dar foarte eficient in acelasi timp si face si un masaj extrem de placut! Dupa ce o folosesc tenul mau este mai luminos si foaaaarte moale! O iubesc pur si simplu.


foreo

Odata curatarea efectuata, folosesc o  lotiune tonica . Toner-ul este produsul pe care il folosesc de mai multe ori pe parcursul unei zile. Mai ales atunci cand incepe sezonul cald. simt nevoia de un refresh si atunci mi se pare o solutie foarte buna sa reaplic toner-ul.


lotiune tonica Clinique

Eu folosesc o lotiune de la Clinique pentru ten uscat si mixt care imi place super mult pentru ca este foarte blanda cu tenul meu nu o simt astringenta absolut deloc. Imi simt pielea hidratata, hranita, mult mai catifelata. Tenul meu pare calmat si mult mai radios dupa ce o folosesc. Imi place mult. Nici nu mai stiu numarul flacoanelor folosite. Ideea este sa luati exact lotiunea potrivita tipului vostru de ten, pentru ca de la acelasi brand si eu am avut una cu care nu m-am inteles fenomenal, dar era pentru tenul gras si mi se parea ca are alcool muuuult prea mult. Aceasta insa este minunata.

Nu stiu cum sunteti voi, dar pentru mine serum-ul a intrat in rutina cu mult timp in urma si practic simt ca nu pot fara el. Un ser cu vitamina C mi se pare ca nu ar trebui sa lipseasca din trusa nimanui. 


sesderma


Eu acum il am pe acesta de la Sesderma si imi place foarte mult. Se gaseste intr-o recipient din sticla fumurie, asta pentru a fi protejat de razele solare si are pipeta, lucru care imi place mult pentru ca face aplicarea foarte usoara. Este puternic antioxidant si antirid si se bazeaza pe puterea nanotehnologiei. Daca nu ati incercat nimic de la Sesderma eu zic sa o faceti! Este un brand spaniol la a carui lansare in Romania am participat si l-am cunoscut chiar pe creatorul brandului si au o gama extrem de diversa si bine formulata de produse!

Tenul pare revigorat, mult mai luminos, semnele de oboseala inlaturate, ridurile si liniile fine sunt diminunate! Eu mai am cam o treime din recipient, dar cu siguranta o sa il recumpar pentru ca este unul dintre cele mai bune serum-uri folosite de mine. Poate fi folosit atat dimineata cat si seara, inainte de orice alta crema. Big, big like!

Mi-ar placea sa aflu si de la voi care sunt produsele din rutina voastra care va plac super mult!


KISSES!

#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu