Un ten sanatos, inseamna un ten demachiat!

 


demachiante-notino.ro

Da, am spus-o in nenunarate randuri, daca vrei ca in timp sa ai un ten sanatos, frumos, proaspat, nu machiajul este solutia salvatoare, ci ingrijirea! Iar primul si cel mai important pas in ingrijire este demachierea!

Si sa ne intelegem, nu cred in lipsa timpului!!! Cred in faptul ca nu ne alocam cum trebuie acest timp activitatilor care ar fi considerate prioritare! Cred in faptul ca pierdem tipul cu obiceiuri complet inutile si care la finalul zilei nu ne aduc nici un plus valoare vietii noastre! Cred in faptul ca nu tinem cu adevarat suficient la noi si uneori credem ca merge si asa, fara demachiere!

Nu stiu multe lucruri mai gresite decat acestea! Si da, trebuie sa recunosc ca uneori sunt atat de obosita incat nici mie nu mai imi arde de asta, dar totusi incerc sa o transform intr-o rutina placuta! Imi pun un film pe YouTube sau o pun pe fetita mea sa imi citeasca din cartea pe care o citeste ea! Astfel o implic si pe ea mai mult in activitatea cititului iar eu sunt impacata ca am dus la bun sfarsit inca o zi cu bine, deci cu o demachiere ca la carte!

Intotdeauna  voi incepe cu demachierea ochilor, asa mi-am facut eu rutina si imi place mult un demachiant bifazic de la Lancôme, Bi-Facil ! Practic as putea sa spun ca nu stau fara el in casa pentru ca am pierdut de mult numarul sticlutelor cumparate! Eu l-am luat de pe Notino, pentru ca stiti si voi ca au intotdeauna oferte super bune si de cele mai multe ori au si diverse cadouri la cumparaturile unui anumit brand si da, impac si capra si varza cum s-ar spune! Imi iau si un produs extraordinar, am parte si de mici cadouri, asadar, ce poate fi mai placut de atat?????

Este un  produs extraordinar de bland pentru zona sensibila a ochilor, iar faptul ca este bifazic va asigura ca orice tip de machiaj ati purta, chiar si o mascara rezistenta la apa, il va indeparta cu siguranta! Mi se pare esential ca aceasta zona sensibila sa nu fie agresata si frecata in toate diretiile cu un produs mai putin eficient pentru ca nu ne dorim ca pielea sa sufere si sa se lase.

Nu lasa urme grase si este potrivit si celor cu ochi sensibili sau purtatoarelor de lentile de contact! Produsul se agita foarte bine inainte de utilizare pentru ca cele doua faze sa se amestece. Iti va placea de la prima incercare sunt sigura!


demachiant-ochi-lancome-notino.ro

Dupa ce machiajul ochilor a fost indepartat, trec la nivelul fetei. Uneori simt nevoia sa aplic un lapte demachiant cremos si produsul asta de la L'Oreal, Fleurs Rares chiar asa se prezinta!

Chiar daca nu ma machiez in zilele cand stau acasa, demachierea este sfanta pentru mine! Demachiantul acesta este ca un adevarat balsam, lasa pielea super moale si fina la atingere si are un miros foarte suav si extrem de placut. Este asa, ca un rasfat al serii, o usoara aromaterapie!

Are in compozitie extract de trandafir cu efect calmant si care ofera confort tenului si extract de iasomie care protejeaza si hidrateaza pielea. Se adreseaza pielii uscate si sensibile.

Formatul este unul generos de 400 ml dar mie cand imi place un produs vreau sa ma bucur cat mai mult timp de el, asa ca deseori imi cumpar formatele cele mai mari pe care le gasesc!

Inlatura machiajul impecabil, lasa pielea moale, fina si usor parfumata si parca o simt cumva mai plina, mai hranita daca va dati seama ce vreau sa spun.

Big, big like, asa ca il recomand cu cel mai mare drag!


demachiant-l'oreal-notino.ro

Daca va doriti ca machiajul vostru sa dispara dintr-un singur gest si nu vreti sa investiti si in demachiant de ochi si in altul special pentru fata, atunci apa micelara este solutia pentru voi!

Eu am ales una de la Filorga, si asa cum va spuneam imi plac formatele mari pentru ca ma bucur mai mult timp de produsul meu favorit! In plus de ce sa nu recunosc si raportul calitate-pret este intotdeauna mai bun la acest tip de ambalaj! In plus, este si la reducere, asa ca nu am mai stat pe ganduri!

Indeparteaza extrem de bine toate tipurile de machiaj si impuritatile, lasand tenul curat si pregatit pentru etapele urmatoare de ingrijire! Asa cum va spuneam se pot curata atat ochii cat si restul fetei cu acest produs.

Are in compozitie agenti de hranire si hidratare pentru a asigura un aspect intinerit tenului. Are in compozitie rhamnose, un ingredient activ extras din plante care s-a dovedit ca actioneaza benefic la nivelul jonctiunii dermo-epidermice, arie afectata de imbatranirea cutanata.

Iata de ce este bine sa ne informam despre produsele pe care alegem sa le folosim, si de ce este important sa citim eticheta, sa stim care sunt, daca sunt, beneficiile unui produs.


apa-micelara-filorga-notino.ro

Asa cum am tot repetat, cred cu tarie in potentialul benefic al demachierii zilnice si voi vorbi despre acest lucru ori de cate ori voi avea produse noi si interesante sa va arat! Produse care fac diferenta! Pentru ca meritam!

Va astept cu drag parerile! Iar daca aveti produse minunate pe care doriti sa mi le recomandati, sunt tare curioasa!


KISSES!

#notinoromania



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu