Trei parfumuri Dolce&Gabbana pe care trebuie sa le ai!

 

notino.ro



Daca ma intrebi care este parfumul meu preferat imi va fi taaaare greu sa iti raspund! Pentru ca sunt tare multe si diverse cele care ma atrag, dar totusi am ales trei dintre preferatele momentului ca sa impartasesc cu voi bucuria venirii primaverii!


Cu siguranta Dolce & Gabbana are o varietate fooooarte mare de arome, dar eu am ales trei care mi se par cele mai potivite pentru acest inceput de primavara, pe care le-am testat pentru ca le am in colectia mea.

L'Imperatrice este un parfum care poate parea cumva auster datorita formei sticlei cu linii drepte, rigide! Dar asta poti spune doar la prima vedere, pana ajungi sa cunosti minunatia oflactiva care se ascunde in aceasta sticla sobra. Ti se dezvaluie insa un parfum jucaus, cu o compozitie floral-fructata complexa.

Notele de varf sunt o combinatie de kiwi, rubarba si piper roz care ii confera acea tusa picanta din deschidere.

Notele de mijloc dezvaluie o impletire calda si suculenta de iasomie, pepene rosu si ciclamena.

Notele de baza sunt moscat-lemnoase si reprezinta o simbioza perfecta intre moscul alb si lemnul de lamai sau cel de santal

Este un parfum pe care il vad potrivit la orice varsta, fresh si tineresc, foarte, foarte necesar intr-o zi calda si insorita. Ma binedispune instant inca de la prima pulverizare si sunt curioasa daca si voi traiti aceeasi experienta ca un parfum sa va schimbe starea de spirit! Mie cel putin mie se intampla foarte frecvent.


dolce-gabbana-1-notino.ro

Un parfum floral pe care il ador pur si simplu este Dolce & Gabbana Dolce Peony ! De la sticla super feminina, la culoarea superba si la elixirul din interior, totul, dar absolut totul mi se pare extrem de bine realizat! Aceasta este una sintre variantele parfumului initial, Dolce!

Este o aroma senzuala, super feminina, calda si patrunzatoare pentru cea mai romantica dintre femei. O singura pulverizare aduce in aer profunzimea misterioasa a unei combinatii extrem de seducatoare de fructe si flori!

Notele de varf reprezinta o imbinare perfecta de bergamota, piper roz, ciclamena si para asiatica

Inima parfumului este absolut divina si este o combinatie de frezie, trandafir bulgaresc si bujor! Toate florile mele preferate la un loc, cum suna asta???

Notele de baza sunt calde si apetisante si dulci-acrisoare! Miere, ambroxan, corcoduse si paciuli, ohhh, atat de suculent este acest parfum minunat! Chiar trebuie sa il incercati!


dolce-gabbana-2-notino.ro

Dolce Gabbana The Only One  este cel mai recent aparfum intrat in colectia mea si trebuie sa recunosc ca l-am luat de pe Notino la un pret foarte, foarte bun. De fapt am luat o caseta cu parfumul de 50 ml si inca un mini-parfum de poseta cadou. Cutia in care a venit estre absolut superba, cu multe violete de jur-imprejur si evident ca o voi pastra.

Este un parfum elegant si sofisticat care te poate transpune cu usurinta intr-o atmosfera de basm. Este o compozitie gurmanda si senzuala pe care am adorat-o inca din primul moment.

Notele de varf cuprind violeta, bergamota si portocala.

Inima parfumului impleteste tonuri seducatoare de cafea aromata, para zemoasa, iris, floare de portocal si trandafir

Notele de final cuprind caramel, paciuli si vanilie. O combinatie cremoasa si dulce care te invaluie in arome calde si patrunzatoare pana la final.


dolce-gabbana-3-notino.ro

Acestea au fost alegerile mele, dar voi aveti o multitudine de alte oferte si variante din care sa alegeti pe Notino! Eu de muuuulte ori ma pierd pe paginile site-ului tot alegand si rasfoind  pana ma hotarasc ce sa cumpar! Dar este cea mai placuta ratacire, haha!

Revenind la parfumurile mele, sunt tare curioasa daca vreuna dintre arome va este cunoascuta si ce parere v-a lasat! Va astept cu drag opiniile!


KISSES!


#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu