Noua colectie TOKYO – Editie limitata plina de savoare!

 

tokyo sabon


In timp ce explorezi noua colectie Tokyo, te incearca un sentiment de uimire, senzatia ca orice este posibil. Bucati de istorie si traditie se regasesc alaturi de elemente moderne, noi si inovatoare.

Din momentul in care pasesti pe strazile din Tokyo, frumusetea metropole nipone ti se dezvaluie treptat in imagini vii, hipnotice, de caleidoscop al culturii pop, in culorile vibrante ale artei moderne, unde stralucirile de neon intalnesc natura in freamatul copacilor si florilor.

Inspirat de vibratiile contrastante din Tokyo, SABON a creat o noua colectie in editie limitata pentru a celebra frumusetea si arta si pentru a transforma fiecare produs intr-un dar oferit cu mare arta.

Odata cu noua colectie in editie limitata SABON TOKYO 2021, vei descoperi un univers poetic, modern, unic, iti vei lasa corpul si spiritul invaluite de parfumul luminos „Clear Dream”, pentru a te reconecta profund cu minunile naturii contopite cu aerul boem al legendarului oras japonez.


Clear Dream- parfumul unic al colectiei


Un parfum proaspat, ce te poarta cu gandul catre un taram cu aer tare, scaldat de un soare stralucitor. Notele de lamaie si iasomie se asorteaza verii si imprumuta din nuantele vii si luminoase ale celui mai fierbinte anotimp. Moscul si chihlimbarul completeaza tabloul aromelor cu o senzatie profunda de confort si armonie.

Un parfum expresie a unei zi insorite, in care strabati carari de munte, iar o adiere de vant salbatic se joaca in parul tau.

Note de varf: lamaie, note verzi 
Note de mijloc: iasomie, flori de portocal, aldehide
Note de baza: lemn de guaiac, mosc, ambra, heliotrop


Produsele colectiei

Parfumul proaspat Clear Dream celebreaza atmosfera din Tokyo si invaluie toate produsele Sabon pentru corp si casa deja legendare, regasindu-se si-n elegante seturi-cadou pentru tine sau pentru cineva drag.


Ulei de dus

Revigoreaza uleiurile naturale ale pielii, pe masura ce o protejezi, o hranesti si o rasfeti cu acest ulei de dus cu parfum imbietor.

E infuzat cu patru uleiuri botanice; masline, avocado, jojoba si germeni de grau, contine omega 3, 6, 7 si 9 si vitaminele A si D ce regenereaza pielea, lasand-o ultra-moale si matasoasa. (300 ml) 


Exfoliant de corp 

Scrub-ul nostru legendar e special creat pentru a energiza si hrani pielea uscata. Cu un continut ridicat de sare din Marea Moarta bogata in minerale benefice, patru uleiuri botanice - migdale, jojoba, andiroba si acai, exfoliantul de corp indeparteaza delicat celulele moarte si revitalizeaza pielea, lasand-o matasoasa si neteda. (320 g)


Body Gelée


tokyo sabon


E un gel de corp racoritor, fin si delicat. Formula care se absoarbe usor in piele e imbogatita cu ulei de avocado hidratant si extract de Aloe Vera ce ofera o senzatie de prospetime la fiecare aplicare. (200 ml)


Crema de maini


tokyo sabon


Are un continut bogat de unt de Shea si extract de Aloe Vera, si protejand astfel pielea delicata mainilor si oferindu-i imediat hidratare si finete. Pielea absoarbe usor aceasta crema, iar mainile raman catifelate mult timp. (30 ml)


Spray pentru par

Special formulat cu un procent scazut de alcool si imbogatit cu extract nutritiv de Jojoba, spray-ul pentru par protejeaza impotriva agresiunilor externe, previne uscaciunea si minimizeaza electrizarea, in timp ce invaluie parul cu un parfum proaspat si de lunga durata. Poti lua cu tine oriunde sticla de mici dimensiuni, pentru a-ti improspata parul de cate ori e nevoie. (30 ml)


EAU de SABON 


tokyo sabon


Un parfum unic ce poate fi purtat ca atare sau in combinatie cu alte produse pentru corp sau par cu aroma „Clear Dream”. Un produs mai concentrat decat o apa de corp, dar totusi mai putin concentrat decat un parfum traditional, pentru a oferi un prezenta usoara si proaspata, dar de lunga durata. E parfumul ideal pentru vara! Recipientul  elegant de sticla e ambalat intr-o punguta sic din bumbac veritabil. (80 ml)


Aroma de camera

Aroma Clear Dream invaluie delicat orice spatiu, pentru o atmosfera varatica si fresh, iar difuzorul elegant de aroma devine un luxos obiect de decor. (250 ml)


Parfum pentru textile


tokyo sabon


Raspandeste in jur atmosfera din Tokyo cu parfumul delicat al editiei noastre limitate Clear Dream! Parfumul pentru textile ofera un aer proaspat lenjeriei, pernelor, perdelor si prosoapelor tale.


Treats of Tokyo- Gift Set

Acest elegant set-cadou reuneste cinci dintre bestsellerurile Sabon: Ulei de dus (100 ml), Exfoliant de corp (60 g), Body Gelée (30 ml), Crema de maini (30 ml) si EAU de SABON (8 ml), toate cu aroma proaspata Clear Dream in editie limitata. Ofera-ti in dar o experienta de ingrijire completa si rasfat total sau fa o surpriza frumoasa cuiva drag.   


Set-cadou „Tokyo Days“ 

Acest set cadou special contine tot ce este necesar pentru o rutina completa de rasfat si ingrijire cu parfumul Clear Dream: ulei de dus pentru hranire si curatare (100 ml), exfoliant de corp (60 g) pentru rejuvenarea pielii si un Body Gelée racoritor, ce-ti mentine piele neteda si hidratata zi de vara pana-n seara.

Acest set-cadou incantator contine cele mai iubite produse ale gamei Green Rose, pentru un ritual de ingrijire in trei pasi ce mentine pielea tanara si fina; 

Pasul 1- curata cu uleiul de dus (50 ml), 

Pasul 2 - exfoliaza cu scrubul de corp (60 g), 

Pasul 3 – hidrateaza pielea si ofera-i sclipiri de matase cu cel mai delicat lapte de corp  (50 ml)


Set-cadou „Parfum de Tokyo“

Trei mini-ape de toaleta (3x8ml) cu aroma Clear Dream in editie limitata, usor de purtat si la propriu, si la figurat .


Nu ai gasit cadoul perfect?

Alege produsele preferate si creeaza tu cadoul ideal, cu ajutorul unei cutii Tokyo Celebration asortate.

In magazine si online pe www.sabon.ro


KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu