Vara si obsesiile parfumate!

 


parfumuri-vara-notino.ro


Vara am obsesiile mele si nu ma tem sa mi le asum: bijuteriile si parfumurile! Bine, fie, si rochiile sau costumele de baie... In fine, plecasem de la parfumuri, pentru ca da, imi place sa le schimb, sa jonglez cu aromele si sa le port in functie de dispozitie si sa asociez aroma cu un anumit moment in timp.

Vara asta, parca mai mult ca niciodata am tot cautat arome care sa imi aduca ceva in plus, imi plac parfumurile cu personalitate, care nu trec neobservate. Din fericire gasesc, ca de obicei o vaaaaasta si minunata selectie pe Notino, asa incat sa nu fac gaura in buget! Daca vei face o cautare dupa parfumuri de vara femei vei patrunde intr-un univers parfumat din care cu greu te vei desprinde. Da dependenta!

Unul dintre cele mai iubite parfumuri ale mele este so scandal jean paul gaultier parfum. Este un parfum dulce si profund care te scoate imediat din anonimat. Se deschide cu aroma seducatoare de floare de portocal pentru ca ulterior sa preia conducerea tulburatoarea iasomie impletita in cel mai armonios mod cu tuberoza profunda. Nu am cum sa nu iubesc acest parfum cand toate florile mele preferate si-au dat intalnire aici! Finalul apartine notelor de lapte si toata aceasta compozitie magnifica are o structura calda si cremoasa. O aroma pe care o ador pur si simplu . E un parfum pe care il vad perfect in orice anotimp, si de care imi vine sa abuzez zilnic. E slabiciunea mea, haha!

Sticla excentrica isi va gasi cu siguranta locul pe orice masuta de toaleta si va fi admirata in orice colectie parfumata, fiind specifica stilului nonconformist al celebrului Jean Paul Gaultier.


so-scandal-notino.ro


Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc Florale este un parfum care debordeaza de personalitate. A fost lansat in 2020, un chypre-floral pe langa care nu ai cum sa treci indiferenta. Se deschide cu note de petale de trandafiri, impletite armonios cu o adiere de bergamota si tonuri picante de piper roz. Inima parfumului releva senzualitatea si caldura moscului, facand din acesta o adevarata experienta olfactiva care da frau liber senzualitatii debordante! Tonurile de final sunt lemnoase lasand locul pentru patchouli si chihlimbar.

Sticla are o forma minimalista si o culoare vibranta iar in realizarea acesteia s-a implicat chiar celebrul  creator.


fleur-musc-notino.ro


Gucci Bloom Acqua di Fiori este un parfum floral, proaspat, cu o nota foarte optimista. Te bine-dispune instantaneu. Parfumul a fost lansat in 2018 si reprezinta o colaborare cu celebrul parfumier Alberto Morillas.

Notele de varf sunt date de o impletire armonioasa intre florile de coacaz negru si galbanum, bergamota si lamaie. Inima parfumului vibreaza intens in acorduri de iasomie, tuberoza, caprifoi, frezie si lacramioare. Un deliciu absolut!

Notele de final sunt calde si patrunzatoare si sunt reprezentate de lemn de santal si mosc


gucci-bloom-notino.ro


Va spun sincer ca as putea sa povestesc la nesfarsit despre tooooate minunatiile astea parfumate si visez ca intr-o zi sa adun cat mai multe sticlute parfumate in colectia mea.Nimic nu ma face mai fericita decat inca o licoare imbatatoare care sa imi umple sufletul cu arome de poveste.

Mi-ar placea sa aflu care este parfumul tau preferat si daca ai incercat vreunul dintre cele despre care v-am vorbit.


KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu