Trei creme pentru maini perfecte



crema-maini-1-notino.ro


Nu stiu voi cum sunteti, dar pentru mine toamna nu este in topul preferintelor! Vine frigul, ploua zile in sir iar atmosfera umeda si apasatoare nu este deloc pe gustul meu. Sa nu mai spun de faptul ca frigul imi afecteaza in mod nedorit pielea, o deshidrateaza si, uneori, daca nu intervin la timp, pot aparea rani usoare!

Spun usoare pentru ca intervin cu mare rapiditate, astfel incat sa ma intorc la maini catifelate si o piele sanatoasa!

Ingrijirea mainilor este o constanta in viata mea asa incat gasesti o crema de maini cam peste tot prin casa! Si nu doar in casa, am una si in masina. Cu atat mai importanta mi se pare aceasta ingrijire, cu cat, datorita dezinfectarilor repetate si agresive din ultima perioada, pielea mainilor a fost extrem de afectata.


Crema de maini este cred si singurul produs de genul care este folosit chiar si de sotul meu. Si asta ma bucura foarte tare, inseamna ca nu vorbesc chiar degeaba.


crema-nivea-notino.ro


Crema pentru maini de la Nivea este una dintre favoritele mele. Asta pentru faptul ca desi pare o crema foarte usoara, intra aproape instant in piele.

Asadar, este o crema usoara, hranitoare, care nu lasa nici o urma de pelicula grasa pe piele. Dupa ce o folosesc imi simt mainile foarte fine, parca as purta manusi de catifea. 

Se adreseaza tuturor tipurilor de piele si imi place tare mult ca are in compozitie extract de aloe vera, ceea ce o face mult mai hidratanta.

Da, da, este un must pentru mine!


Apoooi, un produs de care realmente sunt indragostita este crema pentru maini de la CeraVe, Personal, o vad ca pe o crema tratament, care se adreseaza in principiu pielii uscate!  Actioneaza extrem de eficient pe pielea uscata si crapata, exact ceea ce patesc si eu cand vine sezonul rece!

Ce mi se pare foarte misto este faptul ca are o actiune indelungata, hidratand pielea pana la 24 de ore. Nici ea nu lasa pelicula grasa si este extrem de important de stiut ca a fost dezvoltata impreuna cu medici dermatologi, tintind practic problemele pe care dermatologii le observa foarte frecvent la pacienti. Nu are parfum , iar in compozitie are doar ingrediente hipoalergenice.

Are in compozitie 3 tipuri de ceraminde esentiale care refac bariera cutanata si de asemenea contine si acid hialuronic care retine umiditatea in straturile superioare ale pielii.

O minunatie de crema, care va fi de cel mai mare ajutor in acest sezon!


crema-cerave-notino.ro

Ultima in lista mea de azi dar nu cea din urma, este aceasta crema de maini de la Bioderma!

Se adreseaza pielii foarte uscate, care este sensibila si atopica! Are in compozitie: unt de shea, vaselina, glicerina si nu are parfum!

Este un produs hipoalergenic, care nu lasa pelicula grasa la suprafata tegumentului. Pur si simplu nu ai cum sa nu o iubesti!


crema-bioderma-notino.ro


Toate minunatiile acestea de creme se gasesc pe Notino iar mie mi se pare extrem de important sa avem grija de mainile noastre la fel ca si de fata. In fond, varsta unei femei se poate citi pe maini care sunt cu adevarat mereu foarte expuse si muncite.


crema-maini-notino.ro


Anotimpul rece poate sa vina, eu ma simt pregatita!

Care este crema voastra preferata de maini? Mi-ar placea sa aflu si parerile voastre!


KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu