Idei parfumate de cadouri pentru Craciun!

 



parfumuri-1-notino.ro


O sa incep prin a va spune ca ceea ce va arat aici sunt produse care mie imi plac si mi-ar placea sa cred ca daca ma urmariti avem gusturi asemanatoare! In alta ordine de idei, a vazut cineva vreodata vreo femeie care sa nu iubeasca produsele cosmetice, in general si parfumurile, in particular? Ca eu sincer nu am vazut!

Revenind asadar la tot ceea ce eu iubesc, am ales sa va prezint astazi trei parfumuri minunate pentru acest sezon, practic trei idei de cadouri pentru perioada cea mai frumoasa din an, Craciunul!

Aveti insa grija sa faceti cumparaturile la timp si sa nu trebuiasca sa alergati disperati pe ultima suta de metri! Eu urasc pur si simplu sa fac asta, mi se pare ca jumatate din farmecul Craciunului s-a dus daca ajung in pragul sarbatorilor stresata si obosita pentru ca nu m-am organizat din timp! Si da, sa profitam de ofertele de Black Friday de pe Notino, mi se pare cea mai inteligenta idee!


Armani My Way este un parfum absolut adorabil! L-am iubit din prima secunda cand l-am pulverizat ! Si nici nu ai cum altfel! Este un parfum de flori albe asa cum imi place mie, dar care se impletesc armonios cu citricele!

Debuteaza cu note de bergamota si floare de portocal, pentru ca inima parfumului sa fie cucerita de alte doua flori care te coplesesc cu bogatia lor, tuberoza si iasomia indiana! Finalul ma duce cu gandul la seara de Craciun , si vanilia are cu siguranta legatura cu asta, dar si lemnul de cedru impletit cu moscul alb!

Cred ca este sezonul perfect pentru acest parfum intens care ne bucura simturile!

In plus cred ca va fi super fericita persoana care va primi in dar acest parfum, asa ca de ce sa mai stai pe ganduri? 


armani-notino.ro


Lancôme La Vie este Belle nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare! Adevarul este ca a devenit deja un clasic, iar eu personal il gasesc extrem de savuros. Varianta mea este apa de parfum intensa si este o adevarata minunatie!

Se deschide cu note de para, piper roz, mandarina si bergamota! Un cocktail luxuriant pentru zile perfecte!

Inima acestui minunat parfum vibreaza in acorduri de tuberoza, ylang-ylang, iris, floare de portocal si iasomie de Sambac

Finalul este de-a dreptul gurmand: frisca si alune de padure!


lancome-notino.ro


Estée Lauder Youth Dew este un parfum ...altfel! Si poate ca in urma cu ceva ani nu as fi putut sa il port! Este o aroma picanta, ambrata, cu tonuri lemnoase care pot fi intimidante la inceput. Are note pudrate, dulci in care simti acordul cald de scortisoara cum te invaluie.

Notele de varf sunt multe si imbinate perfect: condimente, narcisa, lavanda, piersica si bergamota.

Notele de mijloc sunt extrem de diverse dar impletite intr-o aroma savuroasa, picanta, condimentata pentru ca da,  are in compozitie note picante, cuisoare, scortisoara, trandafir, ylang-ylang, iasomie, lacramioare si orhidee

Notele de final sunt balsamice, lemnoase, ambrate dar impletind totusi si savoarea vaniliei, caldura moscului si notele speciale de paciuli.

Este un parfum cu istorie, fiind lansat, tineti-va bine in 1953.  Da, da, poate ca este de varsta parintilor sau chiar a bunicilor vostri, dar cred ca ar trebui sa il incercati! Veti fi la fel de surprinse ca si mine! Si asta mi se pare mie ca este un parfum emblematic, cel care reuseste sa treaca proba timpului atat de bine!


estee-lauder-notino.ro


Daca v-am dat idei, mi-ar placea sa aflu! Si daca aveti si voi propuneri parfumate pentru mine, m-as bucura sa impartasiti aici! Va astept cu drag parerile!


KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu