Noua colectie de sarbatoare de la SABON – tot ce-ti poti imagina!

 

Sabon


Este acea perioada speciala a anului cand orizonturile se dilata, monocromul infloreste in culori vibrante si incepe magia!

In acest sezon de Sarbatori, la SABON, tot ce visezi, tot ce iti imaginezi poate deveni realitate...

In fiecare an, adanc in inima iernii, se intampla ceva incredibil. Culoare. Rasete. Muzica. Lumini. Noptile lungi si intunecate se transforma brusc intr-un sezon de zambete si sclipiri, pe masura ce bucuria umple aerul, iar strazile imbraca haine festive.

Inspirata de optimismul indraznet si imaginatia fara margini a anilor ‘60, acele timpuri legendare in care domneau entuziasmul si spiritul liber, noua colectie  SABON de sarbatoare ne arata ca totul este posibil.

Imbratiseaza-ti creativitatea intr-o lume a darurilor oferite fara jumatati de masura. Singurele limite sunt ale imaginatiei tale, atunci cand vrei sa-ti surprinzi familia si prietenii cu un CADOU in culori indraznete si modele caleidoscopice, dezvaluind produse minunate si o aroma unica!

Acum este momentul sa te alaturi marii revolutii a imaginatiei SABON si sa impartasesti cu cei dragi magia sarbatorilor!

Golden Delights – Parfumul colectiei

Descopera un mix de arome dulci, festive, pentru o experienta olfactiva absolut magica!

Inspirat de aerul vibrant si opulent al traditiilor sarbatorilor de iarna, acest amestec armonios de arome combina mirosul acidulat de clementina proaspata cu dulceata bogata a ciocolatei, pentru a obtine un parfum original ce te poarta intr-o lume magica, unde orice iti imaginezi este posibil.

Notele de varf picante, de citrice, sunt perfect echilibrate de o inima de ciocolata intensa, bogata, accentuata de nuante senzuale de iasomie si migdale, in timp ce vanilia rafinata si matasoasa ofera un finis cald si reconfortant unei experiente de suprem rasfat.

Note de varf: Lime, Ghimbir, Clementine | Note de mijloc: Migdale, Iasomie, Caramel, Ciocolata |  Note de baza: Vanilie Bourbon


Sabon


Colectia de cadouri

Sezonul de sarbatori este despre a oferi. In cinstea acestui sezon traditional al cadourilor, SABON lanseaza o selectie spectaculoasa de noi seturi-cadou, toate asamblate manual, cu o atentie deosebita acordata fiecarui detaliu, pentru ca maratonul cumparaturilor de Craciun sa fie o incantare!


Set-cadou Cosmic Dream 

Un parfum festiv si doua dintre produsele noastre best-seller. Lotiune de corp si ulei de dus, in editie limitata „Golden Delights”, un parfum de clementina picanta si note bogate de ciocolata, pentru ingrijire si rasfat de zile mari.

Contine:

• Lotiune de corp 50ml

• Ulei de dus 100 ml


Set-cadou Golden Duo 

Un set cadou incantator, doua delicii pentru corp: iconicul si delicatul nostru exfoliant si un ulei de dus, in editia limitata „Golden Delights”.

Contine:

• Exfoliant de corp 60 g

• Ulei de dus 100 ml


Set-cadou Imagine Green Rose 

Un set cadou incantator, doua delicii pentru corp: iconicul si delicatul nostru exfoliant si un ulei de dus, cu preaiubita aroma Green Rose.

Contine:

• Exfoliant de corp 60 g

• Ulei de dus 100 ml


Set-cadou Make Your Dream Come True

Celebreaza sezonul de sarbatori cu acest trio special, tot ce ai nevoie pentru o rutina complexa si completa de rasfat corporal, cu noua aroma in editie limitata, „Golden Delights”; un ulei de dus pentru hranire si curatare, exfoliant de corp pentru intinerirea pielii si o lotiune de corp ce mentine pielea neteda si hidratata, toate gazduite de o luxoasa gentuta de cosmetice.

Contine:

• Ulei de dus 100 ml 

• Exfoliant de corp 60 g

• Crema de corp la tub 50 ml


Set-cadou Make Your Dream Come True 

Celebreaza sezonul de sarbatori cu acest trio special, tot ce ai nevoie pentru o rutina complexa si completa de rasfat corporal, cu legendara aroma „Pachouli Lavender Vanilla”; un ulei de dus pentru hranire si curatare, exfoliant de corp pentru intinerirea pielii si o lotiune de corp ce mentine pielea neteda si hidratata, toate gazduite de o luxoasa gentuta de cosmetice.

Contine:

• Ulei de dus 100 ml 

• Exfoliant de corp 60 g

• Crema de corp la tub 50 ml


Set-cadou Cosmic Ritual 

Acest set cadou adorabil cuprinde cele mai iubite produse din gama „Iasomie” intr-o editie speciala de dimensiuni mici - ulei de dus, lapte de corp si crema de maini - rasfatul suprem in perioadele de vacanta, toate prezentate intr-un ambalaj in forma de glob, ornamentul perfect pentru pomul de Craciun.

Contine:

• Ulei de dus 50ml 

• Lapte de corp 50 ml

• Crema de maini 10 ml


Set-cadou Delightful Trio

Un incantator set de miniproduse, care contine cel mai iubit ulei de dus, in trei dintre cele mai iubite arome Sabon: Paciulie Lavanda Vanilie, Green Rose si Iasomie delicata, toate prezentate intr-un ambalaj in forma de glob - ornamentul perfect pentru pomul de Craciun. 

Contine: Ulei de dus 3 x 50 ml


Set-cadou Jasmine Delights 

Vei regasi parfumul delicat al florilor proaspete de iasomie in acest set ce contine un miniexfoliant de corp si o crema de corp fina, pentru rejuvenarea si reimprospatarea pielii.

Contine:

• Exfoliant de corp 200 g

• Crema de corp 140 ml

• Lingura de lemn


Set-cadou Green Rose Delights

Parfum de iarba proaspat taiata si note de citrice amestecate cu minunate note florale de trandafiri verzi, in legendarul nostru exfoliant de corp, asortat unei creme de corp hidratante, pentru o piele cu aspect intinerit.

Contine:

• Exfoliant de corp 200 g

• Crema de corp 140 ml

• Lingura de lemn


Set-cadou Facial Gems

Cel mai bine vandut exfoliant pentru ten, acum in dubla versiune intr-un set-cadou pretios, pentru o piele curata, moale, supla si echilibrata. Acest scrub de fata unic este imbogatit cu minerale din Marea Moarta si extract de trandafir de Jericho care lucreaza in armonie pentru a proteja, purifica si hidrata pielea, pastrandu-i in acelasi timp echilibrul natural.

Alege intre doua versiuni parfumate natural, cu doua efecte diferite asupra pielii - menta energizanta sau lavanda relaxanta. Exfoliantul pentru fata Menta este imbogatit cu cristale naturale de menta, oferind o senzatie imediata de revigorare, un boost de energie si prospetime, in timp ce exfoliantul pentru fata Lavanda e imbogatit cu ulei esential de lavanda ce calmeaza tenul si relaxeaza profund pielea. 

Contine:

• Exfoliant 2 in 1 pentru fata - Menta energizanta 60 ml

• Exfoliant 2 in 1 pentru fata – Lavanda relaxanta 60 ml


Set-cadou Body Scrub Wonders 

Contine trei mini-variante ale legendarului nostru exfoliant pentru corp, in cele mai iubite trei arome Sabon: Paciulie Lavanda Vanilie, Iasomie si Green Rose. Imbogatit cu sare de la Marea Moarta, patru uleiuri naturale si vitamina E, acest scrub indeparteaza delicat celulele moarte si reinnoieste pielea, lasand-o matasoasa si neteda.

Contine: Exfoliant de corp 3 x 60 g


Set-cadou Hand Cream Delights

Acest duo contine tot ce le trebuie mainilor pentru a-si mentine sanatatea si finetea: sapun lichid si crema de maini, ambele cu aroma Green Rose, plus o surpriza pufoasa: un prosop de mani din bumbac veritabil!

Contine:

• Crema de maini 200 ml 

• Sapun lichid 200 ml

• Prosop de maini 30*30cm


Set-cadou Golden Delights 

Lasa spiritul sarbatorilor sa-ti umple inima si casa cu sase dintre produsele noastre legendare, toate invesmantate festiv si parfumate cu noua aroma in editie speciala “Golden Delights”. Sau profita de ocazie si fa un dar minunat unei persoane dragi.

Contine:

• Exfoliant de corp 60 g

• Ulei de dus 300 ml

• Crema de corp 150 ml

• Unt de maini 75 ml

• Aroma de camera 100 ml

• Bulgare de baie 160 g


Sabon



Calendar Advent

Incepe numaratoarea inversa a sarbatorilor de iarna cu noul nostru calendar Advent si descopera 24 de mici comori! In spatele fiecarei usite se ascunde o mica tratatie pentru corp sau un miniprodus pentru baie. Cadoul perfect pentru cei dragi, un rasfat total pentru tine!


Produse in editie limitata

Exclusiv pentru sezonul festiv din acest an, SABON lanseaza cele mai iubite produse ale sale cu un nou design si intr-o noua aroma!


Exfoliant de corp

Pregateste-ti pielea de sarbatoare cu scrubul nostru legendar, special creat pentru a energiza si hrani pielea uscata. Cu un continut ridicat de sare din Marea Moarta bogata in minerale benefice, patru uleiuri botanice - migdale, jojoba, andiroba si acai, exfoliantul de corp indeparteaza delicat celulele moarte si revitalizeaza pielea, lasand-o matasoasa si neteda. 320 g | 60 g


Sabon


Ulei de dus

Revigoreaza uleiurile naturale ale pielii pe masura ce o protejezi, o hranesti si o rasfeti cu acest ulei de dus cu aroma “Golden Delights” in editie limitata, prezentat intr-un ambalaj de sticla cu design unic. Infuzat cu patru uleiuri botanice - masline, avocado, jojoba si germeni de grau, contine omega 3, 6, 7 si 9 si vitaminele A si D ce regenereaza pielea, lasand-o ultramoale si matasoasa.  450 ml | 100 ml

Crema de corp

O crema bogata care confera pielii finete de invidiat si un miros senzual. Formula sa luxoasa include un elixir din sapte uleiuri botanice: masline, avocado, borage, germeni de grau, jojoba, macadamia si shea, care sunt bogate in omega 3, 6, 7 si 9, precum si in vitaminele A si E, pentru o senzatie durabila de catifelare si hidratare. 150 ml | 50 ml

Unt de maini

O editie splendida de sarbatoare a clasicului nostru unt de maini! Formula sa onctuoasa este imbogatita cu ulei de fructul pasiunii si vitamina C, pentru a hidrata profund, proteja si netezi pielea delicata a mainilor. 75 ml

Sapun lichid

Arati mainilor ca ai grija de ele de fiecare data cand le speli cu sapunul acesta lichid atat de hranitor! Imbogatit cu extracte de alge marine si salcie, pentru a calma, curata si reimprospata mainile, lasandu-le in acelasi timp moi si parfumate subtil. 200 ml

Exfoliant pentru fata 2 in 1 – Portocala vibranta

Editie limitata a exfoliantului pentru fata!

Curatarea este cheia pentru o piele sanatoasa si un ten minunat, iar acest scrub pentru ten in editie limitata portocalie curata, purifica si netezeste delicat pielea, lasand-o curata, moale, supla si echilibrata. Formula cremoasa si care nu usuca este vegana, de origine 90% naturala, fara sulfati, parabeni, uleiuri minerale si silicon, si e imbogatita cu minerale din Marea Moarta si extract de trandafir de Jericho, ce lucreaza impreuna armonios pentru a proteja, purifica si hidrata pielea, pastrandu-i, in acelasi timp, echilibrul natural. Prin exfolierea usoara si indepartarea impuritatilor si a celulelor moarte cu ajutorul granulelor naturale de jojoba, pielea e stimulata si purificata, iar rezultatul va fi un ten luminos si proaspat. Acest nou scrub pentru ten este imbogatit si parfumat in mod natural cu ulei esential pur de portocala dulce, un elixir care revigoreaza toate simturile, oferind o senzatie profunda de vitalitate, tonificand atat pielea, cat si starea de spirit! 200 ml

EAU de SABON

Un parfum unic ce poate fi purtat ca atare sau in combinatie cu alte produse pentru corp sau par cu aroma "Golden Delights". Contine 69% alcool - mai concentrat decat o apa de corp, dar totusi mai putin concentrat decat un parfum traditional, pentru a oferi un prezenta usoara si proaspata, dar de lunga durata. Recipientul elegant de sticla e ambalat intr-o punguta sic din bumbac veritabil. 80 ml

Bulgare mineral

Pune bulgarele de baie in cada, intinde-te si relaxeaza-te, in timp ce aceasta sfera parfumata se dizolva treptat, imbogatind apa cu minerale esentiale din Marea Moarta si cu o aroma divina: „Golden Delights”. 160 g

Aroma de camera

Parfumeaza-ti casa, biroul sau orice alt spatiu doresti, cu ajutorul acestui difuzor de aroma cu design superb, ce raspandeste subtil in atmosfera parfumul captivant al noii noastre colectii de sarbatoare. 450 ml | 100 ml

Lumanare parfumata 

Aceasta lumanare parfumata lumineaza spatiul, aduce zambetul pe buze si induce o stare de spirit optimista si relaxata. Ambianta perfecta de vacanta, cuprinsa intr-un ambalaj decorativ din sticla. Material pentru lumanari: ceara naturala de nuca de cocos, biodegradabila, ecologica. Timp de ardere a lumanarilor: aprox. 50 de ore. 240 g

Parfum pentru casa

Editie noua limitata, exclusiv pentru sezonul de Sarbatori 2021! 

Improspateaza instantaneu atmosfera casei cu un singur puf! E parfumul ideal pentru un decor de sarbatoare ca-n povesti. 100 ml

Gentuta  pentru cosmetice 

Linii delicate si spatiu suficient pentru pastrarea celor mai pretioase comori de frumusete. Dimensiuni: 12 cm x 20 cm.

Sacosa pentru cumparaturi 

Te vei simti iar ca un copil intr-un magazin de dulciuri cand vei umple aceasta sacosa de sarbatoare cu toate bunatatile din lume!  Fabricata din bumbac veritabil. Dimensiuni: 39 cm x 30 cm.

Nu ai gasit cadoul perfect?

Alege produsele preferate si creeaza cadoul ideal cu ajutorul unei cutii cu design de sarbatoare!

In magazine si online pe www.sabon.ro


KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu