Ce sa cumperi de Valentine's Day

 

parfumuri-notino.ro



Daca stau bine sa ma gandesc, Valentine's Day este acea zi din an la care ma gandesc cu maaaare drag! Vorba povestii: " Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand la gandesc la...Valentine's Day..."

In viata mea de zi cu zi, imi place tot ce e roz sau rosu, decoratiunile pline de inimioare si romantism si adooor, pur si simplu ador sa fac cadouri! Bine, asta nu inseamna ca nu imi place si sa primesc aceeasi aterntie, haha!

Daca vreti inspiratie pentru cadouri valentines day va spun, sincer, cea mai potrivita destinatie de shopping mi se pare NOTINO! Daca te gandesti la cadouri valentines day pentru ea oferta este absolut imbatabila. Sunt atat de multe variante, de la cele mai noi parfumuri, la o selectie extraordinar de mare de brand-uri de ingrijire sau make-up. Pur si simplu nu ai cum sa nu gasesti cea mai potrivita varianta pentru cea mai mofturoasa " EA"

Si eu sunt o mofturoasa, in sensul ca as vrea ca tooooate parfumurile din lume sa vina la mine! Bine, hai, nu chiar toate, doar vreo 80%!

Ce va recomand eu, acum, in prag de Valentine's Day:

Zadig&Voltaire - Girls Can Do Anything! este un parfum cu un nume atat de potrivit! Dar nu doar numele este potrivit, aroma este minunata si cea care o va primi, o va iubi cu siguranta! Este un parfum care se deschide cu tonuri suculente de para si flori de portocal, dar capata profunzime gratie boabelor de tonka. Notele de final persista foarte bine si datorita combinatiei irezistibile de vanilie, feriga si mosc! O combinatie care poate parea ciudata dar care functioneaza foooarte bine! 


zadig-voltaire-notino.ro

Daca ma pui sa aleg pentru mine, eu invariabil voi alege un parfum. Sticlutele acestea atat de variate ca si design , nu mai vorbesc de aroma, ma transporta instant intr- o alta dimensiune. Pentru mine este de neconceput sa nu incep primavara cu o aroma noua si captivanta! 

Imi plac parfumurile gurmande, le consider deosebite si au o persistenta foarte buna. Asa ca o alta recomandare pentru o zi atat de speciala ca Valentine's Day ar fi Jimmy Choo - For Woman , o alta denumire care pare predestinata unui cadou acelei femei speciale din viata ta!

Notele de varf sunt de para si portocala italiana. Notele gurmande sunt temperate de note verzi, pentru ca mai apoi, incet-incet, sa lase locul notelor profunde de orhidee tigru. Finalul este surprinzator, cremos, gratie carameluilui si acordurilor minunate de patchouli.

Este un parfum lansat in 2011 si cred ca stim cu totii ca asta nu e un impediment atunci cand te raportezi la o aroma!

Si sticluta in sine este o adevarat bijuterie, fiind inspirata de elementele din sticla de murano!


jimmy-choo-notino.ro

Am lasat la final Montale Roses Musk pentru ca este divin, dar absolut divin! Cu o conditie: sa-ti placa aroma de trandafir! Eu il ador  si l-am pus in top 3 cele mai iubite parfumuri ale mele.

Sticluta este metalica, avand asadar un mod de prezentare diferit de ceea ce mai vedem prin magazine.  Iar aroma, vaaaaai, aroma este profunda si captivanta. Trandafirul cel mai pur se impelteste sublim cu iasomia si moscul.

Lasa o impresie puternica tuturor celor care l-au incercat, asa ca vei merge la sigur cu el!


montale-notino.ro

Iar jumatatile noastre masculine pot fi rasfatate cu un set cadou barbati si aici, ca si la femei, variantele fiind fara numar si depinzand in totalitate de inspiratia celei care ofera: parfumuri, cosmetice diverse, seturi pentru ras sau ingrijirea barbii, Doamneeeee, sunt atat de multe incat va fi dificil sa alegi doar un cadou! Dar nu se supara nimeni daca primeste doua cadouri, asa-i?


Voi ce va ganditi sa oferiti de Valentine's Day? Va astept cu drag, in comentarii!


KISSES!


#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu