Parfumurile inceputului de an!

 

scandal 1



Primavara pare ca bate la usa, cel putin in Bucuresti asa ca simt si eu nevoia de un refresh parfumat! Caut intens acea aroma fabuloasa care sa lase in urma ceea ce am experimentat pana acum si sa ma faca sa descopar noi si interesante experiente olfactive!

Trebuie sa recunosc ca cel mai interesant loc pentru a descoperi noi si minunate atractii olfactive pentru mine ramane Notino si asta din nenumarate motive. Pretul foarte bun, mereu au oferte in care mai primesti si alte cadouri care fac experienta de shopping una foarte placuta, varietatea absolut extraordinara de brand-uri din care nu ai cum sa nu alegi ceva pentru cel mai mofturos dintre mofturosi.

Mi-am setat in cap o lista dar vreau sa va povestesc putin despre top 3 din lista mea actuala. Evident ca ea este intr-o perpetua schimbare,  dar asta este frumusetea jocului, asa-i?

Sa incepem, zic!

Scandal parfum de la JP Gaultier este un parfum deja clasic, iar celebra sticluta a facut cu siguranta inconjurul lumii ca si notorietate! Eu cred ca nu are cum sa treaca neobservata si ca vei intinde mana dupa ea fara sa stai prea mult pe ganduri!

Partea cea mai buna trece insa de design-ul non-conformist al sticlutei, si devine brusc un parfum interesant atunci cand il pui pe piele!

Notele de varf sunt fructate, imbinand mandarinele cu portocalele rosii  si aducand in prim plan savoarea acestor fructe zemoase. 

Notele de mijloc devin brusc dulci si aromate pentru ca mierea se impleteste savuros cu notele de iasomie, gardenie, floare de portocal si piersica. Un cocktail imbietor care pare ca vrea sa sparga bariere si sa inunde simturile!

Notele finale se topesc in arome calde care aduc impreuna acorduri  catifelate de caramel. patchouli si ceara de albine.

Este un parfum de poveste care sparge bariere si patrunde adand in suflet, acolo unde ramane!

Il vad purtat in diferite momente ale zilei, dar cu precadere spre dupa-amiaza sau seara. Dar evident, asta este intotdeauna o alegere foarte personala!


scandal 2


scandal 3


Paco Rabanne Olympea este un parfum la care visez de ceva vreme, care inca nu a ajuns la mine dar care sunt absolut convinsa ca va face casa buna cu celelalte atractii olfactive ale mele.

Un parfum devenit deja un clasic dar care ramane mereu in atentia iubitoarelor de arome, pentru ca impleteste cu succes aromele proaspete cu cele florale, o compozitie caracterizata ca fiimd fresh orientala.

Deschiderea este ca un boom care iti aduce in fata note de iasomie imbinate cu maiestrie absoluta cu note de mandarina verde si floare de ghimbir.

Inima parfumului are o combinatie super interesanta de sare si vanilie si efectiv ma duce cu gandul la o seara parfumata la malul marii.

Notele de baza incorporeaza ambra si casmir si ii confera o aura senzuala, seducatoare. 

Un parfum care mi se pare ca are note mai diferite de ceea ce mirosim in general in sfera parfumeriei.

Astazi aleg parfumuri cu istorie, parfumuri devenite legende! Pentru ca de multe ori imi place sa ma intorc in timp si constat cu bucurie ca regasesc parfumuri care mi se par diferite de sfera prea comerciala a prezentului.

CK Eternity este unul dintre aceste minunatii! Creat in 1988 de catre Sophia Grojsman este un parfum romantic si feminin, tare potrivit pentru aceasta perioada!

Notele de varf aduc in prim plan note verzi, salvie, frezie, citrice.

Notele de mijloc cuprind o avalansa florala fara precedent: garoafa, crin, lacramioare, narcisa, galbenele, violeta, trandafir si iasomie. Pare ca o gradina intreaga si-a dat intalnire in aceste acorduri parfumate.

Notele de final includ acorduri de mosc, heliotrop, lemn de santal, ambra si patchouli

Eu l-as purta ziua, pentru ca mi se pare ca imi da o tona de energie, e ca o cheita care invarte o cutiuta muzicala si da tonul distractiei.


M-as bucura tare mult sa aflu si de la voi care sunt parfumurile de pe lista voastra la acest inceput de an! Si daca ati incercat vreunul dintre cele mentionate aici, va astept cu drag parerile!


KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu