BEAUTY TEA CEREMONY Alinta-ti simturile cu fascinante arome de ceai!

 

sabon


Deschide-ti inima si savureaza un stravechi si pretios ritual al ceaiului, apreciat de cei care iubesc atat sa primeasca, cat si sa daruiasca momente de autentica apropiere sufleteasca, celebrand frumusetea oferita cu generozitate de natura.

De la cele mai simple pana la cele mai sofisticate, fiecare cultura si-a dezvoltat propria abordare a clasicei ceremonii a ceaiului. Adunand laolalta oameni de pretutindeni si momente pretioase, aceasta sarbatoare a aromelor fine a devenit punctul de plecare pentru atat de multe calatorii revelatoare, fie ca pornim in explorarea a noi frontiere, fie ca pur si simplu ne bucuram de dragostea si caldura propriului camin.


sabon


Inspirati de vchile traditii ale ceaiului, te invitam sa participi la o ceremonie unica a ceaiului, un tribut eclectic si vibrant adus diverselor arome de ceai si modului in care aceste magnifice momente parfumate ne pot trezi simturile prin ritualuri de frumusete multisenzoriale.


sabon


Noul ritual Tea Ceremony de la SABON cuprinde trei parfumuri fascinante menite sa dezvaluie minuni cotidiene: notele florale delicate ale ceaiului de trandafir ne poarta intr-o calatorie romantica, parfumul proaspat al ceaiului alb ne ofera incredere si serenitate, iar farmecul surprinzator al noii arome de ceai Mimosa aduce lumina si caldura in fiecare colt al inimii.


sabon


A venit momentul sa-ti inviti frumusetea la un ceai, sa lasi aromele lui nobile sa te inspire in a trai mai curat si sanatos si sa descoperi o noua experienta de autentic rasfat personal.


sabon


Introdu parfumurile pretioase ale ceremoniei ceaiului in propriul tau ritual de frumusete si stare de bine


Noua aroma Mimosa Tea

Editie limitata: Florala & Fresh


Parfumierul a creat prin aceasta aroma un amestec senzorial in care mimoza de primavara se contopeste cu frunzele delicate de ceai, pentru o infuzie care incalzeste inima si ofera pielii o senzatie infinita de catifelare.

Acest parfum luminos se dezvaluie printr-o compozitie pudrat-florala cu aroma insorita de mimoza, invaluita de note de ceai de bergamota si contrastata de o atingere neasteptata de cardamom proaspat, ce ofera parfumului stralucire. Notele reconfortante, fermecatoare de vanilie si mosc ofera o semnatura calda si senzuala.

Va fi dragoste la prima vedere pentru trup si suflet, o adevarata senzatie de pace interioara.

3 esente principale:

Frunze de ceai – Mimoza – Mosc


White Tea

Citric & Fresh


Notele de varf proaspete, urmate de o inima zen de frunze de ceai, te poarta intr-o lume de incantare si rasfat. Fa-ti timp pentru a trai din plin momentul pur de serenitate si echilibru interior. O baza ferma de cimbru ofera experientei o emotie profunda si durabila si completeaza senzatia de armonie pentru corp si minte.

3 esente principale:

Lamaie – Ceai alb – Cimbru


sabon



Rose Tea

Floral & Pudrat


Inspira adanc si te vei transpune intr-o luxoasa florarie franceza pe timp de primavara, plina de trandafiri proaspat imbobociti.

Notele racoritoare si vibrante de rodie si deliciosul coulis de zmeura sunt urmate de inima acestei creatii: aroma rozei de mai care trezeste simturile, oferind parfumului o identitate galesa, pudrata.

Toate acestea sunt completate de vanilie delicata, cremoasa, pentru un parfum elegant pudrat.

3 esente principale:

Rodie – Rose De Mai – Vanilie


sabon


Colectia


Ulei de dus

Invioreaza-ti pielea si sufletul cu acest luxos ulei de dus botanic! Imbogatita cu patru uleiuri naturale – jojoba, avocado, germeni de grau si masline – spuma cu efect linistitor iti reinventeaza intreaga experienta a dusului si este disponibila in trei arome incantatoare: ceai de mimoza, ceai alb si ceai de trandafir. Potrivita pentru toate tipurile de piele, textura de vis, super-hidratanta, va curata delicat, oferind pielii tale catifelare si stralucire. Calatoria ta catre o autentica stare de bine incepe aici! 300 ml


NOU! Lapte de dus matasos – Editie limitata!

Descopera textura senzoriala unica a noului lapte de dus fin ca matasea si celebreaza micile momente zilnice de rasfat personal cu aceasta noua generatie de produse de curatare pentru corp. Bland cu pielea, laptele de dus este infuzat cu trei ingrediente botanice minunate – lapte de ovaz, ulei de floarea soarelui si ulei de migdale dulci, imbogatit cu vitaminele E si A. Laptele de dus face o spuma delicata in timp ce elibereaza aroma fina de ceai de mimoza, ceai alb sau ceai de trandafir. E o placere sa-l folosesti! Asteapta-te sa ramai cu o senzatie inegalabila de piele matasoasa si perfect hidratata, in timp ce te lasi invaluita de arome rafinate.

Pentru o experienta cu adevarat opulenta, ofera-ti tie sau bucura pe cineva special cu acest cadou luxos. 300 ml


Scrub de corp

In mijlocul desertului, apele Marii Moarte sunt o sursa naturala unica de minerale pretioase si micronutrienti esentiali. SABON a capturat proprietatile vindecatoare incredibile ale Marii Moarte in scrubul de corp: formula sa emblematica din 1997 este fuziunea perfecta intre sarurile de la Marea Moarta si trei uleiuri botanice, oferind un uimitor efect de netezire si hranire a pielii. Acum, acest minunat exfoliant corporal este disponibil intr-o editie limitata de aroma – Mimosa Tea, insotita de doua dintre editiile noastre deja indragite, White Tea si Rose Tea, si acompaniata de o lingurita dozatoare eleganta, pentru o experienta premium a ceremoniei ceaiului. Este timpul sa-ti transformi baia intr-o oaza de serenitate si sa simti magia pe pielea ta! 320g



Lapte de corp

Celebreaza micile minuni de zi cu zi experimentand placerea unica a unei mangaieri catifelate. Laptele nostru de corp lasa pielea fina si luminoasa, datorita unui cocktail natural de ingrediente botanice. Care este formula magica? Ulei de migdale hranitor, lapte de ovaz organic regenerant si o nota de vitamina E, precum si parfumul de ceai de trandafir, ceai alb sau ceai de mimoza - tu alegi! Potrivita pentru toate tipurile de piele, textura nelipicioasa si cu absorbtie rapida iti va lasa pielea fina ca matasea. 200 ml

Crema de maini

Hidratarea si protectia iti sunt acum la indemana cu excelenta crema de maini de la SABON. Simte pe pielea ta textura incantatoare si formula luxoasa special dezvoltata pentru a hrani si inmuia mainile! In centrul formulei noastre de vis sta untul de shea reparator, in timp ce extractul de aloe vera reface umiditatea pielii. Innobilata de minunatele arome naturale de ceai de mimoza, ceai alb sau ceai de trandafir, crema se absoarbe rapid in piele, fara reziduuri lipicioase. Este timpul sa imbratisezi cu ambele maini acest pretios ritual de frumusete! 30 ml


EAU de SABON

Dezvaluie si impartaseste tuturor bucuria fiecarei zi cu EAU de SABON, o apa de toaleta revigoranta, inspirata de parfumurile ritualurilor noastre de frumusete, pentru a aduce o scanteie de uimire in viata ta. Bucura-te de EAU de SABON ca atare sau in amestec cu alte produse pentru corp sau par, ca o atingere finala de parfum. Mai concentrata decat un mist de corp, dar mai putin intensa decat un parfum clasic, EAU de SABON ofera o prezenta usoara si proaspata, de lunga durata. E prezentata intr-o sticla eleganta si ambalata intr-o punga fermecatoare din bumbac veritabil, pentru a rasfata simturile si a satisface placerea de a darui. 30 ml


sabon


Aroma de camera

Bucura-te de magia momentului si incanta-ti fiecare zi cu aroma de camera SABON! Invaluie-ti locuinta, biroul sau orice alt spatiu in parfumurile noastre vesele si emblematice: betisoarele de lemn vor absorbi si difuza arome persistente, inspirate de natura. Toate simturile vor fi rasfatate datorita difuzorului de aroma cu design superb si ambalajului elegant. E produsul ideal pentru un cadou pe care sa ti-l faci tie sau cuiva drag. 250 ml


Bulgare mineral

Ofera-ti rasfatul unei bai revitalizante cu ajutorul acestui bulgare mineral efervescent, pentru o adevarata experinta aromaterapeutica! Sarea de baie ofera o revitalizare suprema pentru corp si minte, iar noul parfum Mimosa Tea in editie limitata contine si extract antioxidant de ceai alb, cu efect linistitor. Lasa formula calmanta sa-ti rasfete pielea, in timp ce parfumul proaspat si delicat iti va imbunatati starea de spirit. Esti gata sa-ti transformi baia intr-un adevarat spa acasa? 160 g


Pudra minerala

Transforma rutina de baie intr-o experienta extraordinara cu pudra noastra minerala! Lasa mineralele sub forma de pudra sa-si infaptuiasca magia si sa-ti revigoreze corpul, mintea si sufletul, deoarece parfumul Mimosa Tea, cu extract linistitor de ceai alb, ofera o inegalabila senzatie de calm si prospetime. La SABON, am surprins proprietatile vindecatoare ale mineralelor de la Marea Moarta si ne-am imaginat un tratament delicios parfumat ce calmeaza muschii obositi si lasa pielea moale si supla. Imbogatita cu minerale pretioase, pudra noastra minerala ofera corpului relaxare totala. 260 g


Ceramica parfumata


Aceasta piatra ceramica rafinata este impregnata cu o combinatie unica de parfum de flori de mimoza si frunze de ceai delicate, pentru a difuza un miros placut si a decora elegant spatiul.


Cadourile

Impartaseste mici momente de bucurie cu selectia noastra de seturi-cadou Beauty Tea Ceremony


Set-cadou Mimosa Tea Beauty Ceremony

Transforma-ti ritualul zilnic de frumusete intr-o forma de arta a ceremoniei ceaiului cu parfumul surprinzator si spumos Mimosa Tea! Inspirat de ritualurile sofisticate, serene si elegante ale ceaiului din intreaga lume, acest set-cadou contine tot ce ai nevoie pentru a-ti crea o rutina de frumusete personalizata. Setul include emblematicul nostru exfoliant pentru corp si bestsellere SABON precum uleiul de dus, crema de maini si laptele de corp, acompaniate de o lingurita de dozare cu design unic, pentru un efect de rafinament premium.

Contine:

● Ulei de dus 300 ml

● Scrub de corp 320 g

● Lapte de corp 200 ml

● Crema de maini 30 ml

● Lingurita


Set-cadou Mimosa Tea Home Delights

Pregateste scena pentru o ceremonie atemporala a ceaiului in casa ta, cu o ceramica parfumata eleganta si o aroma de camera cu parfumul captivant Mimosa Tea. Decorand elegant orice spatiu, aceste elemente rafinate difuzeaza un miros placut si durabil, ridicand moralul si creand atmosfera ideala pentru activitatile tale de acasa.

Contine:

● Aroma de camera 250 ml

● Ceramica parfumata



Set-cadou Mimosa Sunshine

Celebreaza aromele fine, dand startul unei proprii traditii Mimosa Tea! Plin de soare si bucurie, acest set ceremonial rafinat este baza ideala pentru orice ritual de frumusete si include ulei de dus, scrub si lapte de corp SABON, pentru o senzationala experienta de ingrijire corporala.

Contine:

• Ulei de dus 100 ml

• Scrub de corp 60 g

• Lapte de corp 50 ml


Set-cadou Rose Tea Romance

Ofera-ti o infuzie zilnica de romantism cu notele florale senzuale ale ceaiului de trandafir, datorita acestui set ceremonial elegant care contine ulei de dus, exfoliant corporal si lapte de corp matasos. Inviorator si vibrant, acest parfum este atat energizant, cat si elegant, permitandu-ti sa stabilesti tonul potrivit atat pentru activitati dinamice, cat si pentru relaxare.

Contine:

• Ulei de dus 100 ml

• Scrub de corp 60 g

• Lapte de corp 50 ml


Set-cadou White Tea Serenity

Relaxeaza-ti trupul si mintea cu acest set cadou care contine ulei de dus, exfoliant corporal si lapte de corp SABON in dimensiuni convenabile pentru calatorii. Parfumul seren, dar fascinant de ceai alb ofera calm in fiecare etapa a ritualului zilnic de frumusete, iar acest set ceremonial te linisteste chiar si in cea mai agitata zi.

Contine:

• Ulei de dus 100 ml

• Scrub de corp 60 g

• Lapte de corp 50 ml


Set-cadou Shower Tea Ceremony

Descopera uleiul de dus luxos de la SABON in trei arome fascinante – Rose Tea, White Tea si Mimosa Tea, noul parfum in editie limitata – prezentat aici intr-un set cadou special, de dimensiuni mici. Textura bogata de curatare combina uleiurile naturale pure de masline, avocado, jojoba si germeni de grau pentru a-ti hrani si reface pielea, lasand-o minunat de catifelata, in timp ce aromele surprinzatoare creeaza starea de spirit potrivita pentru orice moment.

Contine: 3X ulei de dus 100 ml


Set-cadou Body Scrub Tea Ceremony

Creeaza-ti propria ceremonie de frumusete cu exfoliantul nostru corporal emblematic, disponibil in trei arome de ceai ademenitoare, pentru a te relaxa, incanta si inspira. Textura clasica, captivanta, de sare in ulei, cu saruri de la Marea Moarta si uleiuri naturale, este oferita intr-o aroma la alegere: Rose Tea, White Tea sau Mimosa Tea. Pe masura ce scrubul indeparteaza usor celulele moarte si reinnoieste pielea, poti incerca sa decizi care parfum minunat este preferatul tau...

Contine: 3X Scrub de corp 60 g


Set-cadou Tea’s Fragrant Mysteries

Transforma-ti atmosfera de acasa si rasfata-ti simturile cu delicata apa de toaleta EAU de SABON in trei arome fascinante inspirate din natura: ceai alb, ceai de trandafir si ceai de mimoza. Fie ca simti nevoia de liniste deplina sau de bucurie inaltatoare, acest set ofera notele de parfum perfecte pentru orice spatiu, zi sau seara.

Contains : 3X EAU de SABON 30 ml


Nu ai putut gasi cadoul perfect?

Creeaza-ti propria ceremonie a ceaiului personalizata asortand produsele SABON preferate cu noile noastre cutii elegante, pentru un cadou atemporal daruit din inima.

In magazine si online – www.sabon.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu