Idei de cadouri de Crăciun de la CCC


 

ccc

Cauți cadoul perfect? Împlinește-le visele celor dragi și oferă-le cele mai frumoase cadouri de la CCC.  

 

 Ajută-l pe Moș Crăciun și dă-i de înțeles că CCC este locul perfect pentru a căuta cadouri! Numeroasele magazine fizice și magazinul online ascund multe idei de cadouri de la Gino Rossi, Jenny Fairy, Lasocki, Badura și Sprandi.  


 Cadouri pentru ea  

 

Geantă de mână Badura 


Încăpătoare și din piele, ideală pentru fiecare zi și pentru ocazii speciale - aceasta este, fără îndoială, o descriere a genții perfecte. Modelul matlasat al brandului Badura va fi un cadou perfect atât pentru iubitorii de eleganță, cât și pentru fanii stilului casual. Materialul matlasat și bijuteriile sunt răspunsul la tendințele actuale.  

 

Cizme Lasocki 


Oferă căldură și confort persoanei dragi sub forma cizmelor de zăpadă de la Lasocki. Acest model din colecția capsulă Cosy Padding nu numai că arată foarte elegant, dar va fi și cea mai eficientă soluție pentru temperaturile scăzute.  

 

ccc


Ceas Gino Rossi

 

Brandul Gino Rossi propune cadoul perfect pentru doamnele care iubesc clasicul și eleganța. O brățară din aur va înlocui cu succes bijuteriile, adăugând un plus de eleganță și celei mai simple ținute. Ceasul nu este doar o alegere practică, ci și atemporală - nu se va demoda niciodată, fiind un accesoriu de neînlocuit timp de ani de zile. Va fi, de asemenea, un suvenir frumos, amintind de persoana care îl oferă cadou.   

 

Șapcă pentru femei Sprandi


Pentru a impresiona o iubitoare de stil sportiv, oferă-i o șapcă de la brandul Sprandi. Rozul energizant va diversifica orice ținută și va înveseli chiar și zilele înnorate de iarnă.  


Colier Jenny Fairy

 

Căutați un cadou personalizat? Acest colier de la Jenny Fairy este un adevărat hit. Colierele cu litere sunt o idee excelentă de cadou pentru prietenii apropiați, de exemplu. Datorită tușei personale acesta va fi o amintire unică pentru mulți ani de acum încolo. 

 

Cadouri pentru el 

 

Geantă din piele Gino Rossi

Această geantă din piele de la Gino Rossi este perfectă pentru a-ți depozita laptopul și documentele. Este o alegere excelentă pentru domnii care apreciază eleganța și calitatea.

 

Pantofi sport Sprandi 

 

Nu este adevărat că numai femeile iubesc pantofii. Și bărbații urmează tendințele actuale, mai ales când vine vorba de modele cu croială sportivă. Prin urmare, modelul celor mai noi pantofi sport de la Sprandi va fi o completare perfectă pentru dulapul și colecția de pantofi sport a bărbaților.  

 

Hanorac Sprandi 

 

Cadoul perfect pentru iubitorii de confort. Hanoracul clasic de la Sprandi va fi un companion perfect pentru călătoriile de weekend și o completare excelentă a seturilor de zi cu zi. Negrul atemporal se va potrivi cu ușurință în dulapul oricărui bărbat.  


Cureaua Lasocki

 

O curea este unul dintre elementele principale în garderoba unui bărbat. În oferta CCC veți găsi curele clasice și elegante, cu o cataramă simplă. Acest model simplu de la Lasocki este o propunere care se va potrivi în orice stil casual. Fabricat din piele naturală de înaltă calitate, destinatarul se va bucura de ea ani de zile.  

 

Cadouri pentru cei mici

 

Rucsac Harry Potter

 

Acesta este un rucsac nu numai pentru cei care merg la Hogwarts. Fanii saga J.K. Rowling vor fi încântați de un astfel de cadou. Un rucsac cu motive din cărțile Harry Potter nu este doar magic, ci și un gadget extrem de practic, care va servi atât la școală, cât și în excursiile de weekend.   


Adidași sport Champion

 

Împlinește-i visele adolescentului din tine și oferă-i adidașii sport de vis. La CCC veți găsi o selecție a celor mai bune branduri din lume, precum Adidas, Reebok, Champion, Puma, Vans și New Balance. Modelul stylish până la gleznă de la Champion este în ton cu tendințele actuale!

 

Ceas Mickey & Friends 

 

Dați-le ocazia celor mici să aibă mereu alături de ei personajele preferate din basme. Ceasul cu Mickey&Friends este un cadou unic pentru fiecare mic pasionat de tehnologie. Forma digitală permite să recunoașteți cu ușurință ora.  


Papuci Nelli Blu  


Ai grijă de cei mici și oferă-le papuci călduroși și pufoși. Acesta poate fi un cadou perfect, exact la timp pentru perioada de toamnă-iarnă. Modelul cu un unicorn curcubeu este cu siguranță un vis devenit realitate pentru multe fetițe.   

 

Șosete de Crăciun Action Boy


Șosetele de Crăciun sunt o idee dovedită pentru cadoul perfect de Moș Crăciun. Cele cu modele vesele de iarnă îi vor încânta cu siguranță pe cei mici! 


Cadourile de Crăciun disponibile în magazinele CCC, în aplicație și pe www.ccc.eu







CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu