La plaja, in stil clasic...


De ce stil clasic? Pentru ca rochita pe care o veti vedea nu e pretioasa, eu o vad rochita clasica de plaja: din bumbac, cu bretele subtiri, scurta, fara spate si usoara. Ce sa vrei mai mult de la o rochita de plaja? Bineinteles, stilul fiecareia dintre noi difera, eu insami abordez variate stiluri si combinatii, pentru ca nu imi place sa raman cantonata in acelasi registru. Mi se pare un semn de evolutie in stil, modalitatea variata de a experimenta in sfera aceasta!

Imaginile de astazi sunt din vacanta de la marea noastra. Mai am si din Turcia, dar nu stiu unde sunt exact si trebuie sa le gasesc, asa ca, pana nu vine Craciunul vreau sa vedeti si aceste fotografii. Mie mi-a placut si la noi la mare, am ales un golfulet unde erau foarte putini turisti, doar cativa din hotelul unde am stat, in Jupiter. Apa nu era grozava, in sensul ca erau extrem de multe alge la mal, plaja era plina de crabi, care se pare ca noaptea ieseau din apa si se adaposteau pe plaja, iar dimineata faceau cale intoarsa, noi am vazut o gramada intr-o zi. Si ceea ce mi-a placut cel mai mult a fost mirosul de mare cu care sunt obisnuita si pe care nu l-am regasit nicaieri pe unde am mai fost de-a lungul timpului.




























Am purtat:
-rochie: - BSB
-slapi: - via Miniprix

Si desi imi doresc sa vad alte si alte tarmuri, ma intorc intotdeauna cu mare drag la marea noastra, altfel mi se face dor...Voi aveti aceleasi sentimente, sau va incadrati in liga celor care o reneaga pe vecie?

 

CONVERSATION

14 comentarii:

  1. Imi place rochita si iese in evidenta datorita bronzului tau !

    http://milionlineblog.wordpress.com/2014/09/17/striped-dress-kurtmann/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de frumoasa nuanta de verde a rochitei! Despre felul in care se asaza pe tine... am convingerea ca ai primit numeroase complimente, iti vine perfect!

    Mi-ai facut dor de marea noastra cu aceste fotografii frumoase! :) Cine ar putea s-o renege?!

    Te pup si te imbratisez, Camelia! Cu dor am scris comentariul asta! Doamne, cat astept o perioada mai linistita!

    Zile frumoase si linistite iti doresc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, iti multumesc din suflet pentru ca esti aici, stiu ca ai avut o perioada grea si incarcata. Stiu ca a inceput si scoala, doar am inceput si noi gradinita! Nu te stresa te rog, din cauza mea, aici ma gasesti. Si eu sunt in aceeasi situatie ingrata dar asta e, incerc sa le iau pe toate cum vin!
      Te pup si te imbratisez!

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa rochita! Dragele mele, va pup, sunteti foarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu as putea sa o reneg vreodata chiar si de oamenii ar imbraca-o din ce in ce mai urat sau nu as mai tolera soarele sau mai stiu eu ce, as gasi un moment prielnic sa o vad, gandul imi e la ea. De nenumarate ori m-am inchipuit prin valuri.
    Rochita e foarte frumoasa si mai ca as spune ca iti invidiez bronzul. Ai un pigment super.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca si eu simt ca si tine, trebuie sa gasesc un moment in care sa ajung macar sa vad marea...Iar despre bronz, pot sa spun ca l-am capatat exclusiv cat am stat in apa si in drumul de la hotel pana la plaja. In rest am stat numai sub umbrela si cu factor de protectie 50.
      Pupicei draga mea!

      Ștergere
  5. Ce bine arati in poza nr. 7, imi place maxim atitudinea ta!!! Rochita e superba, mi-am dat seama din prima poza ca nu e o simpla rochie de plaja, iar cand am vazut BSB la sfarsit mi-am dat seama, materialul de foarte buna calitate o face deosebita, mereu admir hainele bsb prin aceasta prisma, a texturilor.
    Cat despre marea noastra - off, ma doare sufletul sa vad cat de mult este renegata, face parte organica din mine si mi-e dor de ea uneori de ma doare sufletul... :(

    Te pup, femeie frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai facut sa ma duc la poza nr. 7 sa vad care e...Esti o draguta si iti multumesc din suflet pentru toate aprecierile tale, le pretuiesc sa stii.Si mie imi place BSB, am avut intr-o perioada foarte multe de la ei, am multe tricouri, treninguri deosebite...
      Marea sa stii ca nu are nici o vina, ca de obicei oamenii sunt cei care strica peisajul in Romania si lipsa de educatie, fireste. iar marea e superba, nu ca in Grecia sau Bali, dar are un farmec aparte pentru mine! Te pup draga mea!

      Ștergere
  6. foarte frumoasa rochita, culoarea se potriveste cu plaja!
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoasa rochita....imi plac mult pozele,parca esti o sirena iesita din apa,ai o gingasie aparte :)

    RăspundețiȘtergere