Minunile din portfardul meu...


Sunt o mare indragostita de vacante, de calatorii in general, dar cine nu e, asa-i? Mama, exasperata la un moment dat de plecarile mele weekend de weekend, mi-a aruncat asa o propozitie..."parca ai fi facuta in gara!" si bineinteles ca m-am suparat...ce e atat de rau sa vrei sa vezi si sa cunosti mai mult? In fine, dat fiind faptul ca am calatorit mult si personal dar si in interes de serviciu, eu am tot timpul un portfard cu cele esentiale gata pregatit de drum! Si pentru ca urasc sa uit ceva acasa, cand ajung inapoi dintr-o calatorie, doar inlocuiesc cele consumate!

Curioase sa vedeti fara ce nu plec de acasa? Ei bine, si la mine lucrurile se mai schimba, preferintele de asemenea, noutatile imi dau tarcoale si nu e usor sa le rezist!




 Iau multe cu mine indiferent ca merg cu masina sau avionul...trebuie sa acopar toate zonele de interes! Viata e scurta si vreau sa ma bucur de produse de calitate, a caror folosire sa imi faca placere, sa nu devina o corvoada in timp, ci un ritual plin de parfum!
Asta simt eu atunci cand folosesc produsele Nivea! Sunt sigura ca si voi cunoasteti mirosul inconfundabil al gamei Nivea, de curat, de proaspat, cumva eu asociez mirosul cu copilaria...




Colierele, palaria de soare si ochelarii sunt accesoriile de care nu ma lipsesc...

Dar, pielea este de fapt accesoriul cel mai important, in vacanta si nu numai...Daca la machiaj renunt mai usor, la ingrijire nu fac rabat, pentru ca stiu, asa cum stiti si voi, ca o piele bine ingrijita acum, e o piele frumoasa si sanatoasa si la varste mai inaintate! Iar eu nu vreau sa arat ca o bunicuta cand imi duc fetita la scoala, asa ca actionez!

M-a facut tare fericita apa micelara 3 in 1 de la Nivea! Sincer, eu cred ca mai devreme sau mai tarziu va inlocui schema clasica demachiant-tonic, pentru ca e atat de usor de folosit, curata eficient, tonifica si hidrateaza tenul, se adreseaza tuturor tipurilor de ten, ce sa-ti mai doresti?! Contine dexpanthenol si ulei din samburi de struguri. Nu contine parabeni si parfum, deci si cea mai carcotasa persona nu ii va gasi defecte...Pentru mine e ideala, o folosesc si pentru zona ochilor fara probleme si am strecurat-o usor in bagaj, e tot ce am nevoie pentru demachiere!

Tenul fresh, curatat cu apa micelara, capata un glow aparte, de vacanta, pentru ca aleg sa folosesc BB Cream Nivea 5 in 1. Uniformizeaza, acopera, da luminozitate tenului, hidrateaza, protejeaza pielea! Eu am ales nuanta medium/dark si mi se potriveste foarte bine. Vara cu toata bunavointa nu pot folosi fond de ten. E drept ca nici nu am un ten cu probleme, dar imi este suficient un strop de BB cream care sa dea pielii acea stralucire de revista. Se absoarbe foarte repede si lasa in urma acel finish sanatos, de ten destins, odihnit, pentru ca in opinia mea acopera destul de bine petele si urmele usoare de pe fata. Chiar si ridurile fine mi se par usor estompate!
Are SPF 10, un lucru foarte important pentru mine, contine minerale si provitamina B5. Ce poti sa ceri mai mult? Iar pretul e unul modic, in jur de 17 Ron.



 
Incerc sa iau cu mine de obicei ambalajele cele mai mici, mai ales atunci cand plec pentru doua zile! Dar atunci cand plec pentru intreaga saptamana prefer sa iau ambalajul mare, asa cum vedeti si in imagini in cazul In-Shower Body Milk by Nivea unde am ales cel mai mare ambalaj - 400 ml, sa-mi ajunga pentru dusurile dese de la mare!

Dusul e mai placut, daca gelul de dus are si un dispozitiv special pentru masaj, in imagini vedeti un gel de dus energizant cu extract de Ginko, tot de la Nivea, din pacate acesta nu cred ca se gaseste in Romania, cred ca l-am luat din Austria. Dar cine stie, poate ajunge si la noi!

Nu uit de anticelulitic, in acest caz Cellulite Gel-Cream de a Nivea, urmat de o crema pentru vergeturi Strivectin - SD, chiar daca nu am eu folosesc preventiv de vreo 14 ani astfel de creme!




 Portfardul meu e neincapator pentru atatea minunatiii!




 Nu iau cu mine parfumuri in ambalaj mare, prefer mai multe si cat mai micute!




Sunt foarte organizata cand vine vorba de ce sa iau cu mine, aproape niciodata nu uit ceva acasa, pentru ca asa cum spuneam sunt tot timpul in portfardul gata pregatit!

Pentru machiajul fetei folosesc BB cream Nivea 5 in 1 si totul devine simplu si rapid, mi se pare cea mai comoda varianta! Urmeaza apoi primer pentru pleoape Too Faced, o paleta de farduri in nuante calde si nu foarte stridente de la Clinique, o paleta de blush-uri si bronzer de la Estee Lauder, mascara si creion negru Givenchy, creion pentru sprancene Chanel.





 In categoria ingrijire, am inclus deodorant spray Nivea black&white, (absolut minunat, am scapat de stresul oricaror tipuri de urme cu el), gel pentru igiena intima Nivea, ambele mini-size, pentru optimizarea spatiului. Am cu mine si o masca pentru fata Nivea cu extract de miere si ulei de migdale, just in case! Pentru un weekend prefer varianta sample sampon si balsam, dar si a laptelui pentru corp in-shower Nivea.




 Acetona Oversa, lacuri de unghii mini OPI si Nails Inc, forfecuta, betisoare, dischete demachiante, pila de sticla, unghiera si betisor de lemn, departatoare pentru degetele de la picioare, toate isi gasesc locul...




Ingrijirea fetei este esentiala si uneori simt nevoia sa spal tenul cu un gel de curatare Nivea, sample in acest caz. Uneori aplic si un gomaj - Strivectin-SD. Serumurile pentru fata Genifique - Lancome si L'Or - Guerlain, sunt insotite de crema de ochi Estee Lauder. Crema de zi anti-rid Q10, Spf 15 de la Nivea, dar si crema de noapte anti-rid Q10 Nivea, incheie un ritual de ingrijire la care tin foarte mult!




 Chiar daca la dus folosesc laptele de corp, uneori pe picioare mai aplic si o crema Nivea Soft, care intra asa repede in piele, este usoara, fondanta si hidrateaza minunat, mai ales pielea deshidratata de soarele vacantei!
Pentru bust folosesc un gel de la Clarins, iar pentru talpi si maini, clasica Nivea Cream!

Si aici trebuie sa va spun ca, eu nu cred ca exista in Romania cineva care sa aiba o colectie mai mare ca a mea de cutiute albastre! De aproape 14 ani si nu cred ca ma inseala memoria, am adunat toate cutiile de colectie pe care le-am gasit! Intr-o zi am sa le caut, pentru ca nu mai stiu unde este cutia cu cele goale, dupa atatea mutari si am sa vi le prezint, sunt atat de frumoase. Stiu sigur ca am ratat doar prima serie care s-a lansat pentru ca la momentul acela eram studenta, nu aveam banii necesari si pana am facut eu rost de bani nu le-am mai gasit! Dar ulterior am adunat toate editiile disponibile, asa ca am acum o colectie pe cinste!

In imagini mai vedeti tratamentul pentru par CHI - Keratin Silk Infusion.




Inchei incursiunea mea in portfard cu un strop de culoare, creioane pentru buze Clinique, rujuri Guerlain, gloss YSL, Juicy Crayon Lancome, dar si nelipsitul balsam de buze Carmex, vedeti ce uzat e...

Dupa cum lesne se poate observa sunt un mare, mare fan Nivea ( aici am prezentat doar ceea ce iau cu mine in calatorie, dar epopeea nu se termina...) si am vrut sa impartasesc si cu voi pasiunea mea pentru aceste produse minunate, care nu-mi lipsesc niciodata din casa, sub o forma sau alta. Ambalajele mari stau cumintele pe masuta de toaleta, cele mai mici au privilegiul de a calatori...Pregatita fiind, astept doar o noua oportunitate de a le folosi.

II multumesc Adelei, pentru ca m-a facut sa visez la o noua aventura de vacanta...

Mi-ar placea sa aflu si de la voi ce nu va lipseste din trusa de calatorie, care sunt micile secrete ale unui bagaj reusit pentru o vacanta fabuloasa! Si bineinteles daca iubiti si voi atat de mult Nivea ca si mine!

KISSES!




CONVERSATION

33 comentarii:

  1. ai ce cara in vacanta cu tine nu gluma :)) , ai deja o coletie de la Nivea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O colectie Nivea am in mod sigur! Iar in vacanta, da, nu plec cu valiza goala, anul acesta valiza mea a cantarit 28 Kg si am mai bagat niste incaltari si la sotul meu...Pupici.

      Ștergere
    2. Noroc ca mi-au cantarit la avion bagajul impreuna cu al fetitei si impreuna am avut 40 de Kg, altfel plateam taxe!

      Ștergere
  2. Sa le folosesti sanatoasa! :D

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Mici, dar multe, observ ca tu esti super echipata si cu variante pentru orice chef. Eu iau mai putine, daca e vorba de munte, un gel de dus, sampon intr-un recipient mic, servetele umede si uscate, pasta si periuta de dinti, lotiunea solara, autan-ul, demachiant, crema de zi, crema de corp in variant mini, cateva dischete plus un rimel, un ruj cremos... ala roz, balsam de buze, corrector, un blush, penseta si forfecuta plus optional... daca e vorba si de iesiri prin oras... o trusa mini cu patru farduri, un ruj rosu si un creion de ochi.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S.: mi-a placut mult postarea ta!

      Ștergere
    2. Multumesc din suflet Miha pentru apreciere! Si eu daca as merge la munte cu rucsacul in spate as alege probabil variante mai mici de ambalaj, dar cand nu le car eu ci masina, avionul, respectiv sotul din dotare imi mai permit si un astfel de lux! Pupici!

      Ștergere
  4. Buna
    Imi plac tare mult mostrele de parfumuri, poti sa imi spui de unde le-ai achizitionat ? Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,
      mostrele de parfum nu sunt cumparate, le-am primit la cumparaturi in Sephora!

      Ștergere
  5. Afirmatia doamnei Scrieciu m-a facut sa zambesc. De ce sa va suparati? Doar era o gluma! Sa le folositi cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. UTILA POSTARE,VAZAND ATAT DE MULTE PRODUSE NIVEA MI-AM ADUS AMINTE DE STUDENTIE CAND FOLOSEAM APROAPE TOATE PRODUSELE LOR. NU M-AU DEZAMAGIT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca ai gasit utila postarea! Si eu cred ca Nivea nu are cum sa ne dezamageasca, personal nu mi s-a intamplat, altfel nu as folosi atat de multe produse de la ei. Pupici draga mea.

      Ștergere
  7. Imi place ca ai luat cu tine in bagaj produsele Nivea ,recunosc ca nici eu nu plec in concediu fara ele -le consider un adevarat rasfat . Sunt dependenta de laptele de corp In-Shower Body Milk ,pe care il ador . Pusi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i ca e nemaipomenit In Shower Body Milk? Cred ca ar trebui sa primeasca un premiu pentru inventivitate cei de la Nivea! Te pup si eu draga mea!

      Ștergere
  8. Super interesanta pare aceasta lotiune micelara. Ma tenteaza mult si pe mine. Ai idee cat costa? Multumesc frumos.

    Crina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti place si tie! Pretul cred ca a fost, ca si la BB cream undeva pe la 17 Ron. Mi se pare un pret foarte OK, ca sa nu spun mic!

      Ștergere
  9. Foarte interesanta postarea! Si eu folosesc produse nivea. Imi place in mod deosebit In shower body milk, e super! Cu adevarat inovator;)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci tare, tare mult! Esti o draguta, ma bucur daca iti place postarea! Facem un fan club In Shower body milk? Pupicei!

      Ștergere
  10. Buna,
    vreau si eu sa te intreb daca BB cream are mai multe nuante, ma tenteaza foarte mult, doar ca eu am tenul destul de deschis la culoare! Merci anticipat!

    Ramona Voica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate imi amintesc sunt doua variante, una chiar pentru ten deschis si cealalta ca a mea, pentru ten medium/dark. Sunt pe site-ul Nivea toate produsele, le poti vedea, iar in magazine cred ca sunt si testere! Sper ca am fost de folos! Pupicei!

      Ștergere
  11. De obicei iau la mine produse transferate în sticluțe foarte mici, chiar dacă mi se face dor de ambalajele originale frumoase :D. Bagajul meu e de regulă mic, pentru o vacanță de o săptămână iau doar o geantă medie la mine. Îmi fac eu 7 ținute în cap de dinainte și mai mult nu iau. Asta dacă e vară. Dacă e iarnă mă limitez la 3, că imediat umplu bagajul cu pulovere.
    Ai foarte multe produse Nivea, categoric ești o mare fană a acestui brand!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, si mai am Nivea, doar ca nu avea rost sa le insir chiar pe toate aici, cu toate ca le iubesc!! Mi se pare normal sa incercam sa economisim spatiul si eu iau foarte multe esantioane cu mine asa cum se si vede de altfel! Depinde, cum spuneam, si de perioada pentru care sunt plecata. Cand plecam de pe o zi pe alta pentru serviciu si imi caram singura bagajul, eram mult mai restrictiva! Iar cu hainele, grea poveste, dar in principiu si eu tot pe tinute gata construite merg, dar mai pun cate ceva si de rezerva, in caz ca ...cine stie ce! Pupici Aurora!

      Ștergere
  12. Cate chestii mici si dragalase ai in portfard! Unde il tii, ca tare ma tenteaza sa trec pe la tine! Despre Nivea numai de bine! Cine nu iubeste Nivea!

    O seara frumoasa!

    Andreea A.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, te invit pe la mine, ha, ha! Cu siguranta toata lumea iubeste Nivea! Te pup!

      Ștergere
  13. Wow, cum poti sa ai atatea produse Nivea! Chiar ca esti organizata! Te pup. Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Silvia, incerc sa fiu cat mai organizata, pentru ca am timp foarte limitat. Iubesc Nivea de cand ma stiu, ce sa fac! Pupicei.

      Ștergere
  14. Ce interesant e gelul acela de dus, nu am mai vazut asa ceva...vreau si eu!
    Laura

    RăspundețiȘtergere
  15. Deci, eu vreau neaparat sa vad colectia aceea de cutiute Nivea! Am vazut ca sunt cu ceva desene in ultima perioada, dar habar n-aveam ca sunt atat de vechi. Cand o vedem? Te pup, Mara

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau sa promit nimic, sunt foarte aglomerata. Am in mansarda tone de cutii inca nedespachetate si nu stiu pe unde e pusa, dar cat de repede pot o voi cauta. Chiar sunt deosebite aceste cutiute albastre personalizate, au avut o super idee cu ele si uite ca si dupa atatia ani continua, inseamna ca mai sunt colectionari ca mine. Pupici.

      Ștergere