Parfumuri La Martina!!!

Dragile mele, astazi vin cu noutati parfumate! Si la cum arata sticlutele acestea tare m-au facut curioasa sa vad cum miros! La Martina este un brand pe care il asociam cu hainele dedicate unei anumite zone de lux: echitatie, golf, dar uite ca aflu si eu noutati surprinzatoare!


La Martina s-a lansat in universul parfumurilor in anul 2006, dorind sa surprinda spiritul pasional al femeii latine prin amprente olfactive ce emana atribute tari in sticlute mici, realizate in colaborare cu designerii Jean Michel si Herault Christopher Garner.  

 

 

Primul parfum lansat de La Martina a fost, nu intamplator, dedicat femeilor: La Martina Mujer,  ce combina note florale si orientale si inspira indrazneala, mister, eleganta, senzualitate. Primavara e adusa prin notele de baza de salvie si coriandru, la cateva secunde distanta de notele de gardenie, Ylang-Ylang, violete si trandafiri. Cocosul si moscul imbraca totul cu senzualitate si caldura. In ciuda notelor florale care sugereaza o reprezentare vizuala tipic feminina, sticla este atipica, un cub imbracat in piele embosata cu flori. O juxtapunere care pozitioneaza feminitatea in diverse incarcari.

 

 

Parfumul Adios Pampamia invaluie in note de frezie si iris, indulcite cu vanilie si chihlimbar. 


Bayres La Martina atinge piele cu un buchet de note de mar, portocala si cocos, care se disipa in petale de trandafiri si iasomie. Notele de baza de vanilie , santal si patchouli arunca valuri de exotism si senzualitate.
 


Inspiratia orientala se mentine si in parfumul Cuero, un amestec sofisticat de bergamota, lavanta si lamaie. Notele de Patchouli, cedru sau lemn dau profunzime si originalitate.
Fiecare parfum emana o personalitate diferita, astfel incat poti oferi un cadou potrivit fiecarei femei din viata ta, fie ca e mama, iubita sau colega de birou.
Parfumurile pot fi gasite in magazinul La Martina din Baneasa Shopping City (parter). Cele mai recente informatii, promotii le puteti afla vizitand pagina oficiala de Facebook https://www.facebook.com/LaMartinaRomania.  
  
Cu siguranta urmatoarea mea vizita in Baneasa va avea o noua oprire pe harta, pentru ca trebuie sa miros aceste parfumuri!

Voi stiati ca La Martina are si parfumuri in portofoliu? Cum vi se par cele prezentate, va impinge curiozitatea sa le incercati?

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Parfumurile , marea pasiune a femeilor in general ... cred .... a mea ESTE . M-am uitat pe site , nu le-am gasit dar preturile la restul produselor , m-au facut sa - mi iau gandul de la aceasta marca , ptr mine necunoscuta .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce? Parfum?? Cocos??? unde/?? :D <3 E prima data cand citesc despre acest brand. Datorita faptului ca exista note de cocos cu siguranta mi-a atras atentia <3

    RăspundețiȘtergere