NIVEA revoluţionează îngrijirea tenului

Da, da, stiti cat iubesc Nivea! De curand v-am aratat cat de mult in postarea de aici! Asa ca noutatile in materie de skincare pe care le propune Nivea nu fac decat sa ma bucure foarte mult si sa astept cu nerabdare sa le incerc!

Despre ce este vorba? Forța pură anti-rid, concentrată într-un produs inovator: 

Q10 Plus Serum Pearls!

Perlele au fost mereu recunoscute drept simbol al luxului, exclusivităţii şi rafinamentului datorită calităţilor deosebite ce pot transforma orice femeie într-o adevărată ambasadoare a stilului. În timp ele au devenit o sursă autentică de inspirație pentru industria frumuseții după ce brandurile de îngrijire a tenului sau de machiaj le-au împrumutat forma pentru a da naștere unor produse premium.

NIVEA transformă fascinația perlelor într-un lux accesibil și lansează un serum anti-rid revoluţionar: NIVEA Q10 Plus Serum Pearls ce conține perle care se activează în momentul dispersiei, oferind tenului tău cea mai activă îngrijire în lupta pentru prevenirea și combaterea ridurilor.




Formula produsului are la bază o tehnologie unică, datorită perlelor ce încapsulează cea mai mare concentraţie de coenzima Q10 din gama NIVEA. Aceasta este o substanţă proprie pielii ce joacă un rol esenţial în protejarea tenului împotriva radicalilor liberi, oferindu-i luminozitate şi prevenind, în acelaşi timp, apariţia ridurilor.




Datorită texturii lejere, serumul NIVEA Q10 Plus Serum Pearls poate fi integrat în rutina zilnică de îngrijire a tenului, o dată sau de două ori pe zi, înaintea folosirii cremei de zi sau de noapte sau poate fi folosit  independent datorită concentrației puternice de ingredient activ.




NIVEA Q10 Plus Serum Pearls reprezintă ultima inovaţie din segmentul produselor anti-rid datorită perlelor revoluţionare ce conţin cea mai bogată concentraţie de coenzima Q10, substanţă proprie pielii ce luptă împotriva radicalilor liberi şi previne apariţia ridurilor. Noua formulă de la NIVEA combină într-un mod unic trei ingredientele esenţiale tenului: coenzima Q10, acidul hialuronic şi creatina, substanţe ce asigură  regenerarea şi întinerirea celulelor pielii cu fiecare aplicare. Descoperă forța pură anti-rid într-un produs revoluționar și rămâi tânără zi după zi!
Preţ recomandat: 45 Lei, 40 ml.

Mie una pretul mi se pare accesibil si cu siguranta il voi incerca pentru ca asa cum va spuneam de curand, eu am integrat de muuuulta vreme serum-ul in rutina mea de ingrijire!

Voi ce spuneti despre noua lansare Nivea? Va tenteaza sau nu? Vedeti acest serum ca facand parte din arsenalul de lupta impotriva ridurilor? Astept opiniile voastre, stiti ca ma intereseaza!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Ma tenteaza cel putin sa investighez mai mult lista de ingrediente, pretul e foarte ok.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu, eu nu investighez niciodata lista cu ingrediente. Si pretul e unul chiar foarte-foarte bun! Te pup!

      Ștergere
  2. Am citit mult despre el si cu siguranta il voi incerca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E de incercat cu siguranta, l-am pus si eu la treaba , dar l-am folosit doar de cateva ori, asa ca mai astept cu concluziile. Te pup!

      Ștergere