Plush Luxury BIO Cosmetics, sau cea mai buna dovada de dragoste pentru pielea noastra!!!

Cum sa incep? Vreau de aproape doua saptamani sa va povestesc despre doua produse incercate de mine de la Plush Luxury BIO Cosmetics si am tot amanat, din lipsa de timp si...pentru ca nu voiam sa trec repede peste acest subiect, care mie mi-a cam dat peste cap conceptul de ingrijire!

Sa incep cu inceputul...Plush Luxury BIO Cosmetics este o gama de dermato-cosmetice high class, conceputa de Farmacist Ioana Marinescu. Ingrediente pure, naturale, bio imbinte cu tehnologii de ultima generatie dau nastere unor adevarate elixiruri si nu, chiar nu spun povesti si nici nu glumesc cand afirm acest lucru! Veti vedea si voi produsele testate de mine!

Dar ce inseamna si de unde provine denumirea? Ei bine, Plush inseamna luxos, moale ca matasea si cashmirul la un loc. Cuprinde cosmetice care se adapteaza nevoilor fiecarui tip de ten: sensibil, matur sau cu probleme dermatologice!

Eu sunt o mare adepta a ingrijirii tenului...Ca si medic stiu si recomand ca ingrijirea sa fie prioritara! Ok, ulterior putem vorbi si de make-up, dar un ten sanatos face toti banii. Sunt convinsa ca deja cam toata lumea stie aceste lucruri de baza, cred ca sunt putine persoanele care ascund sub straturi de machiaj, un ten nefericit!

Cel putin, voi, cele cu care eu interactionez stiu sigur ca nu va incadrati in aceasta categorie, de aceea vreau sa impartasesc cu voi ultima mea descoperire importanta in materie de ingrijire personalizata! Pentru ca da, asta ofera Ioana prin gama ei. Studiile arata ca cel putin o data la 10 luni, tenul isi schimba parametrii fiziologici, deci o crema care ni se potriveste de minune astazi, s-ar putea ca peste 10 luni sa nu ni se mai potriveasca la fel de bine. De aceea, ajutorul cuiva de specialitate, care stie sigur de ce are nevoie tenul tau, mie mi se pare nepretuit! Nu mai vorbim de cat de proaspete sunt aceste creme si serumuri, care sunt realizate pentru fiecare clienta in parte.

Sa va spun insa ce am ales eu!

In primul rand mi-am ales un serum! De curand va povesteam ca serumurile sunt esentiale pentru mine, stiu ca serumurile lucreaza mai in profunzime decat o crema care hidrateaza doar epiderma, adica stratul superficial din structura tegumentului. Si atunci mi-am dorit sa incerc Private Elixir.

Ei bine, m-am indragostit, am devenit dependenta de acest minunat produs! Va spun din prima si fara ocolisuri, nu cred, nu-mi amintesc sa fi fost atat de entuziasmata de vreun produs vreodata.

Ce contine acest minunat produs:

-aur coloidal
-retinol
-alge albastre
-kakadu plum
-tuberoze de India
-iasomie de Moui

Ce spune producatoarul:

Atunci cand vine vorba de lux, aurul este unul din cele mai intalnite cuvinte. Totusi, aurul are reale virtuti mai presus de eleganta si lux: este un incredibil secretolitic de adrenalina si cortizon, favorizand procesele de oxidare celulara, diviziunea si cresterea celulelor si avand un rol determinant in colagenogeneza. Are proprietati antiinflamatorii, antibiotice, anticancerigene, cicatrizante, antialergice, imunizante. Astfel, aplicat topic, aurul coloidal este un exceptional tratament antiaging, antialergic, uniormizant al secretiei de melatonina. Uleiul de Tuberoze este unul din cele mai rare si scumpe arome din lume, avand o aroma divina si proprietati antiaging intense. Iasomia de Maui este intruchiparea rafinamentului si elegantei, fiind intr-o sinergie de exceptie cu componentele din Private Elixir, aducandu-l la exigentele celor mai pretentioase cunoscatoare.



Ce spun eu:

Este cel mai fin si frumos mirositor produs pe care eu l-am intalnit vreodata. Probabil amestecul de ulei de tuberoze cu extractul de iasomie ii dau mirosul acesta extraordinar, dar credeti-ma ca este o desfatare pentru simturi. Si va spun eu asta care nu suport odorizantele de camera, masina, lumanarile parfumate si asa mai departe. Stiu ca ma repet dar am devenit dependenta de acest miros, as vrea sa-l puteti incerca si voi si sa-mi lasati un feedbak...

Ca si produs il folosesc de aproape cinci captamani si va spun ca nu am avut de mult un ten ca acum, uniform, frumos, care radiaza. Poate cand eram mult mai tanara...Il folosesc si dimineata si seara si cred ca imi va ajunge pentru inca cinci saptamani. Eu nu m-am zgarcit cu acest produs, am aplicat cat am simtit ca e nevoie. Se absoarbe instantaneu in piele, are o consistenta fina, apoasa, nu lasa in urma decat senzatia de piele fina, moale, hidratata, dar poti aplica linistita si crema de zi peste pentru ca nu incarca tenul deloc.

Ambalajul este de sticla, are o pipeta foarte buna, tot de sticla, care este usor indoita la capat, ambalaje care respecta normele ECOCERT!

Este un produs anti-age si eu cred ca efectele se vor vedea in lipsa instalarii sau adancirii ridurilor. Nu, nu vreau sa stau sa apara intai ridurile, atunci e cam tarziu...Eu consider ca trebuie sa-i oferim pielii ceea ce are nevoie din timp pentru a nu se ajunge acolo...

Il tin in frigider si este o reala placere sa-l aplic. Are termen de valabilitate 6 luni de la deschidere!

Daca vreodata va ganditi sa va achizitionati un serum fooooarte bun, eu il recomand, cu mana pe inima!


Cel de-al doilea produs este o crema personalizata de noapte! Se numeste Private Beauty si nu mai vad tot ce contine, pentru ca in parte eticheta s-a sters! Acesta este singurul minus al acestor creme, eticheta care se sterge, daca il putem considera un minus...Chiar i-am semnalat Ioanei acest lucru si mi-a raspuns ca momentan le realizeaza singura, investitia in etichete nu a fost prioritara.

Deci contine printre altele:

-aur
-polipeptide
-celule stem proaspete de narcisa
-acid hialuronic si inca vreo cateva pe care nu le mai disting.

Vine ambalata intr-un recipient de sticla si are 50 ml.



Miroase delicios, un pic altfel decat serum-ul, dar foarte bine. Iar textura...ei bine, eu nu am mai intalnit o astfel de textura! Este aerata, cumva ca o frisca batuta. Am intrebat-o pe Ioana despre aceasta textura si mi-a spus ca este o baza de fosfolipide naturale, singura care se potriveste conceptului de "second skin", fiind o textura lamelara, foarte similara cu epiderma. Arata atat de proaspat, spuneti si voi daca nu...


Eu am folosit-o in general seara, dar trebuie sa recunosc ca si in vreo cateva dimineti! Este hidratanta, se consuma foarte greu, patrunde usor in piele, care ramane fina, catifelata, hidratata, luminoasa! O pastrez de asemenea in frigider si are termen de valabilitate 6 luni.





Am profitat sa o intreb pe Ioana cateva lucruri care ma interesau si a fost atat de amabila incat sa imi si raspunda! Impartasesc cu voi raspunsurile, pentru ca rareori avem ocazia sa aflam direct de la sursa detalii foarte importante pentru noi, cele preocupate constant de ingrijire!

-eu as fi vrut sa stiu mai multe despre tine, cum ai inceput aceasta poveste frumoasa si de succes! Mi-ar placea sa aflu ce te-a motivat sa intri in aceasta lupta acerba pentru frumusete, pe o piata care nu este deloc una lejera.

"Inceputurile au fost in facultate. Atunci s-a nascut visul, la laboratorul de dermato-cosmetologie. Inceputul fizic a fost in urma cu cativa ani, cu primele creme pe care le am listate pe www.biofarmacia.ro
Practic, lucram ca farmacist si problema cea mai acuta o aveam cu bolile de piele care, asa cum stii si tu, in afara de corticoizi nu prea au oferta. Asa ca am inceput sa compun niste remedii pentru pielea atopica, foarte reactiva, si dermatite. Ulterior am lucrat cu pacienti cu psoriazis, pe un tratament pe care inca il imbunatatesc, dar care are rezultate minunate. Mentionez ca toate tratamentele de psoriazis si lupus sunt facute pentru pacientii mei fara sa le percep vreun pret, pentru ca, inainte de orice, cred in meseria mea si in menirea de a ajuta oamenii."


-despre tehnologia folosita:

"Tehnologia din produsele mele cosmetice este una care imbina aparatele si tehnologia sofisticate cu metode manuale si bazice. De exemplu, extrag singura cu un Extractor Soxhlet esentele de plante autohtone, iar cu un distilator foarte complex unele uleiuri esentiale. Presez in laborator fructe gen ananas, pepene galben, dovleac, banana etc
Totusi, pentru ca cred cu tarie in cercetare, folosesc impreuna cu extractele mele si cele mai moderne si active molecule cosmetice la nivel mondial, cum ar fi polipeptidele, celule stem proaspete, acidul hialuronic cu molecula super-mica( super low mini HA)."


-despre texturi:

"Texturile sunt, evident, inima unui produs de skin care. Asa ca dupa cativa ani de testari, am decis sa folosesc patru emulsifianti, pentru patru texturi: gel, emulsie,crema spumoasa, crema onctuoasa."

-care ar fi, dupa parerea ta, cea mai corecta rutina de ingrijire pentru ten, la ce nu avem dreptul sub nici o forma sa renuntam chiar daca bugetul nu ne permite poate sa avem si o crema pentru conturul ochilor, un serum, o crema de zi sau una de noapte...Exista o solutie de avarie, care sa ne mentina pe o linie buna macar o perioada de timp?

"Ca ritual esential cred cu tarie intr-o curatare sistematica si intensiva, facuta cu o lotiune specifica tenului. Eu pariez pe o apa micelara cu ulei de menta si vitamina E, care poate sa faca si o curatare seara, si o improspatare  matinala a tenului.
Apoi, nu as renunta la ingrijirea ochilor, dar ea se poate face la fel de bine si cu un ser "all over face" care merge pe hidratarea intregii epiderme. Asta este ritualul minimal, cu buget restrans, dar efecte minunate. Daca ar fi sa vorbim de o ingrijire ca la carte, as adauga o crema de zi, o crema de seara si o masca periodica, impreuna cu un gomaj. Dar  esential este serul si curatarea, asta e clar."


-ce mai pregatesti pentru perioada urmatoare ca si produse, daca poti spune, evident...O linie de produse pentru corp este in planul tau?

"In momentul acesta lucrez cu o clinica de medicina estetica in Bucuresti, clinica ce mi-a comandat un gel care sa ucida celulita. Zis si facut! Dupa cateva luni de testari, am ajuns la o formula care efectiv topeste celulita, cu scortisoara, uleiuri de menta si salvie, si un coktail de enzime lipolitice. Pentru moment nu am listat produsul pe site, dar probabil in martie am sa-l comercializez."

Aici trebuie sa spun si eu ceva!!! De abia astept lansarea acestui gel anticelulitic! Doar vine vara!!!

-tu crezi in conceptul acesta de tratament pe bucatele, creme pentru vergeturi, anticelulitice, pentru bust si decolteu, etc?

"Despre ingrijirea segmentata, pe vergeturi, bust etc, cred ca este o forma de cosmetice cu potential. Totusi, medical vorbind, stim amandoua ca un san lasat nu se va ridica decat cu bisturiul, iar niste vergeturi se vor corecta doar cu RF fractionata. Totusi, pentru o imbunatatire tegumentara, sau preventie, cu siguranta ca zonele respective trebuie ingrijite constant, la fel ca mainile si decolteul."

-te gandesti sa te extinzi si in afara sferei on-line, sa fii prezenta si in magazinele fizice?

"Cat despre o prezenta in magazine fizice, aici inca nu stiu daca este una din optiunile mele. Asta pentru ca inca sunt la nivelul la care doresc sa am o relatie personala cu pacientele mele, sa urmaresc evolutia problemelor dermatologice sau cosmetice ale fiecareia, si sa merg foarte mult pe zona de cercetare. Probabil, in anii viitori, voi dezvolta o gama pentru farmacii. Dar, momentan, ma bucur de fiecare discutie cu doamnele care doresc o consultatie si produsele semnate de mine."

Eu una am atat de mare incredere in produsele concepute de Ioana, pentru ca am vazut, dupa cateva saptamani de folosire, rezultate minunate! O recomand cu drag, pentru ca asa cum ati citit mai sus este in primul rand farmacist, stie ce sa recomande pentru anumite situatii, dermatite, psoriazis, chiar lupus...pentru a vindeca sau ameliora situatia in care se regasesc, din pacate, foarte multi pacienti! Asa ca daca sunteti din Ploiesti sau o zona apropiata, puteti merge chiar la o consultatie personalizata. Ioana si-a adus cel mai modern dermoanalizator computerizat pentru  care si eu ma gandesc sa fac un drum pana la ea, la un moment dat!

Fetelor, daca voi mai aveti intrebari, i le puteti adresa Ioanei, chiar aici, in comentarii si sunt sigura ca ne va raspunde cu drag!

Eu sunt curioasa daca ati auzit pana acum de Plush Luxury BIO Cosmetics, eu am mai citit despe ele pe blogul Cameliei. Ea a incercat alte produse din cate imi amintesc, asa ca puteti vedea si la ea ce a testat.

Astept cu drag, parerile si opiniile voastre!

KISSES!


CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Ceau Cami In sfarsit ti am descoperit secretul :) ,am observat ca stralucesti in ultima perioada si eram nerabdatoare sa ti aflu secretul ! Intradevar se vad rezultate vizibile pe tenul tau este impecabil ,m-ai convins si pe mine sa folosesc aceasta gama . Auzisem de Plush Cosmetic si de la o prietena foarte buna care si-a achizitionat o crema anticearcan si astept feedback ...Am sa achizitionez si eu serul minune :)Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca nu sunt singura care a avut o experienta minunata cu produsele PLUSH! Abia astept sa vad cu ce ne mai surprinde Ioana Marinescu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca chiar pot spune ca a fost o experienta minunata! Te pup si eu!

      Ștergere
  3. Si eu am elixirul Zen Eyes pentru cearcanele si pungile de sub ochi si sunt super multumita de el. Chiar am scris o prima impresie pe blogul meu.Pup :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mai citit despre minunile Ioanei si intr-adevar produsele ei par excelente . Sper sa am ocazia vreodata sa incerc ceva

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc pentru informatii, foarte utile!

    RăspundețiȘtergere