Cosmobeauty concurs!

Noutati, noutati privind organizarea Cosmobeauty! 

Castiga premiile Cosmobeauty 2015! Inscrie-te la competitiile de specialitate!

Poti fi si tu o stea a Cosmobeauty anul acesta! Mai ai putin pentru a te inscrie la cea mai importanta competitie a momentului!  Participa la competitia ce se va desfasura pe 13-14 martie 2015 la Sala Polivalenta si castiga premiile puse la bataie, diplomele oferite de organizatori dar si interesul juriului si al publicului.Cosmobeauty iti ofera sansa de a castiga in cadrul celor trei competitii specifice:
1.   COMPETITIE TOP HAIR  - CATEGORIA  TUNSOARE 


TEMA :SuprarealismAplicat in arhitectura, suprarealismul este controversat datorita imbinarii formelor avangardiste cu geometria riguroasa. Structura ce imbina fluiditatea liniilor de otel cu transparenta si delicatetea sticlei , geometria dominata de grafism transferata unor forme ce sfideaza realitatea reprezinta inspiratia pentru "Surrealism" . Obiect al armoniei intre functionalitate si imaginatie, colectia se afla la granita dintre claritatea liniilor si intangibilitatea emotiilor.


Cand?: Sambata 14 martie 2014  10.00 – 11.30


Juriu:  Catalin Lungu/ Tony Stoenescu /Cristina Grama
2.       COMPETITIE TOP HAIR 2015 - COAFURA DE MIREASA, O MIREASA ROMANTICA SI NATURALA


Concursul  ii aduce in luminile scenei pe cei mai talentati si curajosi dintre voi. Este o modalitate unica de a va demonstra calitatile si creativitatea realizand o coafura  si un machiaj cat mai originale, inspirate din propria imaginative, fantezie. Atat modelul cat si tinuta vor fi asigurate de concurenti. Cand? : 14 MARTIE 2015 – SALA POLIVALENTA BUCURESTI


Juriu:  Gina Aron ( Ambasador label.m) / Lucian Bratu ( Trainer Intercoiffure Mondial si Revlon Professional)/Eva Csikai3.       NaiLook Award


NaiLook este deschis pentru toţi profesioniştii în frumuseţe calificaţi să ofere servicii de manichiură. Dovada calificării poate fi solicitată de catre organizatori.Toţi tehnicienii în unghii sunt eligibili să participe la NaiLook oricare ar fi nivelul lor profesional. 


Tema: Anotimpuri Cand?:  Vineri 13 MARTIE 2015  9.00 -12.00 – categoria  Nail Art 


Juriu:  Florentina Oprea/ Valentina Ciolan Crusoveanu/ Erika MogyorosiINSCRIERE


Inregistrarea şi inscrierea sunt limitate la maximum 20 de participanti. 

Pentru inscriere scrieti la office@portacom.ro sau sunati la:

021 367 34 60 ;  0735 195 975


Sper sa va fie de folos informatia, daca sunteti printre cei talentati care se vor inscrie la concursuri!
Succes!

KISSES!

CONVERSATION

2 comentarii: