Un pulover bleu ciel...


Astazi va prezint o tinuta care include un pulover cu adevarat minunat! Este de pe Sheinside iar eu sunt super incantata de el. Stiu, am vazut ca sunt destul de multe reactii negative in general la adresa site-urilor asiatice, dar va spun cu mana pe inima ca eu nu am avut parte de lucruri care sa se prezinte catastrofal. In afara de prima rochie comandata si pe care am purtat-o ca si bluza fiind muuult prea scurta, in rest am ales fara cusur si daca veti da un search pe blog veti gasi postarile. De la acea comanda m-am invatat sa caut piese care au fotografii ale clientilor, sa ma uit mai atent si sunt foarte, foarte incantata de tot ce am comandat. Da, si eu sunt o persoana pretentioasa, nu inchit orice, sunt atenta la detalii!

Revenind la puloverul de fata este foarte frumos lucrat, materialul de calitate si foarte placut la atingere, calduros as putea spune, desi din fotografii aveam senzatia ca e subtire, nu e cazul. Din fotografii acum imi dau seama ca nu se vede, dar este mai scurt in fata si pe laterale usor rotunjit spre spate, unde devine putin mai lung. Diferenta nu e mare, ca la rochiile acelea scurte in fata si lungi in spate, dar ii da o alura frumoasa.

Eu am ales marimea M, nu era disponibil decat M si L si ma bucur ca nu a fost S, cred ca ar fi fost prea scurt.









































L-am purtat cu drag la o iesire in oras cu familia! Aici imagini de la masa, restaurantul "La Placinte", pe care il recomand calduros, personal am fost de doua ori, iar sotul meu a fost si el in alte doua imprejurari si amandoi am fost incantati de tot ce am mancat. Locatia de fata este langa AFI, recent deschisa. Noroc cu ei, caci la cum batea vantul, nici o sansa sa fac pozele afara. Iar in imagini vedeti si niste clatite cu visine, frisca si ciocolata. Maine ma duc sa imi iau din nou si cred ca si la pachet, sunt fooooarte bune. Recomand si salata de muraturi, care are si hribi murati!

Am purtat:
-pulover: - AICI
-fusta: - Zara
-cizme: - Il Passo
-palton: - Sheinside(old)
-colier: - Zara via Kurtmann

Va astept si pe voi cu pareri, experiente vis-s-vis de cumparaturi on-line si ce v-ati mai cumparat in ultima perioada.

Iar puloverul acesta il recomand calduros. In plus il gasiti si pe gri din cate imi amintesc, asa ca sunt si variante de culoare.

KISSES!


CONVERSATION

21 comentarii:

  1. Foarte draguta intreaga tinuta,puloverul e tare frumusel.Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
  2. E superba bluzita,iar tinuta e foarte frumoasa! Ai gusturi pe placul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti vine foarte bine ,e foarte dragut , sa pui poze pe Sheinside si fusta de la Zara e super draguta . Esti o draguta si papusa de fetita sa iti traiasca , asa mama , asa fata - frumoase . La clatite si alte alea , nu insist sa nu mi vina vreo ideie :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lamiita, esti foarte draguta cu noi si iti multumim mult, mult amandoua. Voi incerca sa pun poze si pe Sheinside, sper sa reusesc. Te pup, draga mea!

      Ștergere
  4. Imi place mult tinuta ta. Si pulovarul este superb! La fel ca si tine si eu sunt foarte multumita de Sheinside, nu am avut probleme ca produsele sa fie de proasta calitate..am ales la inceput marimi un pic mai mici decat ar fi trebuit, asta pana m-am invatat. Am cateva comenzi facute la ei si sunt de-a dreptul multumita!

    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Cristina pentru aprecieri! Ma bucur sa aud ca si tu esti multumita de ei. Da, cred ca tot timpul trebuie tinut cont la masuri. Pupicei, draga mea!

      Ștergere
  5. Imi place puloverul, m-am uitat si eu la el, dar in final am ales fuste :)) Si eu pot sa zic ca sunt ok hainele de pe sheinside, trebuie doar sa te uiti la detalii si iti dai seama de material sau calitate. Iar fusta este superba! Arata foarte bine si mancarea, nu am fost la ei pana acum. Pupici, frumoaso!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, iti multumesc mult pentru feedback si pentru compliment. Asa este, detalii sunt importante. Ma bucur ca si tie iti place fusta. Te pup, cu drag!

      Ștergere
  6. Great outfit! I follow your posts. Pls follow me via GFC and G+!
    Marija
    http://mymiraculousbeauty.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. De-ai sti cat m-am uitat si eu la inimioara asta alba!!! :) L-am avut in cos, selectat, dar m-am temut sa nu fie transparent in zona pieptului (e purtat de cineva, intr-o poza de pe pagina lui, cu un sutien negru; imi parea ca se vede prea mult acesta din urma si astfel am renuntat)! Dar e frumos-frumos puloverul si tie iti vine minunat!
    Imi place combinatia vestimentara, foarte chic! Iar colierul ofera un cu totul alt aer tinutei!
    Ai mai tuns parul, Camelia, s-a ocupat de el cineva care se pricepe foarte bine caci se asaza tare frumos!

    Hiihii, mi-a placut mult si poza cu blonda si bruna! :D

    Referitor la cumparaturile online, e nevoie sa nu te pripesti, sa studiezi descrierea produsului, sa te masori bine si sa te incadrezi la ceea ce dau ei ca repere, sa folosesti optiunea de zoom pentru a studia materialul, sa observi felul in care se asaza haina pe alte persoane (comparand si conformatia corpului tau cu a acelora)! Nu ai de ce sa ai probleme daca respecti toate acestea sau, cel putin, riscurile sunt foarte mult diminuate!

    Te pup, draga mea Camelia!
    O seara cat mai placuta!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Vei reusi sa pui poze pe site, daca eu am reusit sa fac asta fara indrumari, 100 % vei reusi! ;) In cazul in care ai vreo intrebare, sunt aici! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, sa stii ca si eu am avut senzatia ca e mai subtire si transparent din poze, dar nu e absolut de loc, sau in orice caz, acesta nu e...Chiar imi place si stiu sigur ca il voi purta in diverse imprejurari pentru ca e genul de haina purtabila.

      Da, total de acord cu tine in privinta cumparaturilor on-line si sa stii ca eu mai fac un lucru, prefer sa iau o marime mai mare uneori, daca sunt in dubiu, pentru ca oricum diferentele nu sunt chiar atat de mari, dar garantia ca imi viine creste.

      Parul, l-am mai tuns, sa stii ca a fost cumva la intamplare...Eram in mare graba sa plec la o sedinta a doua zi si aveam un milion de lucruri de facut. Intamplator am ajuns in zona la un salon unde programasem o prietena sa se aranjeze, dar nu stiam la cine merg. A iesit insa foarte bine si la un pret de nimic fata de alte minunate saloane din Bucuresti unde am fost ultimele dati si de care sunt doar fitele si preturile intre 6-10 ori mai mari. Asa ca da, eu sunt multumita si voi mai merge acolo.

      Si blonda si bruna iti multumesc de apreciere si te pupa, tare, tare!

      Ștergere
  8. e foarte simpatic puloverul :).

    mancarea ma fac ca n-am vazut-o :))))).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Alina, ma bucur daca iti place! da, mancarea ar trebui si eu sa ma fac ca nu o vad! Pup.

      Ștergere
  9. Ce frumoasa este combinatia de bleu-ciel cu rujul roz. Si eu sunt mare admiratoare a rujurilor roz.
    Cam pe unde este situat restaurantul?
    O zi frumoasa iti doresc!
    Aura
    PS. Poate mai organizezi intalniri cu "admiratoarele" blogului. Ar fi frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aura, iti multumesc tare mult pentru toate cuvintele frumoase. Si eu iubesc roz-ul in general.
      Restaurantul este la parterul unei cladiri de birouri de langa Afi, iesirea de langa magazinul Swarovski e cea mai aproape.
      Cu siguranta voi mai organiza intalniri si le voi anunta, dar momentan am o perioada extrem de aglomerata.
      Pupici draga mea.

      Ștergere
    2. Aura, iti multumesc tare mult pentru toate cuvintele frumoase. Si eu iubesc roz-ul in general.
      Restaurantul este la parterul unei cladiri de birouri de langa Afi, iesirea de langa magazinul Swarovski e cea mai aproape.
      Cu siguranta voi mai organiza intalniri si le voi anunta, dar momentan am o perioada extrem de aglomerata.
      Pupici draga mea.

      Ștergere