Actipur, Exfoliac si Sebiaclear - noutati antiacnee!

Dragilor, astazi va aduc in atentie o serie de produse noi ! Optimashop.ro isi imbogateste toamna aceasta portofoliul produselor dermato-cosmetice cu trei noi game menite sa raspunda nevoilor specifice ale tenului care se confrunta cu diferite forme de acnee: Actipur, Exfoliac (Noreva) si Sebiaclear (SVR).

Acneea, una dintre cele mai des intalnite probleme dermatologice, afecteaza conform recentelor raportari ale forumurilor internationale, peste 80% din populatia globului, manifestarile particulare impunand atat abordari terapeutice nuantate ce au in vedere mecanismele interne responsabile cu aparitia pustulelor inflamate, cat si produse de ingrijire zilnica, atent concepute in laboratoarele de specialitate, al caror rol este acela de a completa si de a potenta efectele tratamentelor recomandate de medicii dermatologi.

Cu toate ca cea mai raspandita forma de acnee este cea juvenila, aproape toti adolescentii confruntandu-se cu o dermatoza mai mult sau mai putin severa, ultima decada a marcat o rata alarmanta de crestere a puseurilor acneice in randul populatiei adulte si a formelor acestora: de la acneea non-infectioasa caracterizata prin comedoane, micro-chisturi, pustule sau papule, pana la formele clinice severe cu leziuni purulente, noduli sau chisturi profunde. In prezent peste 54% dintre femeile cu varste cuprinse intre 25 - 40 de ani si peste 40% dintre barbatii din segmentul de varsta 25 – 58 de ani, se confrunta cu infectii ale pielii localizate atat la nivelul fetei, cat si pe anumite portiuni ale spatelui sau pieptului. De asemenea a scazut varsta copiilor la care apar primele semne ale imperfectiunilor de natura acneica (unele cazuri sunt semnalate chiar sub varsta de 10 ani).

Doua dintre cele mai respectate marci dermato-cosmetice – Noreva si SVR – si-au concentrat eforturile in vederea conceperii unor solutii-tratament adaptate diferitelor patologii, bazate pe cele mai recente studii clinice si cercetari in domeniul medical.

O perioada indelungata de timp, atat expertii laboratoarelor de cercetare si dezvoltare, cat si membri comunitatii medicale, au considerat ca in tratamentul cosmetic al formelor acneice, rolul AHA (alpha-hydroxy acizii – acid glicolic, acid lactic, acid malic sau acid citric) este esential, asigurand exfolierea de rutina si prevenind hiperkeratinizarea intrafoliculara cauzata de excesul de sebum, unul dintre principalele mecanisme responsabile cu aparitia acneei (atunci cand sebumul este captiv in foliculi, raportul de bacterii daunatoare creste, o serie de compusi chimici atacand epiderma si provocand inflamatii). Diversificarea formelor de acnee, a determinat insa si o regandire a formulelor produselor dermato-cosmetice cu actiune specifica, astfel incat compusii AHA nu se mai regasesc in toate gamele.

Noreva a conceput linia complexa Actipur, fara AHA si fara agenti foto-sensibilizanti, avand in vedere inflamatiile si imperfectiunile survenite in cazul copiilor peste 3 ani si al adolescentilor. Studiile efectuate de Noreva au demonstrat ca in cazul acestor categorii de public, AHA nu isi gaseste menirea, deoarece in tinerete celulele pielii se regenereaza rapid, exfolierea avand loc in mod natural, acizii cu pricina nefacand altceva decat sa agreseze nejustificat epiderma si sa distruga bariera hidrolipidica protectoare (pot aparea descuamari sau roseata).




Gama Noreva Actipur are disponibile produse cu un grad ridicat de toleranta si cu un spectru larg de actiune: Actipur Apa micelara purifianta (47 lei) – elimina impuritatile si excesul de sebum, Actipur Gel Dermopurifiant de curatare (53 lei) – curata delicat tenul si contribuie la reglarea secretiei de sebum, Actipur Spuma de curatare (59 lei) – spuma pentru curatarea tenului si calmarea pielii iritate, recomandata atat adolescentilor cat si adultilor cu ten sensibil (este ideala pentru barbierit deoarece contine un agent hemostatic), Actipur Crema de zi anti-imperfectiuni (53 lei) – crema de zi formulata pe baza unui complex patentat de vitamine si lipide antibacterine cu rol anti-inflamator si de preventie a hiperkeratinizarii, Actipur Crema Anti-imperfectiuni (Light si Beige Doree) 53 lei – crema colorata de tip BB destinata tenului acneic (purifica, matifiaza, corecteaza si acopera imperfectiunile pielii), si Actipur Gel intensiv de ingrijire anti-imperfectiuni (56 lei) – favorizeaza diminuarea eruptiilor.

Pentru acneea retentionala, acneea polimorfa moderata si severa, puncte negre, comedoane si noduli, Noreva ofera un program complet de ingrijire a tenului - Exfoliac, ce are la baza sase ingrediente active de ultima generatie: Lipobactol – capacitate de actiune anti-microbiana chiar in interiorul biofilmului format la suprafata pielii, BHA sub o noua forma de incapsulare microsferica cu eliberare prelungita, Acid hialuronic cu greutate moleculara controlata ce favorizeaza refacerea suprafetei cutanate, AHA, agenti hidratanti si Micro-sfere ce absorb instantaneu excesul de sebum.




Noreva Exfoliac mizeaza pe actiunea sinergica a unor produse adaptate rutinei cotidiene: Exfoliac Gel de curatare purifiant (61 lei) – gel purifiant pe baza de extracte din plante cu proprietati astringente, antiseptice si sebo-reglatoare (acnee inflamatorie) pentru primele semne ale imperfectiunilor, Exfoliac Gel Moussant (46 lei) – spuma de curatare ce asociaza actiunea AHA cu zincul, special conceputa pentru tenul reactiv si pentru formele severe de acnee, Exfoliac NC Gel – trateaza zonele inflamate ale pielii cu imperfectiuni, Exfoliac Facial Scrub 28 lei – un gomaj non-agresiv ce nu deshidrateaza pielea, ideal pentru acneea comedoniana, Exfoliac Global 6 (55 lei) – un produs tratament performant destinat acneei severe, ce exfoliaza delicat, favorizeaza cicatrizarea, matifiaza, calmeaza, corecteaza si netezeste pielea, Exfoliac Acnomega 100 (36 lei) – indicat in tratamentul imperfectiunilor sau a formelor usoare de acnee, Exfoliac Acnomega 200 (40 lei) – crema-tratament pentru acneea polimorfa, Exfoliac Lotiune (54 lei)  – lotiune special formulata pentru tratarea acneei de pe fata, spate sau membre si Exfoliac Crema Reconstructiva (45 lei) – crema regeneranta ce contribuie la refacerea filmului hidrolipidic, reactivand functiile protectoare ale epidermei, complementara tratamentelor dermatologice ce au ca efect secundar uscarea severa a epidermei.


 

SVR Sebiaclear este cea de a treia gama concentrata pe solutionarea problemelor tenului acneic si regasita incepand cu acest sezon in selectia Optimashop.ro. Laboratoarele pariziene SVR au pus la punct o linie de ingrijire inalt performanta ce se alatura cu succes oricaror tratamente anti-acnee prescrise de medicii dermatologi. Secretul produselor SVR Sebiaclear consta in includerea in formule a ingredientelor active cu cel mai scazut risc iritativ: Gluconolactona (derivat din glucoza prin bio-oxidare) – absorbit mai lent in piele si mai bine tolerat comparativ cu AHA, niacinamida (vitamina B3) - propietati anti-inflamatoare, acid salicilic obtinut prin bio-sinteza (bacteriostatic si astringent) si MAT SR – un aminoacid ce regleaza mecanismele responsabile cu secretia de sebum.

Gama SVR Sebiaclear cuprinde: Sebiaclear Apa Micelara (48 lei) - indeparteaza eficient chiar si machiajul waterproof, Sebiaclear Gel Moussant (41 lei) – gel de curatare delicat adaptat ph-ului fiziologic,  Sebiaclear Crema SPF 50 (55 lei) – primul produs foto-protector destinat tratamentului tenului cu tendinta acneica, Sebiaclear Cicapeel (28 lei) – un gel-tratament concentrat asupra cicatricilor si semnelor lasate de acnee, Sebiaclear Crema Matifianta + pori (45 lei) – contribuie la reglarea secretiei de sebum si la reducera porilor dilatati, Sebiaclear Crema Activa (45 lei) – cea mai concentrata formula pentru tratarea acneei severe, cu eficienta dovedita in reducerea inflamatiilor dupa prima saptamana de utilizare.

Produsele din gamele Noreva si SVR sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile in magazinul online www.optimashop.ro.


Hei, voi ati trecut pragul celor de la Optimashop? ati incercat vreuna dintre game? Sunt produse pe care credeti ca le-ati folosi?

Va astept cu pareri asa cum v-am obisnuit!


KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: