Perfect Hands doar cu Elmiplant!

 Recunosc, sunt dependenta de cremele pentru maini! Am cate una in fiecar colt din casa, numai in living am vreo trei, de fiecare parte a canapelei cate una, (cine stie eact unde voi sta, nu?), pe masuta, in dormitor, in masina...
Si iata ca acum atingerile fine au acum nou aliat! Pentru a ajuta pielea foarte uscată şi crăpată a mâinilor să îşi recapete starea de bine şi sănătatea, gama elmiplant Perfect Hands include un nou produs în portofoliu: SOS Hand Cream este îmbogăţită cu ingrediente active cu putere mare de hidratare şi are misiunea de a-i reda pielii strălucirea naturală.

Ingrediente-cheie

Factorii externi agresivi şi lipsa unei îngrijiri corespunzătoare dereglează echilibrul natural al pielii. Expunerea intensă a pielii mâinilor cere îngrijire constantă, iar SOS Perfect hands este remediul perfect, în fiecare zi. Nutri Moist 48h este un complex de hidratare cu acţiune imediată, ce se prelungeşte până la 48 de ore. Pentru a intensifica procesul de reparare a pielii, crema are 5% uree cu rol de a rehidrata intensiv pielea foarte uscată şi de a-i reda supleţea şi starea de confort. Uleiul de argan 100% natural protejează pielea împotriva factorilor agresivi şi îi oferă strălucire şi catifelare.
În urma utilizării, SOS Perfect Hands formează un strat fin, protector, cu acţiune intensă şi care menţine nivelul optim de hidratare. Mâinile îşi recapătă aspectul sănătos şi atingerile devin din nou catifelate.
Fără parabeni, parafine sau coloranţi.

Disponibil doar în farmacii. Preţ elmiplant SOS Perfect Hands, 50 ml: 8 lei

Mainile mele abia asteapta sa incerce si aceste noutati! Voi le-ati reperat prin farmacii? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

CONVERSATION

2 comentarii: