Anti-rid la puterea a treia, de la NIVEA

Fie ca este vara si sunt temperaturi ridicate, fie ca este toamna sau iarna si inevitabilul frig isi face simtita prezenta, tenul nostru este agresat de factorii externi.. Din acest motiv, aportul suplimentar de hidratare şi îngrijire eficientă anti-rid este esenţial pentru un ten proaspăt, pregătit să facă faţă cu succes provocărilor anotimpului.

NIVEA te invită să descoperi o gamă de îngrijire anti-rid pentru toate tipurile de ten, nu numai foarte eficientă, dar și accesibilă! Formula ușoară, cu extract de semințe de struguri și filtre UV hidratează tenul în profunzime, îl protejează și previne apariția de noi riduri.




Crema anti-rid hidratantă de zi de la NIVEA are o formulă delicată şi uşoară cu ulei din seminţe de struguri şi Vitamina E care hidratează intens, estompează liniile fine şi previne apariţia ridurilor, oferind în acelaşi timp supleţe şi fermitate. În plus, crema conţine filtre UV, pentru a proteja tenul de efectul nociv al radiaţiilor, asigurând o bază perfectă de machiaj.




Pentru ca tenul să se bucure de hidratare eficientă şi îngrijire anti-rid pe timpul nopţii, NIVEA a dezvoltat crema anti-rid hidratantă de noapte îmbogăţită cu Panthenol, care ajută la regenerarea tenului. Formula delicată cu ulei din seminţe de struguri şi Vitamina E hrăneşte tenul în profunzime şi îi asigură o hidratare
optimă, prevenind apariţia ridurilor.




Având o formulă îmbogăţită cu ulei din seminţe de struguri şi Vitamina E, Crema anti-rid hidratantă de ochi atenuează ridurile şi liniile fine din jurul ochilor, oferind hidratare intensivă.




Cremele anti-rid hidratante se bucură acum de un nou look, mai fresh, mai modern şi mai responsabil, având un design eco-friendly al borcănelelor de cremă, confecţionate dintr-un material plastic ce are proprietatea de a reduce, în timp, amprenta de carbon a produselor.


NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de zi pentru toate tipurile de ten (Preţ: 22.12 lei)
NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de noapte pentru toate tipurile de ten (Preţ: 22.12 lei)
NIVEA Cremă anti-rid hidratantă de ochi pentru toate tipurile de ten (Preţ: 19.86 lei)



Ati apucat sa va bucurati de aceste creme? Este cineva care ne poate impartasi din experienta sa? Mi-ar placea tare mult sa aflu in ce relatie sunteti cu cremele de la Nivea!

KISSES!




CONVERSATION

2 comentarii: