Doar #PeToc!

Hmmm, daca stau bine sa ma gandesc, nu imi imaginez viata fara tocuri! Fac parte din mine, de mica-mica!

Prima pereche de saboti cu toc i-am primit pe la cinci ani...De fapt primele perechi, pentru ca aveam toate culorile! Erau de fapt niste saboti cu talpa de lemn si un toc "incorporat", stiti voi modelul!

Apoi, prin clasa a treia, mama mi-a cumparat niste papuci cu toculet veritabil, cumparati de la raionul de adulti...aveam talpa mare...Eram atat de mandra de ei incat i-am purtat pana la epuizare...atragandu-mi mustruluiala unora si altora pe strada si primind admonestari la adresa mamei, care se pare ca era "iresponsabila" sa incalte un copil cu asa ceva...Poate ca era, dar era tanara, avea doar 30 de ani si iubea maxim tocurile! Le iubeste si acum la 60 si nu are nici o pereche de incaltari fara toc! Cu siguranta am mostenit iubirea ei pentru tocuri si pentru incaltari colorate!

Dovada? Mai jos o parte din iubitele mele sandale....




Imi amintesc si acum  cum faceam parada modei pe scara blocului, imbracata in camasile lungi de noapte dantelate ale mamei si incaltata in pantofii ei cu toc cei mai frumosi, cand era mama la serviciu evident...Si cum i-am rupt tocul la aceiasi pantofi preferati atunci cand l-am prins in grilajul metalic pentru sters picioarele de la intrarea in scara de bloc...Avea mama cei mai frumosi pantofi pe care ii vazusem...

Iar pasiunea se transmite fetitei mele, care ghiciti ce...vrea si ea pantofi cu toc! Si merge sustinuta prin casa in pantofii mei...Dar este atat de reconfortant sa stii ca pasiunea merge mai departe!

In fond perechea potrivita de pantofi te transforma , nu ai cum sa nu remarci acest fapt! Noi toate am urmarit Sex and the City si toate ne-am dori sa purtam Manolo, desi am inteles ca nu sunt cei mai confortabili pantofi, totusi...Eu inca nu am ajuns la performanta de a purta Manolo, dar sunt sigura ca intr-o buna zi, voi fi fericita posesoare a unei astfel de perechi...

Intotdeauna am purtat tocuri, nu ma vad altfel si le port zi de zi...De curand o prietena mi-a spus ca ar trebui sa port si niste adidasi la fuste, sa fiu si eu trendy, in style, dar ce sa fac daca pe mine ma dor calcaiele cand merg fara toc?! Balerinii imi fac cele mai groaznice bataturi, niste tenisi m-au determinat sa abdic de la plimbarea prin Paris pe o banca de pe Champs Elysee, dar a fost cu noroc, am descoperit plasturii Compeed atunci, inca nu ajunsesera in Romania.

Ahhh, si e celebra faza, cand in liceu fiind, prin clasa a zece-a, adica acum o mie de ani, am distrus intr-un weekend la munte trei perechi de pantofi cu toc, una la cota 1400 la Sinaia, una la Cascada 7 scari, unde saream din piatra in piatra si ultima prin Predeal si m-am intors acasa in adidasii bunei mele prietene Alina, nasa mea de azi!!!

Dragutelor, cred ca as putea vorbi pana maine despre pasiunea mea pentru pantofii cu toc, pentru ca realmente fac parte din schema mea corporala, sunt prelungirea frumoasa a picioarelor mele! Eu sunt convinsa ca multe dintre voi imi intelegeti pasiunea, altele poate ma priviti cu scepticism, dar totusi o femeie pe tocuri, atunci cand intra intr-o incapere are o alta postura, siguranta si capteaza automat privirile celor din jur...aprobatoare sau mai putin, depinde de sex, ha, ha!

Visul meu stiti care este? Ei bine, nu e greu de ghicit, un dressing pliiiiin cu pantofi! Cred ca este visul multora dintre noi, de altfel...

Dar pentru ca v-am tot ametit cu povestile mele, nu vreau sa uit sa va spun , in cazul in care nu stiati ca pe 14 septembrie sarbatorim Ziua Nationala a Femeilor #PeToc!




Ziua Națională a Femeilor #PeToc le aduce premii femeilor întâlnite de echipa FashionUp pe stradă, dar, până atunci, 13 perechi de pantofi vor fi oferite zilnic prin intermediul canalelor online. Până pe 13 septembrie, doamnele și domnișoarele pot participa la concursurile zilnice de pe pagina de Facebook a FashionUp și pot afla mai multe despre această sărbătoare de pe blogul FashionUp.

Iar in 14 septembrie FashionUp ne ajuta sa fim #back2toc, cu reduceri absolut incredibile la toate modelele de pantofi din oferta magazinului, timp de 24 de ore şi, în aceeaşi zi, echipa #FashionUp iese în stradă pentru a premia femeile elegante care poartă tocuri.

În cei peste şase ani de existenţă, magazinul a vândut peste 100.000 de perechi de pantofi cu toc, iar 2015 este anul care le răsplăteşte pe doamnele şi domnişoarele iubitoare de acest model de încălţăminte.

Eu va incurajez si pe voi sa iesiti din cand in cand macar din zona de confort, pentru ca veti gasi cu siguranta cel putin un model de pantofi/sandale cu toc care sa va fie confortabil! Si daca inca nu sunteti obisnuite cu tocurile, puteti testa pentru inceput platformele.

Stiti bine ca eu va pretuiesc parerile si mi-ar placea sa-mi impartasiti si parerea voastra despe acest subiect. Voi iubiti pantofii cu toc sau preferati sa puneti accentul pe confort? Dati-mi detalii, abia le astept!
Aveti de gand sa sarbatoriti #PeToc in data de 14 septembrie?

KISSES!




 „Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei NaÈ›ionale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienÈ›ilor reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”

CONVERSATION

18 comentarii:

  1. Ce frumoooooooooooooooooos!
    Succes!
    Pai.. da... si eu ador sa merg pe tocuri.. dar... am facut o pauza.. de ceva timp.. Bine nu mergeam tot timpul pe tocuri..dar si cand mergeam ma simteam altfel.. tocurile iti ofera acea eleganta, de care are nevoie orice femeie!
    I love it.. deci! <3
    Si articolul e minunat..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci draga mea, ma bucur daca iti place articolul meu! Pentru mine tocurile sunt mereu in prim plan! Te pup!

      Ștergere
  2. Wow ce sandalute frumoase ai :X cele din partea de sus a pozei sunt superbeee :X Foarte reusit articolul; si eu iubesc tocurile insa nu rezist prea mult timp pe ele asa ca le port o data - de 2 ori pe sapt, esti o eroina daca le-ai purtat si la munte :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Lara, ma bucur daca iti plac! La munte eram mica si fara minte, iti dai seama, pe la 16 ani...nu as mai repeta acum experienta...Pup!

      Ștergere
  3. Ce minunatii ai acolo! Si mie imi plac pantofii cu toc, din pacate ii port foarte rar, nu ma simt foarte confortabil. Adesea aleg platformele, dar incaltarile frumoase au toc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da si platformele sunt minunate! Si atat de confortabile! Si eu le iubesc! Te pup draga mea!

      Ștergere
  4. Ce de sandale frumoase! Am remarcat că tu ești tot timpul pe tocuri, dar nu m-aș fi gândit că și la munte alegi tot tocurile. :))
    Frumos articolul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa cum spuneam eram mica si necoapta la cap atunci cand am purtat tocuri pe munte, doar vreo 16 ani, asa ca e explicabil. Intre timp m-am cizelat mult, ha, ha! Pup draga Miha!

      Ștergere
  5. Ce colectie frumoasa de sandale ai! Eu nu prea port tocuri sau aleg variantele cu toc foarte mic, pur si simplu mi se par mai comode.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca fiecare isi stie stilul si alege ce i se potriveste! Pentru mine tocurile sunt esentiale! Te pup draga mea Andrea!

      Ștergere
  6. Draga mea esti pe drept cuvant o ENCICLOPEDIE . Ai colectie de incaltaminte ,ai colectie de parfumuri si cine stie ce alte colectii mai ai,cu siguranta le vom descoperi usor,usor. Te admir,esti o adevarata Doamna care se respecta. De fapt te-am admirat din prima zi cand te-am descoperit si nu ma opresc in a te admira. Iti doresc zile fericite ,le meriti <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea draga, pur si simplu ma coplesesti! Ma bucur mult daca iti place stilul meu, cred ca sunt departe de a fi o enciclopedie, dar am o pasiune reala si veche pentru haine, pantofi, genti, cosmetice, chestii feminine de altfel, pe care orice femeie sunt sigura ca o are si in timp am realizat si ce mi se potriveste si adevarul e ca investesc cam prea mult in aceasta sfera, dar asta e, macar sunt banii mei, muncesc pentru ei, nu am complexe sau remuscari...Si da, sunt o colectionara, ai zis bine...Am nenumarate colectii inca de cand eram mica...

      Ștergere