Inaugurare Flormar Pipera Plaza

Toamna 2015  aduce  inaugurea celui de-al XIX-lea punct de lucru în locaÅ£ia noului  Mall Pipera Plaza. Pe această cale Flormar vine în atenÅ£ia consumatorilor cu un nou concept de magazin  ÅŸi produse noi.
Noua gama Flormar „ All eyes on me” pentru femei curajoase.





Misterioasa, atractiva si rebela aÅŸa se descrie femeia care foloseste gama „ All eyes on me”. Flormar te invita sa atragi toate privirile asupra ta!Ochii, genele si  sprancenele reflecta atitudinea ta hotarata.
Daca te reprezinta gama „All eyes on me” ceprezinta trendul acestei toamne te invitam sa o testezi!
Dazzling eye Shadow – nunatele calde si neutre sunt trendul acestei toamne .  Flormar creeaza pasiunea feminina cu Dazzling Eye Shadow. Make-up-ul ochilor tai are un look modest dar hotarat . Textura fina confera un look natural cu pigmenti puri. Noua  generatie a tehnologiei face ca acesta sa candideze la cel mai bun fard din trusa ta de make-up.




Gene lungi si voluminoase : Beyong Curling Mascara se alatura gamei :”All eyes on me” cu o formula a texturii si a pensulei unice ce creeaza efect de volum si curbare. Datorita uleiului de masline, antioxidanti de inalta densitate, omega 6 si vitamina E confera hidratare intensa genelor tale si extravolum datorita periei cu design personalizat.




Eyebrow Design Kit – Flormar a ceeat o solutie revolutionara pentru sprancenele indraznete . Cu noul kit modelarea sprancenelor este mult mai usoara . Ambalajul uÅŸor de transportat, elegant si contine mini penseta, pensula duo , ceara si fard pentru sprancene. Acesta este usor de aplicat si de obtinerea unui make-up natural, indraznet si de durata. Cu ajutorul pensulei duo pentru sprancene se poate aplica cu usurinta. Ceara se afla aproape de oglina , aplicati prima data aceasta pe sprancene si apoi fixati fardul cu cealalta parte a pensulei dand forma sprancenei. Dupa aplicare folositi penseta pentru indepartarea firelor rebele ce depasesc forma construita în caz că acestea există. Rezultatul : sprancene naturale si perfecte!




Extreme Color Lip Matte : Unul dintre cel mai nou si inovativ produs este rujul lichid cu efect mat - este complementar colectiei „ All eyes on me” .  Textura sa unică în gama Flormar se mentine timp îndelungat.Untul de Shea si uleiul de masline menÅ£in buzele hidratate ; disponibil în trei nuanÅ£e diferite –vibrante. Acest produs cu siguranţă va deveni favoritul tău.

Flormar extinde gama skin care :

Gel crema hidratanta – pentru tenul mixt – gras . Datorită extractului de salcie alba ajuta la regenerarea celulara si actioneaza ca agent antibacterian natural cu un adaos al extractelor din plantele naturale ale Alpilor, crescute la inaltime – asigura reducerea productiei de sebum pentru o piele frumoasa si sanatoasa.




Gel de curatare – ten mixt si gras-  gel cremos  imbogatit cu extract de afine , trestie de zahar, artar, portocale, lamaie, salcie ce se transforma într-o spuma pentru o curatare eficienta. Pătrunde adânc în pori înlăturănd excesul de sebum ÅŸi impurităţile.

Tonic – ten mixt si gras -este o extensie a gelului pentru curăţare continand aceeasi ingredienti – pentru un efect rapid si de durata acestea se utilizeaza impreuna.




Apa micelara pentru ten. Creeata pentru toate tipurile de ten. Îndepărtează machiajul de pe fata, ochi si buze asigurand un confort sporit datorita continutului intens de aloe vera si extractului natural de arbore de tămâie. Nu are miros si nu contine alcool.

Eu m-am bucurat sa pot participa la aceasta noua lansare si sa testez o buna parte dintre produse si bineinteles sa ma intalnesc cu minunatele mele bloggerite.




Voi ce produse Flormar folositi? Sunt tare, tare curioasa daca aveti un produs preferat si care este acesta!
Va astept cu mare drag opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: